Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож до Каппадокії

"Давно мріяла побувати в Каппадокії."

Відгук туриста Аккорд тур лисенок (Кропивницький) на тур
ще
73
фото
Поїздка: 24 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Подорож в Каппадокію…

     Давно хотіла побувати в Каппадокії, власними очима побачити ці сюрреалістичні неземні пейзажі, політати на повітряній кулі. Дякую Аккорд-туру за здійснення моєї мрії!

Тур «Подорож до Каппадокії» дуже сподобався.

     Автобус ідеально чистий, якісно працюючі кондиціонери. На 26 туристів – 59 місць. Навіть, не зважаючи на нічні переїзди та довгу дорогу (700 км) зі Стамбула до Каппадокії, їхати було комфортно.

     Водії Сергій та Сергій заслуговують найвищої похвали: професійно, спокійно, надійно, безпечно.

     Готелі «Барин» та «Бай Каппадокія» сподобалися і розташуванням, і персоналом, і смачними сніданками.

     Екскурсії були захоплюючі. Гід Гюкхан розповідав про Стамбул, Топкапи, Сулейманіє, Долмабахче, озеро Туз, Каппадокію, Гереме, Учхисар, Каймакли дуже цікаво та змістовно. Організація екскурсій на висоті.

Стамбул зачаровує своїми палацами та мечетями, неперевершеними краєвидами, старовинними вуличками та барвистими крамничками.

     Дуже сподобалася нічна подорож корабликом по Босфору: чудові краєвиди нічного Босфору, національні страви та напої, жвавий конферансьє-поліглот, цікава розважальна програма, інтернаціональна публіка.

     Емоції від поїздки до Каппадокії просто переповнюють. Це незабутні враження, коли ти знаходишся на повітряній кулі високо над землею і над горами сходить сонце, а в небі безліч повітряних куль, які час від часу розцвітають вогненними квітами від полум’я двигунів. Пейзажі Каппадокії просто фантастичні: долина Фанатазій, Рожева долина, Голубина долина. Печерні монастирі та церкви Гереме. Гора-фортеця Учхисар. Таємниче підземне місто Каймакли.

     Особлива подяка керівнику групи Віталію Лисенко за увагу, високий професіоналізм, постійну готовність допомогти, цікаві розповіді, позитивний настрій та почуття гумору, гарну добірку фільмів. Його поради, щодо орієнтації у Стамбулі, обміну валют, покупки сувенірів, вибору страв у кафе були дуже слушними. Це, дійсно, людина, закохана в свою професію.

     Дякую Аккорд-туру за професійно організовану подорож і бажання знову повернутися до Каппадокії!

     Ви ще не були в Каппадокії?! Рекомендую цей тур. Неймовірні враження та позитивні емоції гарантовано!

Бажаю всім приємних подорожей!

Номінації відгука "Подорож до Каппадокії"

0

Інші відгуки лисенок

Реклама
Відгуки про інші тури