Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож у казку!

"Все пройшло супер!"

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна  (Чернівці) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 25 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2022
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Тур "В гостях у Швейцарії" обрала, щоб насолодитися красою природи і відвідати ті міста, де ще не була. У подорож ми відправились 25 вересня групою в кількості 39 чоловік на чолі з матьорим гідом Марією Матковською, яка протягом усього туру розповідала про країни, в які їдемо, наводила історичні факти. Все було організовано чітко, зрозуміло і на високому рівні.

Минуло майже 2 тижні, а перед очима "пробігають " мальовничі картинки Інтерлакену і Гальштату, Рейнського водоспаду і Нойшванштайну, загадковий Краків, велична Прага.. У Празі крім оглядової екскурсії, покаталися по Влтаві, наївшись до не схочу, відвідали Градчани (екскурсія і гід дуже сподобалися),. послухали містичні історії ввечері. У Мюнхені проходив тиждень Октоберфест, тому була особлива, святкова атмосфера, хотілося затриматися, але на нас чекав казковий замок Нойшвантайн і селище Обергаммергау з розмальованими будиночками, які, нажаль, довелося роздивлятися під дощем в темноті. Бо у вересні дні коротше... Швейцарія нас зустріла рясним дощем. Тому ми не змогли повною мірою насолодитися Цюріхом і Люцерном. Але ці міста, особливо Люцерн, дуже гарні, і туди обов'язково ще треба повернутися... Женева дійсно вишукана дама, але мені її було замало, так як поїхали до Швейцарської Рив'єри (на Монблан через погодні умови підйому не було, нажаль). Але ми змогли відвідати чудовий олімпійський парк у Лозанні і прогулятися по набережній Женевського озера, у Веве сфотографувалися біля Чарлі Чапліна, Гоголя і вилки в озері. В Монтре подивились на старовинний Шильонський замок, а потім насолоджувалися прогулянкою по цьому курортному містечку, де є пам'ятник Фреді Меркурі та іншим відомим діячам. Наступного дня був Берн. Дуже сподобався. Там і ведмедиками намилувалися, і квітами на вікнах зі ставнями... Потім був неймовірний Оберланд, підйом на гору Мюррен (1635м), казковий Інтерлакен з корівками... Дорога до Зальцбурга проходила повз Австрійські Альпи. Цю красу потрібно бачити! Зальцбург був наповнений Моцартом і цукерками. Гальштат - це щось неймовірне! В останній день через незначні "нюанси", пов'язані з оплатою доріг і перевіркою паспортів, виїзд трішки затримався. Екскурсія в прекрасному Брно пройшла, всі розслабились. Мабуть не дуже хотілося повертатися додому, де не все спокійно... Тому деякі туристи не встигли на київський поїзд о 02.20. На вокзал приїхали о 02.50. Це, звичайно, великий "мінус" поїздки, так як втрачені гроші. Але Інтерсіті почекав, і всіх забрав (це "плюс").

Усі готелі були достойні. Сніданки майже однакові - нарізки, йогурти, варені яйця, хліб, булочки.. Лише в Празі смажені яйця в перший день, і картопля - на другий день + нарізки тощо.

Екскурсії були цікаві. Гіди намагалися передати атмосферу того міста, в якому ми перебували.

Цей тур дуже насичений, з великими переїздами. Тому, перш ніж вирушити в нього (чи інший подібний тур) прочитайте програму уважно, подивіться відстань між містами. Автобус - не літак, не домчить вас 400 км за годину.... Тому зважте свої сили, і лише тоді відправляйтесь у подорож. Настрій повинен бути позитивним, і тоді ніхто і ніщо не зможе вам його зіпсувати! А ще подивіться прогноз погоди, щоб одяг був відповідний. І тоді дощ буде дурницею, а не перепоною до насолодження прекрасним...

Хочу подякувати Аккорду та Маріїї за чудово організовану подорож, сповнену неймовірної краси, а також водіям, які професійно виконували свою роботу!

Усім здоров'я, миру і достатку! Аккорду - процвітання!

...

Інші відгуки Татьяна

Календарь 11.12.2021 - відгук на тур Турецький вікенд...
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури