Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший МЕГА-крутий командний тур до Австроугорщини

"????Сказати, що було класно, це ні про що, бо було супер-класно❗.Сиділа на гальорці: все бачила та насолоджувалась не тільки красотами за вікном, але й казковій атмосфері в нашій компанії веселих, позитивних та незламних свідомих туристочок ????????"

Відгук туриста Аккорд тур Milaya (Кам
ще
1
фото
Поїздка: 09 березня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Березень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд у Будапешт! + Відень!

Напередодні Жіночого свята хотілося десь гарно провести час, перезавантажитись, відпочити та влаштувати собі маленьке свято ВЕСНИ.

Але оскільки всім відомі обставини в країні цьому стали невеличкою пере шкодою, то дуже при нагоді став *Вікенд до Будапешті+Відень*, а особливо в такій чудовій компанії.

Подумки уже була в турі та мріяла про теплу зустріч зі своїми друзями ті новими знайомствами. Мої бажані очікування виявились %✓ ВИПРАВДАНИМИ!!!

Тому я навіть не сумніваюсь, що мої наступні тури (не тільки по Європі) будуть тепер обов'язково такими ж чудовими та захоплюючими!)

Будапешт та Відень вразили своїми помпезністю, величність та розкішшю, прогулянка на кораблику по Дунаю нагадали кращі часи у Києві, екскурсії по визначним місцям європейських столиць дали можливість пройтись стежками історії обох держав.

Особливо хочеться відмітити нашу класну супроводжуючу супутницю в турі Надійку Кошель, яка нас, як студентів - подорожників наставляла, піклувалася про кожного та збагачувала наш кругозір, закохуючи ще більше в такі подорожі

Море емоцій, океан вражень та щире бажання їхати в наступні тури надихають все більше змінювати ЖИТТЯ на краще ️ #всебудеукраїна

Інші відгуки Milaya

Календарь 14.12.2023 - відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури