Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найдрайвовiший вiдпочинок

"Моï очiкування вiд чергового ТУРУ до Європи???????????? вже вкотре виправдалися на всi ????, хоча й програму поïздки розглядали завчасно, але як показала практика ВСЕ, що не робиться - до кращого)"

Відгук туриста Аккорд тур Milaya (Кам
Поїздка: 17 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 1 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд вражень...   Пікантний Амстердам, Величний Берлін, Казковий Бремен  

Нереально класний ТУР завершився ТАК швидко, ‍ що ми досi перебуваємо пiд позитивними враженнями та емоцiями

Стiльки цiкавих локацiй вдалося побачити в перiод цвiтiння та розквiту, а також вiдчути такий великий резонанс у рiзних погоднiх умовах, що вiдчула себе Героïнею iз казки "12 мiсяцiв"

Де ще таке можна побачити!? Всього за 5 днiв наша весела та дружня компанiя #500friends & #500advantsev на чолi з Аллою Подалянчук в такому швидкому темпi перемiщалась по Європi, зокрема по вражаючим Нiдерландам, величнiй Нiмеччинi та близькiй уже Польщi. Ми встигли побувати у загадковому м Вроцлав (300х-сот гномикiв), величному Берлiнi (пива багато не буває!), Європейському парку тюльпанiв КЕКЕНХОФ, у надзвичайно креативному Амстердамi з його вiдомими вуличками "ЧЕРВОНИХ лiхтарiв" (обiйшли кiлька разiв),

Потiм були вiтряки та сироварня у Заансе Схансi (музей пiд вiдкритим небом поруч з Пiвнiчним морем) та Волендамi (рибальстке селище) - драма, що не встигли на оселедця, зате перепробовали близько 40 видiв сирiв... ЗАКУПИ теж вдалися: придбали багато подарункiв, сувенiрiв, цибулин тюльпанiв, сирiв, кружечок, колоритного взуття та багато чого iншого. Пiсля ТИХОÏ Голандiï ми попали у нiмецький Гановер, де вiдкрили iсторичнi пам'ятки та попали на весiльнi церемонiï у Королiвському Палацi.

Також справжнiм вiдкриттям для нас стало унiкальне мiстечко Целое, до якого ми добирались потягом, що ïхав до Гамбургу. Сидiли на 2-му поверсi та весело дiлились враженнями. Далi ми гуляли по мiстечку з деревянными будиночками та цiкавою архiтектурою, смакували у затишному кафе голандськi вафлi, млинчики та дегустували морозиво;)

А потiм ми мали вiльний час та наробили купу классного контенту. Погода в турi мiнялась достать часто, Але ми звикли i спокiйно повернулись додому через дощовий Кракiв

Пiдсумовуючи хочу подякувати нашому найкращому ТОП-гiду Надiï Кошель та водiям Сергiю i Степану за гарну роботу, доставку та супровiд. Все було СУПЕР Разом до ПЕРЕМОГИ Все буде УКРАIНА)))

Інші відгуки Milaya

Календарь 14.12.2023 - відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден
Голосов 0
Календарь 09.03.2023 - відгук на тур Вікенд у Будапешт! + Відень!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури