Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неперевершенийі Різдвяний ТУР з Адвантом 3-й в цьому ро

"Все почалося дуже весело з самого початку, ми із друзями-колегами по щастю вирішили не змінювати традиції та як і в минулі рази, зайняли "королівські місця" на гальорці, щоб усіх бачити та чути)Дорога була далека, але дуже цікава та насичена под"

Відгук туриста Аккорд тур Milaya (Кам
Поїздка: 14 грудня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Так вже сталося, що втретє їхали в тур до Європи і тричі гідом у нас була Надія, цього разу Надія Цвяк, мабуть, це наша доля з Аккордом.

Дуже надзвичайні емоції, як завжди позитивні та незабутні  почуття, краще було б прожити їх в турі, а ніж передати наші емоції на словах.

Різдвяна Європа дуже вразила своєю казковістю та чарівністю. Ми не хотіли повертатись додому, так затишно, гарно та спокійно було на душі. Все, що ми побачили знову і знову у Празі та Дрездені нагадало попередні зустрічі з цими містами, але з новим присмаком, та передноворічним настроєм. Вдало розпочалась екскурсія як у Дрездені, так і у Празі, коли рано-вранці ще мало туристів та гарна можливість все роздивитись та помилуватись місцевими пам'ятками та краєвидами. Загадали бажання від усіх українців на Карловому мосту, маємо надію, що у 2024 році воно здійсниться.

Також хочу зазначити нові міста, які відкрила для себе у цій подорожі - МАЙСЕН та Крумлов, вразили своєю культурою, традиціями та звичаями. У кожному із містечок була своєрідна казкова атмосфера, багато емоцій, сувенірів, подарунків, прикрас та гарний настрій, що супроводжував нас кругом. Багато контенту на згадку забрали з собою в архів, тепер будемо насолоджуватись та перепроживати ці незабутні моменти швидкоплинного життя. Шкодую, що не попали у Вроцлаві, але думаю, що все ще попереду.... обов'язково потрібно буде побувати у старовинному та магічному місті гномів.

Щиро дякую водіям та нашому гіду Надії, всій нашій великій та дружній команді, організаторам туру за подаровану казку в такий непростий для нас усіх час, з вірою у перемогу надіюсь на подальші подорожі з релаксом та перезавантаженням у нових поїздках. До нових зустрічей. Слава Україні Героям Слава

З повагою Людмила К.

Інші відгуки Milaya

Календарь 09.03.2023 - відгук на тур Вікенд у Будапешт! + Відень!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури