Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий тур по Франції

"Спойлер: це найкращий тур по Франції з усіх можливих! Тут ви цю країну не лише побачите, а й відчуєте відомим французьким способом — "L'art de Vivre" ("Мистецтво жити")."

Відгук туриста Аккорд тур Charming Alice (Комсомольськ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 17 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Французький реверанс Париж, Нормандія, Замки Луари

Спойлер: це найкращий тур по Франції з усіх можливих! Тут ви цю країну не лише побачите, а й відчуєте відомим французьким способом — "L'art de Vivre" ("Мистецтво жити").

Якщо їхати далеко, то треба їхати як? Весело! Тому перша на шляху була Прага з її астрономічним годинником, різнокольоровими будиночками, мостами та корабликом по Влтаві, де ми пили чеське пиво та куштували смачнющі традиційні страви під цікаві розповіді місцевого гіда. Наїлися, напилися, поїхали в готель — поспали.

Далі Реймс!

Який же ж там собор Notre-Dame de Reims! Перехоплює подих від його історії, величі та витонченості вітражів. Саме в ньому коронували всіх королів Франції.

Відкачують непритомних від такої краси шампанським із Шампані.

А в нас вже на шляху Париж — "свято, яке завжди з тобою"

Рекомендую взяти собі "Вогні нічного Парижа" —пофоткаєтеся біля Тріумфальної арки, побачите Єлисейські Поля та французький Мангеттен — Дефанс, а також... порахуєте "Червоних Шапочок" без спідничок у Булонському лісі.

Другий день в Парижі можна заповнити крутими екскурсіями, а можна й погуляти самостійно, але купити парфуми Fragonard — обов'язково! Я вже не один рік ними користуюся і скажу, що, повірте, друзі, вони вам потрібні!!!

Кораблик по Сені — час, коли Париж зірка, і ти — зірка теж. Кораблик іде, з усіх боків краса: Ейфелева вежа, Лувр, замки, під кожним мостом ти підіймаєш руки догори, кричиш та загадуєш бажання, а з берегів тобі махають місцеві жителі та туристи. А ти у відповідь махаєш їм, посміхаючись від ейфорії.

Що далі? Поїхали в Нормандію! Руан, Етрета та Онфлер.

Одним з найяскравіших моментів для мене став пікнік на пляжі в Етрета. Ми придбали все необхідне для нього після екскурсії в Руані. Потім всі разом сиділи біля океану, дивилися на білі скелі, раділи сонечку, пили вино, їли смачні паштети, багети, сири, помідори, намазки з креветок (і щось там ще) та відпочивали.

В Онфлері дегустували кальвадос як справжні профі. Мабуть, зараз вже час згадати наші жарти про початок алкотуру

Мон-Сен-Мішель мене настільки вразив, що я залишу його без коментарів. Справжнє диво!

Канкаль та Сен-Мало вітали устрицями та кораблями.

Долина Луари та її замки змушують відчути себе мандрівниками у часі: розкішні зали, сади, балкони та коридори, по яких ходили Катерина Медічі та Людовік XIV.

Наступного дня на нас чекали середньовічні Страсбург та Кольмар із каналами, квітами, старими будинками, вуличними прикрасами та капустою.

Франція прекрасна! Але час повертатися додому. Знову далеко, а отже, знову весело: Мюнхен, пиво, рулька та ковбаски! "Хліб" був, тепер "видовище" — таємничий Регенсбург. Місто, про яке я, навіть, і не чула ніколи, сподобалося та закарбувалося у мене в пам'яті надовго. Як і вся ця подорож.

Я хочу подякувати нашому гіду Вікторії. Віка неймовірна! Віка — це Франція: стиль, знання мови та історії, розуміння менталітету французів та відчуття країни. Вона з легкістю та гумором вирішувала різні питання, завжди була на позитиві, допомагала, давала поради та підтримувала. Ще був блискучий тайм-менеджмент. А її екскурсії — це щось! (Так, вона ще й екскурсії веде!) Зазвичай, я рідко слухаю екскурсоводів в турах, але її розповіді захоплювали! Дякую! ️

Також хочу подякувати водіям! Професіонали своєї справи! Вони ще й допомагали з валізами. "Що, риба моя, нагребла всього, а тепер свою валізу не можеш підняти? Давай сюди", — було так приємно чути кожного ранку, коли ми всі "грузилися" в автобус у подорож до нового міста.

Це було MAGNIFIQUE!

Я щаслива, що ця поїздка була у моєму житті.

Я відчула Францію та чудово провела цей час️

Інші відгуки Charming Alice

Календарь 18.08.2022 - відгук на тур Колоритний Істанбул
Голосов 0
Календарь 29.07.2017 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури