Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжній релакс

"Тільки сьогодні приїхала зі Львова і вирішила залишити свій відгук про тур. Можливо комусь знадобиться;)"

Відгук туриста Аккорд тур Neiffel (Запоріжжя) на тур
ще
86
фото
Поїздка: 09 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закарпаття рецепт бадьорості... СПА & Релакс

Рейс 631

Тільки сьогодні приїхала зі Львова і вирішила залишити свій відгук про тур.

День перший. Дякую Аккорду за чудовий подарунок - екскурсію «Лабіринтами львівських вулиць...». Ми побачили родзинки міста, відчули неповторну атмосферу старого Львова. Після такої екскурсії хочеться повертатися до міста ще й ще.

Після Львова ми поїхали до Трускавця. На жаль екскурсії містом в нас не було, зате ми попили водички (попереджаю запах і смак в неї досить специфічний) і провели 2 години в СПА - комплексі.

День другий. Ми поїхали до Дрогобича. Найбільше в Дрогобичі мене вразила ратуша. Будівля ратуші велика, увінчана високою вежею з годинником і дзвоном. На вежі є оглядовий майданчик. Звідти відкривається чудовий вид на все місто. Ще однією визначною пам'яткою архітектури якої може похизуватися Дрогобич є церква святого Юри побудована з дерева без єдиного цвяха! Потім ми відвідали печерний монастир біля села Розгірче. Те, що ми побачили, було вражаюче. Важко уявити, як таку могутню споруду змогли побудувати в кам'яній скелі. Вважається, що тут жили ченці. Біля цього монастиря можна побачити прекрасні гори, чудові скелі.

День третій. "Країна під назвою Тустань". Чудове місце! Тут треба побувати обов'язково. Мені тут дуже сподобалися і самі скелі, і ліс, а ще ми перекусили біля підніжжя смачно і недорого. Після Тустані ми поїхали до Косино. Там ми відвідали термальний комплекс. Велика територія, багато розваг, басейнів на вибір, шезлонгів і саун. Шкода тільки, що на розваги нам виділили тільки 1 годину. Це було дуже мало. А ввечері нас чекав сюрприз! Ми поїхали на екскурсію в фантастичний, казковий замок Сент-Міклош! Професійно, грамотно, ерудовано провів екскурсію Й. Бартош. Тепер я знаю як і де я хочу справити своє весілля. Залишилось тільки чоловіка хорошого знайти ;) Дуже рекомендую побувати в Сент-Міклош і своєю фінансовою підтримкою допомогти чудовим людям.

День четвертий. Відвідали Лумшори. Там ми «варилися» в чанах. Для початку чан добряче прогрівають, потім всередину наливають мінеральну воду і розпалюють багаття, доводячи температуру до 25-30 ° С. Після цього на дно кидають великі річкові каміння і тоді можна занурюватися самому. Потім людей підігрівають до 40-45 ° С, а в кінці можна сміливо пірнати в прохолодну воду річки, яка протікає поруч. Господарі садиб пропонують послуги не тільки купання в чанах, але також запрошують в свої колиби, і пригощають смачною закарпатської їжею.

Потім в нас був вільний час. Ми з мамою вирішили самостійно відвідати замок Паланок, який не входив до нашого туру. Він добре зберігся, всередині є кілька музеїв, вартість за вхід невелика. З висоти веж відкривається приголомшливий вид на місто. Раджу брати екскурсовода, так як це недорого і цікаво. Остання екскурсія була до виноробного комплексу «Чізай». Саме вино мені не дуже сподобалось, а от екскурсію дівчинка Аня нам провела на дуже високому рівні.

День п’ятий. Останній. Ми поїхали на полонину Боржаву. Полонина Боржава - гірський масив в Українських Карпатах довжиною близько 50 км. На гору Гемба прокладений гірськолижний підйомник "Боржавські полонини" - найдовший швидкісний підйомник з двомісними сидіннями в Українських Карпатах - довжина спуску 1500 м, перепад висот - 402 м. Група на Гембу піднімалася попарно по черзі, працівники підйомника допомагали всім сідати в крісла. Підйом (а потім спуск) триває 20 хвилин, і це видовище незабутнє: красива панорама, яскраві фарби, спокій.

Тепер окремо про автобуси, готелі і керівника групи. Автобуси зручні, готелі чисті і сніданки смачні. Керівник групи (Олександр Яцків) хороший, пунктуальний, відповідальний і веселий.

Дякую «Аккорду» за гарно проведений час:)

Номінації відгука "Справжній релакс"

8

Інші відгуки Neiffel

Календарь 06.07.2019 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 16
Реклама
Відгуки про інші тури