Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Супер бліц", 18.10.2017, рейс 116

"Все починалося чудово. Сучасний Термінал А, комфортний номер в готелі напередодні екскурсії, а потім - сама довгоочікувана подорож до одних з найкращих міст Європи"

Відгук туриста Аккорд тур Leonid (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 18 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Супер бліц!!! Краків, Прага, Мюнхен, Відень, Будапешт!

Пролог. Дещо сумнівався щодо доцільності публікації відгуку, оскільки не впевнений, що адміністрація туристичної компанії «Аккорд тур» спроможна сприйняти неупереджену оцінку своєї діяльності, критичні зауваження та вибачитися перед туристами за неякісне надання туристичних послуг. Хочеться вірити, що наш випадок був виключенням з правил. Але думки щодо необхідності інформування українців - потенційних користувачів послугами «Аккорд туру» щодо можливих негараздів, які їх очікують, якщо туроператор не внесе корективи, превалювали і тому викладаю свій допис у максимально лаконічному вигляді.

Епізод № 1. Перетин кордону з Польщею (Шегіні) нагадував лінію розмежування з окупованою територією на сході України. Польські митники виявили саме у водіїв нашого автобусу сигарети та м’ясні вироби у кількості, що перевищувала дозволені до ввезення на території ЄС. Складався протокол про порушення митних правил, тому туристи майже 4 години були змушені «товктися» в автобусі або поряд з ним, спостерігаючи не захоплюючі польські краєвиди, а роботу митників. Зрозуміло, що у всіх настрій був зіпсований. Незабаром керівник групи доповнила оптимістичного налаштування, запропонувавши туристам «скинутися» по 5 евро на відшкодування суми штрафу, яку мали сплатити (чи вже сплатили) водії. Зрозуміло, протокол ніхто не показував, тому у декого виникли сумніви щодо правдивості слів супроводжуючої нас пані Марьяни. Але туристи – народ чуйний, тому більшість пішла назустріч, поділилася грошовими припасами.

Епізод № 2. До Кракова прибули з великим запізненням, тому екскурсія відбулася, коли спустився вечір. Зрозуміло, що у туристів, незважаючи на цікаву, веселу розповідь екскурсовода Віталія, значно

скоротився час на споглядання вражаючої краси древнього міста. На вільний час залишалася одна година, котру зголоднілі туристи намагалися використати у пошуковій біготні закладу харчування. Як наслідок – запізнілий виїзд до Чехії.

Епізод № 3. До Праги прибули за 3 годину ночі і цього дня у супроводі екскурсовода відбулася пішохідна екскурсія по місту, яке зачарувало своєї казковою красою. А ще в Празі був хороший готель і хороший сніданок.

Епізод № 4. До Мюнхена прибули своєчасно, двічі переночували в хорошому готелі, смачно поснідали, пішохідна екскурсія супроводжувалася цікавою розповіддю ерудованого екскурсовода (нажаль забув її ім’я).

Але все ж таки в бочку з медом додали ложку дьогтю. Наші водії кудись занапастилися, тому виїзд на факультативну екскурсію «Фантазії Короля Людвіга…» (48 Є + вх. квиток), де нас чекав замок Нойшванштайн («Новий лебединий камінь»), також відбувся з значним затриманням. 1,5 км. шляху, що вів у верх до замку, наша група, в якій були і люди солідного віку, майже бігла аби встигнути потрапити до замку у визначений час та не втратити сплачені за екскурсію кошти. Одній жіночці стало зле. Це призвело до конфлікту між деякими туристами, з одного боку та гідом і керівником групи, - з іншого. Але в цілому враження від замку та сільської Баварії, що простягалася за вікнами автобусу, були неперевершені.

Епізод № 5. Шлях від Мюнхена до Відню, пішохідна екскурсія у супроводі гіда по столиці Австрії (архітектурне зодчество якої вражало красою), переїзд до Будапешту, відвідування Єгерського винного регіону не викликали нарікань. Ось тільки заявлена автобусно-пішохідна екскурсія по столиці Угорщини, що супроводжувалась дотепною і цікавою розповіддю гіда Наталії, тривала не більше години, що вочевидь не відповідало її вартості (18 Є).

Епізод № 6. Кордон з Україною в районі Чопа перетнули без несподіванок (50 хвилин), а там вже був і Львів.

Інше.

Зі слів деяких туристів, що відвідували інші факультативні екскурсії, відомі додаткові «приколи» з боку наших водіїв, зокрема, під час прогулянки на кораблику по Дунаю, але то нехай залишається від першої особи.

Згадав. Фільмотека, що пропонувалася для перегляду в автобусі застаріла, деякі фільми з неякісною озвучкою. Не вистачало лише для показу такого «кіношедевра» як «Ленин в октябре».

Керівник групи має бути більш інформованим у плані знання особливостей місцевості по маршруту слідування, місць обміну валюти та закладів харчування за доступними цінами.

Епілог. «Супер бліц» - класний тур, це можливість ознайомитися з культурою, історією, неперевершеною архітектурою красивих європейських міст, відчути їх атмосферу. Але туроператору «Аккорд тур» задля збереження свого реноме та запобігання фактів надання споживачам неналежних туристичних послуг слід корегувати підготовку персоналу, що обслуговує тур, а також вибачитися перед туристами туру «Супер бліц», рейс № 116,18-22.10.2017 р.

Загалом я не шкодую, що обрав саме цей тур, приємні враження превалювали над негативними.





Пролог. Дещо сумнівався щодо доцільності публікації відгуку, оскільки не впевнений, що адміністрація туристичної компанії «Аккорд тур» спроможна сприйняти неупереджену оцінку своєї діяльності, критичні зауваження та вибачитися перед туристами за надання туристичних послуг неналежної якості. Хочеться вірити, що наш випадок був виключенням з правил. Але думки щодо необхідності інформування українців - потенційних користувачів послугами «Аккорд туру» щодо можливих негараздів, які їх очікують, якщо туроператор не внесе корективи, превалювали і тому викладаю свій допис у максимально лаконічному вигляді.

Епізод № 1. Перетин кордону з Польщею (Шегіні) нагадував лінію розмежування з окупованою територією на сході України. Польські митники виявили саме у водіїв нашого автобусу сигарети та м’ясні вироби у кількості, що перевищувала дозволені до ввезення на територію ЄС. Складався протокол про порушення митних правил, тому туристи майже 4 години були змушені «товктися» в автобусі або поряд з ним, спостерігаючи не захоплюючі польські краєвиди, а роботу митників. Зрозуміло, що у всіх настрій був зіпсований. Незабаром керівник групи доповнила оптимістичного налаштування, запропонувавши туристам «скинутися» по 5 евро на відшкодування суми штрафу, яку мали сплатити (чи вже сплатили) водії. Зрозуміло, протокол ніхто не показував, тому у декого виникли сумніви щодо правдивості слів супроводжуючої нас пані Марьяни. Але туристи – народ чуйний, тому більшість пішла назустріч, поділилася грошовими припасами.

Епізод № 2. До Кракова прибули з великим запізненням, екскурсія відбулася, коли на місто спустився вечір. Зрозуміло, що у туристів, незважаючи на цікаву, веселу розповідь екскурсовода Віталія, значно

скоротився час на споглядання вражаючої краси древнього міста. На вільний час залишалася одна година, котру зголоднілі туристи намагалися використати у пошуковій біготні закладу харчування. Як наслідок – запізнілий виїзд до Чехії.

Епізод № 3. До Праги прибули за 3 годину ночі і цього дня у супроводі екскурсовода відбулася пішохідна екскурсія по місту, яке зачарувало своєї казковою красою. А ще в Празі був пристойний готель і смачний сніданок.

Епізод № 4. До Мюнхена прибули своєчасно, двічі переночували в хорошому готелі, повноцінно поснідали, пішохідна екскурсія супроводжувалася цікавою розповіддю ерудованого екскурсовода (нажаль забув її ім’я).

Але все ж таки в бочку з медом додали ложку дьогтю. Наші водії кудись занапастилися, тому виїзд на факультативну екскурсію «Фантазії Короля Людвіга…» (48 Є + вх. квиток), де нас чекав замок Нойшванштайн («Новий лебединий камінь»), також відбувся з значним затриманням. 1,5 км. шляху, що вів у верх до замку, наша група, в якій були і люди солідного віку, майже бігла аби встигнути потрапити до замку у визначений час та не втратити сплачені за екскурсію кошти. Одній жіночці стало зле. Це призвело до конфлікту між туристами, з одного боку та гідом і керівником групи, - з іншого. Попри це, враження від замку та сільської Баварії, що простягалася за вікнами автобусу, були неперевершені.

Епізод № 5. Шлях від Мюнхена до Відню, пішохідна екскурсія у супроводі гіда по столиці Австрії (архітектурне зодчество якої вражало красою), переїзд до Будапешту, відвідування Єгерського винного регіону не викликали нарікань. Ось тільки заявлена автобусно-пішохідна екскурсія по столиці Угорщини, що супроводжувалась дотепною і цікавою розповіддю гіда Наталії, тривала не більше години, що вочевидь не відповідало її заявленій вартості (18 Є).

Епізод № 6. Кордон з Україною в районі Чопа перетнули без несподіванок (50 хвилин), а там вже був і Львів.

Інше.

Зі слів деяких туристів, що відвідували інші факультативні екскурсії, мені відомі додаткові «приколи» з боку наших водіїв, зокрема, під час прогулянки на кораблику по Дунаю, але то нехай залишається від першої особи.

Згадав. Фільмотека, що пропонувалася для перегляду в автобусі, застаріла, деякі фільми з неякісною озвучкою. Не вистачало лише для показу такого «кіношедевра» як «Ленин в октябре».

Порада. Керівник групи має бути більш інформованим у плані знання особливостей місцевості по маршруту слідування, місць обміну валюти та закладів харчування за доступними цінами.

Епілог. «Супер бліц» - класний тур, це можливість ознайомитися з культурою, історією, неперевершеною архітектурою красивих європейських міст, відчути їх атмосферу. Але туроператору «Аккорд тур» задля збереження свого реноме та запобігання фактів надання споживачам якісних туристичних послуг слід корегувати підготовку персоналу, що обслуговує тур, а також вибачитися перед туристами туру «Супер бліц», рейс № 116,18-22.10.2017 р.

Загалом я не шкодую, що обрав саме цей тур, приємні враження превалювали над негативними.


Номінації відгука ""Супер бліц", 18.10.2017, рейс 116"

2

Інші відгуки Leonid

Календарь 04.05.2021 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури