Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя найцікавіша подорож Європою

"5 країн в одному турі, а в центрі Швейцарія - незвичайна, самобутня, країна казкової природи!"

Відгук туриста Аккорд тур Leonid (Кривий Ріг) на тур
ще
179
фото
Поїздка: 15 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Вітаю всіх, а особливо туристів рейсу 611, з Днем туризму!!! Так співпало, що саме цього дня друкую відгук на найцікавішу подорож у моєму житті. Не має сенсу детально описувати міста, містечка і місця, які мав нагоду відвідати під час подорожі, - програма туру містить про це достатню і цікаву інформацію. Враження неймовірні і незабутні! Важко щось виділити, бо кожне місто: швейцарські Люцерн, Цюріх, Берн, Женева, селище Лаутербруннен, австрійські Зальцбург і загадковий Гальштат, французьке Ансі, чеські Прага і Карлові Вари, польський Краків – це неповторна архітектура, вражаюча майстерність зодчих минулого, культурний ландшафт, пов’язане з ними життя відомих історичних постатей, а ще – це відповідальне ставлення їхніх нащадків до збереження історичних пам’яток.

А після відвідування замку Нойшванштайн і цікавої розповіді про життя і діяльність його будівничого Короля Людвіга, прогулянки по баварському казковому містечку Обераммергау, будинки якого є витвором дерев’яного різьбленого мистецтва, породжується бажання провести там новорічні свята.

І все ж, незважаючи на унікальність і красу згаданих туристичних об’єктів, створених людськими руками, родзинками туру, як на мене, є подорож по природним ландшафтам Швейцарії, Франції, Австрії: гора Монблан та захоплююче підняття по канатній дорозі до її вершин, наймальовничіший бернський Оберланд і барвиста альпійська долина Зальцкамергут з чарівним і водночас загадковим Гальштатом, що в Австрії.

Якщо не зважати на дощ, що супроводжував нашу екскурсію у Празі і частково у Кракові та Карлових Варах, погода впродовж туру також сприяла хорошому настрою і чудовим враженням. Оскільки погода восени мінлива, не забувайте взяти у подорож щільну вітрівку, дощовик, легкий пуховик і додаткові кросівки, що не промокають.

Відомі своїм смаком і якістю моравські вина матимете нагоду придбати у Брно, вони насправді класні, особливо у поєднанні з швейцарськими сиром та шоколадом. Доречно саме ними відмітити повернення з туру і омріяти наступні подорожі.

Майте на увазі: якщо подорожуєте один, проживати в готелях можете з незнайомою людиною дещо іншої ментальності. Запорукою психологічної сумісності має бути делікатність і витримка, але за додаткову плату можете бути поселеними в номері для одного.

Готелі. У кращу сторону відзначаю Аbito (Чехія), Tyrol (Австрія) - комфортні номери, хороші сніданки, прийнятно – Annahof (Моравія), Ringhotel (Німеччина). А ось Kyriad (Франція, поблизу Женеви) з нікудишнім Wi-Fi, фізично і морально застарілий, хоча також мав гарячу воду, чисту білизну і зручні ліжка, що насамперед і потрібно подорожуючому.

Екскурсії були інформативні, а подекуди і веселі, але всі, за виключенням Зальцбургу, велися російською мовою. Видається, що вони повинні проводитися українською, тому Аккорду треба зосередитися на пошуках таких екскурсоводів.

Декілька слів щодо організації туру. Організаторські здібності нашого керівника групи Марії Максимович, її навички, витримка і знання справи були запорукою виконання програми туру, підтримки здорової дружньої атмосфери серед незнайомих людей, що об’єдналися у подорож. Вона дбала про всіх і кожного окремо. Спасибі.))) Велика подяка водіям Миколі + Миколі, які надійно і безпечно керували нашим лайнером. Також вдячний Ірині Красножон - турагенту з Кривого Рогу за якісне обслуговування під час оформлення туру.)))

До зустрічі в наступних подорожах з Аккорд-туром!)))

Все буде Україна!
Це була найцікавіша подорож у моєму житті. Немає сенсу детально описувати міста, містечка і місця, які мав нагоду відвідати під час подорожі, - програма туру містить про це достатню і цікаву інформацію. Враження неймовірні і незабутні! Важко щось виділити, бо швейцарські Люцерн, Цюріх, Берн, Женева, австрійські Зальцбург і загадковий Гальштат, французьке Ансі, чеські Прага і Карлові Вари, польський Краків відрізняються неповторною архітектурою, вражаючою майстерністю зодчих минулого, культурним ландшафтом, з якими пов’язане життя відомих історичних постатей, а ще – це відповідальне ставлення їхніх нащадків до збереження історичних пам’яток.

Після відвідування замку Нойшванштайн і цікавої розповіді про життя і діяльність його будівничого Короля Людвіга, прогулянки по баварському казковому містечку Обераммергау, будинки якого є витвором дерев’яного різьбленого мистецтва, виникає бажання провести там новорічні свята.

І все ж, віддаючи належне унікальності та красі згаданих туристичних об’єктів, створених людськими руками, родзинками туру, як на мене, є подорож по природним ландшафтам Швейцарії, Франції, Австрії: гора Монблан та захоплююче підняття по канатній дорозі до її вершин, наймальовничіший бернський Оберланд з долиною Лаутербруннен та барвиста альпійська долина Зальцкамергут, де розташований чарівний і загадковий Гальштат, що в Австрії.

На жаль у зв’язку з лімітом часу не вдалося відвідати передбачені програмою туру монастир Еталь, що в Баварії, та швейцарський водоспад Трюммельбах.

Попри дощ, що супроводжував нашу екскурсію у Празі і частково у Кракові, Карлових Варах та Мюнхені, погода впродовж туру також сприяла хорошому настрою і чудовим враженням. Оскільки погода восени мінлива, не забувайте взяти у подорож щільну вітрівку, дощовик, легкий пуховик і додаткові кросівки, що не промокають.

Відомі своїм смаком і якістю моравські вина матимете нагоду придбати у Брно, вони насправді класні, особливо у поєднанні з швейцарськими сиром та шоколадом. Доречно саме ними відмітити повернення з туру і омріяти наступні подорожі.

Майте на увазі: якщо подорожуєте один, то доведеться проживати в готелях з незнайомою людиною, цілком ймовірно дещо іншої ментальності, що впливатиме на психологічний стан і настрій. Тому слід «увімкнути» делікатність і терпіння, але при бажанні за додаткову плату можете бути поселеними в номері для одного.

Готелі. Відзначаю Аbito (Чехія), Tyrol (Австрія) - комфортні номери, хороші сніданки, прийнятно – Annahof (Моравія). Сімейний Ringhotel (Німеччина) стильний, але зустрів уранці деяких туристів, що прийшли дещо пізніше, пресловутою німецькою ощадливістю, коли нарізки і булочки подаються чітко за числом туристів, в обмеженій кількості і асортименті. А ось Kyriad (Франція, поблизу Женеви) з нікудишнім Wi-Fi, фізично і морально застарілий, хоча також мав гарячу воду, чисту білизну і зручні ліжка, що насамперед і потрібно подорожуючому.

Екскурсії були інформативні, а подекуди і веселі, але всі, за виключенням Зальцбургу, велися російською мовою. Видається, що вони мають проводитися українською, тому Аккорду треба зосередитися на пошуках таких екскурсоводів серед української діаспори та вимушених переселенців.

Декілька слів щодо організації туру. Організаторські здібності нашого керівника групи Марії Максимович, її навички, витримка і знання справи були запорукою виконання програми туру, підтримки здорової дружньої атмосфери серед незнайомих людей, що об’єдналися у подорож. Вона дбала про всіх і кожного окремо. Спасибі))).

Велика подяка водіям Миколі + Миколі, які надійно і безпечно керували нашим лайнером. Також вдячний Ірині Красножон – представнику турагента в Кривому Розі за якісне обслуговування під час оформлення туру.)))

До зустрічі в наступних подорожах з Аккорд-туром!)))

Все буде Україна!

Інші відгуки Leonid

Календарь 04.05.2021 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури