Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Італія - перлина південної Європи!

"Дуже цікавий та пізнавальний тур: музей під відкритим небом – Вічний Рим, фонтани Тіволі, середньовічне дихання Венеції, дивовижне Сан-Марино, романтика Верони... "

Відгук туриста Аккорд тур Leonid (Кривий Ріг) на тур
ще
131
фото
Поїздка: 20 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрет вічності… Рим + Верона, Сан-Марино і Венеція

Дуже цікавий та пізнавальний тур. Була змога, хоча дещо поверхово, але безпосередньо, відчути особливості культури, способу життя італійців, ментальність яких, як виявилося, різниться в залежності від того чи іншого регіону проживання.

Незабутні враження залишилися від музею просто неба – Вічного Риму, фонтанів Тіволі, середньовічного дихання розкішних палаців, вузеньких вуличок та каналів Венеції (неможливо утриматися від спокуси здійснити прогулянку на гондолі по її каналам під керуванням віртуозних гондольєрів), романтичної Верони з її неповторною архітектурою, мальовничого і дивовижного Сан-Марино. Багато хто з нашої групи мав нагоду відвідати Неаполь, але про враження краще отримати інформацію від першоджерел. Туристи, що залишилися в Римі, отримали можливість майже три дні насолоджуватися його атмосферою, справжньою піццею, морозивом, ароматною кавою. Попри спеку, підвищену вологість повітря, ніякого дискомфорту не було, оскільки в Римі та інших містах фонтанчики і бювети мало не «на кожному кроці», - в них тече чиста джерельна вода. До слова, вражає неймовірна кількість найменувань питної води в магазинах Італії, яка має надзвичайно приємний смак і значно дешевша, ніж в Україні. В Італії також доступні ціни на мелену каву (розчинної майже немає), нарізку сирів, ковбас, оливкову олію з широким асортиментом, сухі білі, рожеві, червоні вина (напівсолодкі та десертні відсутні, бо не виробляються), Тому раджу не тягнути в подорож палети з водою, достатньо взяти з собою 2-3 пляшки. Слід бути уважним до зберігання документів і грошей на вулицях, де скупчення туристів і можуть шмигати кишенькові злодії. Розміщення і харчування в готелях було на прийнятному рівні, за виключенням останнього готелю під Венецією з мізерним сніданком за асортиментом і кількістю, а огірки, що були викладені на загальний стіл столової, виявилися для турків, а не українців. А ще слід враховувати, що в готелях Риму Інтернет платний: 5 евро за 2 години, а на вулицях Риму, Венеції, Верони складно знайти безкоштовні WI-Fi та туалети, тому доведеться шукати вихід через замовлення кави, піцци чи вина.

Є одна пересторога: якщо ви звикли спати на ортопедичному матраці при повній тиші і темряві та існують проблеми зі здоров”ям, то ця поїздка, можливо, не для вас, оскільки маєте зважати на два нічних переїзди туди-назад. Наш автобус заповнився наполовину, тому не було тисняви в далекій подорожі, під час поїздки ніяких конфліктів, суперечок не виникало, бо група складалася з позитивних, адекватних людей з різних куточків України: від Харкова до Ужгорода.

Керівник групи Анастасія Юрків відповідально ставилася до роботи, чітко інформувала нас про особливості перебування в містах, розміщення в готелях, місця збору туристів, інше. Водії, що подолали за час подорожі понад 3000 км, заслуговують особливої похвали за професійне керування, паркування, дотримання графіку та безпеки руху. Привіт всім, з ким довелося подорожувати! Подорожуємо Європою!

Інші відгуки Leonid

Календарь 04.05.2021 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури