Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Море, сонце і неймовірні греки :)

"Моє друге знайомство з Грецією :) Побачила багато нового і з задоволенням відвідала знову такі чудові місця))"

Відгук туриста Аккорд тур Максимів Юля (Львів) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 02 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2018
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні враження про Грецію: відпочинок на Іонічному та Егейському морях

Доброго вечора, шановний турист) Номер рейсу не пам"ятаю, але виізд був 2 червня 2018 р. Почну з того, що поїздка наша проходила в класному, комфортабельному жовтому автобусі з пальмами)))) З чудовими водіями Анатолієм і Віктором) Дякую вам за спокійну дорогу і чудовий настрій:))))

Отже, якщо ви мрієте побачити Грецію, цей тур саме для вас. В ньому є все: історичні місця, море, сонце, метакса.... Беріть усі екскурсії, їздіть і насолоджуйтесь цією країною!!! В програмі є класні відпочинкові круїзні екскурсії, де ви побачите маленькі острови як Гідра, Порос і Егіна, поплаваєте в кристально чистій воді Іонічного моря і відчуєте дух маленької острівної Греції) В Афінах ви перенесетесь на кілька століть назад і відчуєте під ногами мрамор який був покладений ще до нашої ери)) І як на мене, найголовніша екскурсія цього туру - це звичайно острів Скіафос. Там вся Греція: вас зустрічає крутий капітан Костас, ви пропливаєте через десятки маленьких островів, Ви танцюєте сіртакі, вас увесь день пригощають метаксою, ви маєте можливість поплавати і відпочити на маленькому і затишному пляжі)) Далі ви опинетесь на чарівному острові, де можна скуштувати смачнющу грецьку кухню, випити вина))) а повернувшись на корабель вас знову зустріне капітан Костас уже з новою розважальною програмою:))) Про цю екскурсію ви будете згадувати довго)).

Цей тур я спокійно можу рекомендувати знову і знову)) Гарно організований і продуманий!

Дякую Аккорд тур за вашу роботу і розробку такого чудового відпочинку)) Окремо хочу подякувати нашому керівнику групи) Вікуся ГаврищУк:) молодий керівник групи, яка впевнено почуває себе на своєму робочому місці, завжди в гарному настрої, все в неї організовано і чітко:) Думаю Аккорд знайшов свою людину) Дякую Віка, за такий легкий, спокійний і веселий відпочинок:))

А вам, шановні туристи, бажаю нових відкриттів у вашому житті))

P. S. Спасибі Аккорд за готель на березі моря з басейном, це був крутий сюрприз....

Інші відгуки Максимів Юля

Календарь 24.04.2019 - відгук на тур Амстердам - ковток свободи
Голосов 3
Календарь 16.08.2014 - відгук на тур Мільйони вражень…
Голосов 0
Календарь 30.11.-0001 - відгук на тур Сяйво турецьких вогників...
Голосов 5
Реклама
Відгуки про інші тури