Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірна подорож по Карпатам

"Подорож, яка чіпляє у саме серце"

Відгук туриста Аккорд тур Алёнка (КИЇВ) на тур
ще
29
фото
Поїздка: 16 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Всім доброго дня! Повернулась з туру "Карпатських гір передзвін". І що хочу сказати - тур неймовірний! Чудовий баланс між активним і спокійним відпочинком.

А зараз трохи про сам тур.

Перший день: переїзд до скельного монастиря в Розгірче та знайомство з групою. Група зібралася різного віку (старшому 79 років), але дружня і готова до пригод. Потім був невеликий переїзд, заселення в готель Надія і ми вже ходимо на цікавій екскурсії по Івано-Франківську - місту куди хочеться приїжджати знов і знов.

А на ранок після смачного сніданку підйом на гору Грофу (1747м). Підйом нелегкий (верх гори покритий камінням) але того вартий. Обов'язково має бути зручне взуття, теплий одяг, невеликий перекус та дощовичок. По дорозі можна насолодитися смачною чорницею.

Наступного дня піднімаємося на гору Маковицю та смакуємо справжнім баношем з бринзою та шкварками на горі. Також на горі працює тролей довжиною в 500м, раджу прокататися. Після гори на нас чекає ринок в Яремче. Без сувеніру точно не залишитеся).

Четвертий день туру легкий і відпочинковий. Відвідуємо Музей екології гір та загадуємо бажання біля центру Європи. Загадувати бажання треба, перевірено на туристові - бажання збулося. Відпочиваємо і готуємося до наступного дня.

Родзинкою туру є сходження на гору Петрос (2020м). Всім раджу випробувати свої сили і піднятися. Це неймовірні краєвиди. Зупиняєшся постійно для того щоб залишити в пам'яті на згадку цю красу Карпат. Як на мене, підйом на г. Петрос видався навіть легший, ніж на г. Грофу. А після підйому для поповнення сил на нас чекає смачний пікнік.

Передостанній день - день релаксу в Солотвино. Вода настільки солона, що легко тримає тебе на плаву. Після напружених підйомів та спусків розслабитися та покупатися - те що необхідне кожному.

І ось останній день туру - відвідання Труфанецького водоспаду та вулкану Старуня і нас чекає дорога додому.

Сім днів промайнули з неймовірною швидкістю. Хочеться подякувати гіду Іллі Симоненко за підтримку та створення дружньої, веселої та невимушеної атмосфери в подорожі. Він створить всі необхідні умови, щоб подорож пройшла чудово.

Дякую водію Василю за майстерність.

Також хочу подякувати незмінному агентству My travel і Ярославу за швидке оформлення та внесення необхідних коригувань.

Бажаю всім приємних, веселих та легких подорожей!

Подорожуємо воно того варте!

Номінації відгука "Неймовірна подорож по Карпатам"

8

Інші відгуки Алёнка

Календарь 22.08.2017 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 10
Календарь 15.05.2016 - відгук на тур Разом і назавжди!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури