Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Iсторія мого Курортного Роману

"На вас чекає 5100 кілометрів ,14 днів , 9 країн ,близько 30 екскурсій і 35 нових міст і містечок. Не ймовірні краєвиди, нові емоцій ,враженя , знайомства, сонце , вино , сир і традиційні страви . Це варто пережити хоча б раз в житі. "

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Зеленодольськ) на тур
ще
22
фото
Поїздка: 07 липня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Наш "Курортний роман " розпочався 7.07, посадка в наш комфортабельний автобус відбулася швидко і без проблем. виїхали ми зі Львова і тут розпочалася наша історія.

День 1. Минув в знайомстві з програмою, гідом і з іншими туристами. Потім нас чекав перетин кордону України

і Польщі. Кордон минули швидко і ми направилися до першого нашого міста Краків. В Кракові я була вперше. Мені місто сподобалося. Гід Олена дуже добре занурила нас в історію цього міста. Своя цікава історія, їжа. Традиційно після кожної екскурсії був вільний час на покупку сувенірів і всього не обхідного в дорогу для переїзду на ночівлю в місто Брно.

День 2. Ми розпочали з сніданку і переїзду в Австрію. Величний Відень мене вразив своєю архітектурою. Це місто має надзвичайно гарну історію і велич. Ви зможете ознайомитися з містом і побачити різницю між контрастом традиційної архітектури і творіння Хундертвассера , а саме архітектура житлового будинку не схожого ні на який інший в світі. Я б залюбки повернулася ще раз і залишилася для ознайомлення і насолоди цим містом. Традиційно, ви матимете час на сувеніри і відвідати традиційну страву. Ми попрощалися з Віднем захоплені і ситі. Хочу відзначити гіда Ірину, яка впоралася зі своєю задачею.

День 3. На третій день ми прибули в Італію. Перше місто з яким ми ознайомилися був Мілан. Мілан контрастне місто. Воно поєднує в собі історію і сучасність. Я була розчарована недостатньою кількістю часу який виділили для особистого ознайомлення, сувенірів і ознайомлення з кухнею. Після оглядова екскурсії нам дали лише півтори години вільного часу і цього виявилося надзвичайно мало.

Після Мілана ми ознайомилися з містом Бергамо. Місто яке складається з двох частин і двох історій. Екскурсія проходила в верхній частині міста. Традиційно, нам був вільний час. Після всього ми відправилися в готель на ночівлю. З ранку сніданок і переїзд в Іспанію.

День 4 - 10. Переїзд в Іспанію був тривалий, але сумувати не було часу, я мала суперових сусідів з яким часу сумувати просто не було. І тут почалося саме цікаве. Ми нарешті прибули в Іспанію. Наша Іспанія почалася з міста Емпуріябрава. Надзвичайні краєвиди, канали і море. Тут ми мали вільний час на відкриття купального сезонну на затоці Середземного моря. Сонце, пляж і тепла вода. Після відпочинку ми відправилися до нашого готелю де провели ми провели сім надзвичайно насичених, цікавих і смачних - днів. Моя мрія здійснилася я в Іспанії. Я б радила усім максимально насолодитися екскурсіями і морем, бо таке пропустити не можна. В Іспанії вас чекатиме комфортний готель, смачна їжа в ресторані, неймовірна екскурсія Барселоною, творіння Гауді, незвичайний музей Сальвадора Далі, Красиве містечко Тосса-де - Мар, шоу Фламенко, Священне місце Монсеррат, князівство Андорра, Жирона і Безалу. Кадакес. Також вас чекає поїздка в Бодегу для ознайомлення з винами і солодощами Іспанії де ви зможете придбати на сувеніри вино, турони, хамон, сири. І саме головне море, сонце, пляж. Найближчий пляж був в 15 хв від нашого готелю. Пляж був чистий і круто що був не пісок. В Іспанії мені сподобалося все. Особливо хочу відмітити роботу ресторану і їжу. Асортимент їжі був великий і на будь який смак. Всього було вдосталь, а саме головне все було неймовірно смачним.  Після Іспанії нас чекало повернення додому через Францію, Італію, Словенію, Угорщину

День 11. На п'ятий день нас чекала Франція, а саме парфумерний завод Фрагонар, Ніцца і екскурсія по Монако і Монте - Карло. Із-за проблеми з трафіком, нажаль екскурсія по Монако і Монте-Карло не була реалізована. З Франції я привезла парфуми і спогади про найсмачніше морозиво. Я другий раз була в Ніцці і саме головне заради чого я туди ще б  повернулася це - морозиво. Особисто для мене в Ніцці я куштувала найсмачніше морозиво - цей раз було фісташкове. Ночівля і сніданок в Франції.

День 12. В Італії ми ознайомилися з гарним містом Падуя і Генуя. Гарні італійські містечка зі своєю красою і історією. Ми ознайомилися з цими містами оглядовими екскурсіями і вільним часом. Потім був переїзд до готелю і ночівля. Сніданок і переїзд до Словенії. Особливо хочу зазначити гіда, в місті Генуя, Олену. Я обожнюю коли людина настільки захопливо може закохати вас в місто через розповідь його історії. Дякую їй за її роботу.

День 13. В Словенії ми пройшлися вуличками Любляни і ознайомилися з історією ї столиці. Після Любляни ми поїхали на екскурсію, на озеро Блед. Вам варто побачити цю красу особисто. Слів мало щоб описати красу цього озера. На озері ми мали екскурсія по замку, час на фото. Після чого в нас був вільний час на купання в озері, і дегустацію їхнього десерту. Після чого нас чекав переїзд в Будапешт і ночівля.

На цьому мій " Курортний роман " підійшов до логічного кінця. Я не продовжила свою подорож Будапештом, через те, що мала покидати відпочинок і повертатися на роботу. Мені сподобалося, що в цьому турі була можливість приєднатися в будь-якій країні і закінчити тур також будь якому місті в якому ми знаходилися.

З плюсів цього туру хочу відмітити  хорошу організацію туру, надійних і веселих водіїв, компетентного гіда, хорошу програму.

Окремо хочу подякувати нашим водіям Юрію і Богдану. Дякую їм за комфортний автобус, чистоту, безпеку, хороший настрій,  допомогу.  

Також хочу відмітити нашого гіда Надію, вона справлялася з усіма організаційними питаннями добре. Плюс за групу у вайбері де весь час була вся необхідна організаційна інформація. Не дивлячись на деякі складнощі і проблеми вона спокійно, швидко і професійно розв'язувати всі питання.

З мінусів, на жаль хотіла б зазначити, в багатьох містах, де в нас були екскурсії, нам надавалося мало вільного часу. Програма туру дуже насичена і з моєї точки зору можна зробити трохи менше екскурсій, але збільшити особистий час після оглядових екскурсій. Наприклад в Мілані, Ніцці, Відні, Кракові, музей Далі - необхідно більше вільного часу на особисте ознайомлення, купівлю сувенірів.

Інші відгуки Олена

Календарь 30.12.2020 - відгук на тур Турецький формат
Голосов 6
Реклама
Відгуки про інші тури