Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої нові враження і відкриття

"Вас чекає 8 днів , 400Пять нових країн , близько 16 європейських міст ,глибокої історії і неймовірних вражень. Різноманітних місцевих страв і напоїв. Воно того варте ."

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Зеленодольськ) на тур
ще
41
фото
Поїздка: 29 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Це моя четверта поїздка з акордом. Кожну поїздку я їду в нові країни.   І як завжди на  мене чекали вражаючі міста і відкриття. . Організація поїздки, заселення в готель і усіх моментів, як завжи, чудова.

Для тих хто планує їхати перший раз рекомендую підключити роумінг, звільнити память в телефоні, бо фото і відео буде багато, а також мати на увазі що без сувенірів і смаколиків ви не уїдите, тому лишіть місце у валізі або беріть додаткову. Особисто я завжди беру екскурсії, бо отримую насолоду від того що я бачу і від історії. Тому що якщо просто дивитися на старовині мости, замки, ратуші... , то ви не зможете отримати насолоди. Без історії воно все схоже.

Для мене тур розпочався з Варшави, я раніше там була але не як турист. Новорічні площі Варшави виглядають казково і вражають красою. Крім того цікава історія як завжди вас не залише байдужими.

Наступною країною була Німечинна, а саме Берлін. В Берліні ви зможете пройтися по відомим мічсцям. Особисто мені, він сдався серйозним і строгим, і історія відповідна. Мене вразило все, а особливо історія прапора і кольорів.

Після Німечини був тривалий переїзд до Амстердаму. На вас чекає цікаві і гарні два дні. Місто, в якому ви зможете попробувати те що не можна і побачити те що + 18. Мене вразив нічний Амстердам і наш неймовірний гід. Рекомендую екскурсію до фолькльорного села вітряних млинів Заансе Сханс, а також екскурсія Гаага і Делфт . Взагалі краще один раз побачити.

На четвертий день, після екскурсії на північний курорт Схевенінген і гарної набережної моря в нас був переїзд до Брюсселю. Ми потрапили на екскурсію вечірнім новорічним містом. Ви зможете побачити найвідомішу статую пісяючого хлопчика і не лише. Також ви не зможете пройти мимо бельгійських вафель з різноманітними добавками. А саме вражаюче це новорічне музикальне світлове шоу на головній площі. Воно заворожує. Ви обовязково маєте скуштувати їхній шоколад.

5,6 день Париж. Столиця моди, їжі. історії, мистецтва  і не лише. Тут хочеться все. І пройтися по брендовим магазинам одягу, і придбати парфуми, скуштувати делікатеси і побати всі найгарніші місця і куточки. Ну і звичайно гість програми Ейфелева вежа вечері сяюча і мерехтить. І звичайно сувеніри і багато фото. Це місто мене зачарувало 

7 день ми провели у Франкфурті на Майні і винному містечку Рюдесхайм на Рейні. З відси ви обовязкомо маєте поїхати з найсмачнішим вином власного виробництва і скуштувавши традиційну франкфуртську сосиску в булці.

На восьмий день на нас чекала Прага. І тут для мене стало відкриттям неймовірно гарне місто, історія, гуляшний суп і неймовінро смачний гарячий шоколад. На цьому моя поїздка закінчилася, бо я відєдналася від туру і полетіла працювати і заробляти гроші на наступні тури.

Особисто я ніколи не дивлюся огляд країн і місць куди я маю їхати, щоб побачити в живу і отримати справжні емоції. Свої емоції. Багато що вразило, все було смачним, екскурсії цікаві

Інколи в деяких містах хотілося більше часу але автобусні тури цу оглядові екскурсії. Тому якщо ви хочете погуляти по місту і насолодитися, ви вимушені будите відмовитися від екскурсій.

Окремо хочу подякувати нашому гіду ірині. І звисацно нашим неймовірним водіям. Дякую 

 

 

 

 

 

Інші відгуки Олена

Календарь 30.12.2020 - відгук на тур Турецький формат
Голосов 6
Реклама
Відгуки про інші тури