Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож

"Тур який залишив найтепліші та найкращі враження."

Відгук туриста Аккорд тур Даша (Дрогобич) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 29 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французька для початківців Париж+ Діснейленд

Це не перша моя подорож з "Аккорд-туром", але перша самостійна. Завжди була в повному захопленні турами цієї компанії, не виняток і тур "Французька для початківців". Дуже цікава програма, насичена різноманітними екскурсіями. За такий короткий час є змога відвідати 4 країни і скласти свою думку.

Була маса пригод з самого початку, незапланований нічний переїзд, але кожне місто, в яке ми попадали, повністю стирало з пам'яті будь-які незручності.

Берлін - строгий, могутній, холодний, але вміє залишити слід у пам'яті, завдяки екскурсоводам і дуже змістовним екскурсіям.

Париж - поза конкуренцією! Місто краси, любові, шарму та свободи. Святкування Нового року біля Ейфелевої вежі, в оточенні сотень тисяч щасливих людей, подарувало відчуття справжнього щастя, якого так не вистарчає українцям зараз. Екскурсовод по Парижу, Юлія Костей, вразила чудовим почуттям гумору, вмінням цікаво розповісти, тримає увагу туристів протягом всієї екскурсії.

Нормандія - це окрема і особлива сторінка цього туру. Не зважаючи на дощ та вітер, міста та краєвиди Нормандії мають особливу магію. Це просто треба бачити!!!

Прага, Нюрнберг, Варшава... Можна багато говорити, але варто побачити, зануритись в чарівну атмосферу кожного міста.

Окрема подяка нашому керівнику групи Оленці Жирновій. Початок туру був не простим, але вона докладала максимум зусиль для того, щоб врятувати передноворічний настрій групи. Оленка вміє вислухати, намагається почути кожного, дає відповіді на запитання, старається знайти компроміс. Вона комунікабельна, терпляча, старанна, уважна, завжди в гарному настрої і ділиться ним з туристами.

Були не прості моменти в турі, але це забулося, а позитивні, святкові, незабутні враження залишаться назавжди.

Подяка організаторам туру за цікаву програму та допомогу протягом туру.

Однозначно, я б ще раз поїхала у цей тур і саме з Оленкою.

А ще хочеться подякувати водіям за людяність, доброзичливість і за те, що попри складні умови, вони зробили все, щоб ми побачили заплановане і дбали про нашу безпеку.

Інші відгуки Даша

Календарь 27.03.2023 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури