Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Те що залишиться в серці

"мрії дійсно збуваються!"

Відгук туриста Аккорд тур Даша (Дрогобич) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 23 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Казки Балтійського моря Стокгольм, Рига, Таллінн

Добрий день. Ще одна поїздка з «Аккорд-туром» і хочу поділитись враженнями.

Чомусь багатьом здається, що Європа – це Франція, Італія, Іспанія, Швейцарія та інші країни. Але багато хто забуває, що є 3 країни колишнього Союзу, які першими увійшли до Євросоюзу. Зараз я говорю про країни Прибалтики. Так, цього разу я відвідала Латвію, Литву, Естонію і чудовим бонусом був Стокгольм.

Сказати, що мене переповнили емоції – не сказати нічого. Коли попали в Ригу, то в якийсь момент мені здалося, що я десь на незнайомій вулиці Львова. Гарна архітектура, затишні вулички, дуже цікава екскурсія та фото на згадку. Юрмала – місто яке має свою історію, особливо музичну. Мала змогу побачити незабутній захід сонця.

Таллінн…Про це місто я мріяла давно і навіть не можу пояснити чому. Я не розчарувалась. У Старому Місті Таллінна просто зупиняється час. Хочеться постояти і ні про що не думати. У цьому куточку не поміщаються тривоги та сумніви. Тут просто добре. Старе Місто ділиться на дві частини: Верхнє Місто і Нижнє місто. У Верхньому місті затамовуєш подих, дивишся на казкові будиночки і переносишся в іншу реальність.

У Литві ми відвідали Каунас. Вразив Каунаський собор. Це, справді, варто побачити. Ще незабутні враження від готелю, який знаходиться в колишній садибі пана.

У Стокгольм ми добиралися на поромі. Це особливі враження. Пором «Балтійська Королева» вражає своєю красою. Це як міні-місто. 10 палуб з різноманітними магазинами, барами, ресторанами, зонами відпочинку, басейном, дитячими ігровими зонами. Можна добряче втомитися, якщо є бажання оглянути все на поромі.

Харчування не входить у вартість, але за додаткову плату була можливість поснідати в ресторані з чудовою шведською лінією.

Стокгольм зустрів нас дощем зі снігом, але враження від екскурсії все одно залишились позитивними. На превеликий жаль, не вдалось побачити легендарний фрегат (група не назбиралась на екскурсію), а, значить, я ще туди повернусь!

Окремі слова подяки хочеться висловити керівнику нашої групи Наталії Теодорату за уважне ставлення до нас, доброзичливість та бажання зробити наш відпочинок незабутнім. Завжди привітна та позитивна.

Водіям Віталію та Олександру – подяка за професіоналізм.

І ще я точно знаю, що наступний тур – з «Аккорд-туром», а куди – ще не вирішила.

Інші відгуки Даша

Календарь 27.03.2023 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури