Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

5 днів маленького щастя

"Навіть маленькі дрібнички приносять неймовірні незабутні враження!"

Отзыв туриста Аккорд тур Даша (Дрогобыч) на тур
еще
6
фото
Поездка: 27 марта 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Квітень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Наш красивый уикенд!

Усім привіт. Я знову була в турі і ТАК! ще раз з «Аккордом».

«Наш красивий вікенд» - це тур, з якого я щойно повернулась. Маса позитивних та незабутніх вражень.

Нарешті збулась моя мрія побачити Краків.

Місто вражає якоюсь незвичною атмосферою, розповіді гіда заставляють затамувати подих і в якийсь момент почуваєш себе частиною легенди. Вавельський замок треба побачити, тому що просто нема слів, щоб описати ті почуття, які переповнюють, коли знаходишся там.

Місце, де переплітаються та співіснують різні народи, культури та релігії, завжди багате на цікаві історії, є можливість побачити, порівняти та уявити життя та побут людей. Це екскурсія Серце Кракова – Казімеж.

Знову Прага. Я вже була тут в минулому турі, але повірте, мені не було нудно і все, що я побачила цього разу, було по-новому, ще цікавіше, можна було помітити деталі на які не звернула увагу вперше. Прекрасний екскурсовод, цікавий виклад матеріалу.

Кораблик по Влтаві. Мені здається, що скільки б разів я не була в Празі, я завжди буду брати цей факультатив. Кожен раз інші враження, але завжди приємні.

«Таємниці королів» - вражаюча екскурсія.  

«Тіні старого міста» - після дня, насиченого та активного, є можливість просто послухати перекази та легенди, побачити Прагу у вечірньому вбранні та запевнити себе, що точно повернусь сюди ще.

А далі – Відень. Стільки сказано, написано, описано! Але, впевнена, ніхто не пошкодує, коли побачить місто своїми очима і буде мати змогу побачити Скарбницю Габсбургів, погуляти вуличками, по яких ходили великі композитори, скуштувати віденську каву. Від таких вражень просто голова обертом.

Будапешт. Екскурсія по незвичної краси місту, кораблик по Дунаю у вечірній час, купальні Сечені, Вишеград та Сентендре… Я була на цих екскурсіях у попередніх своїх турах, але ніколи не відмовляюсь від них, адже враження стають яскравішими, є можливість послухати нового екскурсовода, дізнатись щось нове та цікаве.

Що потрібно для релаксу по дорозі до дому? Купальні у Мішкольц-Тапольце! А ще келих вина у Токаї та смачнезний угорський гуляш!

Величезна подяка усім учасникам цього туру. Наша група була чудовою, організованою, дружною, панувала гарна позитивна атмосфера. Не остання заслуга у цьому і нашого керівника групи Роксолани.

Окремо хочу подякувати водіям. Погодні умови були не найкращими, але вони дуже професійно справлялися.

Менеджерам «Аккорду» подяка за цікаві тури, побажання натхнення, процвітання та до нових зустрічей!

Другие отзывы Даша

Реклама
Отзывы о других турах