Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

5 днів в неймовірній казці

"Казка яку неможливо уявити але можливо побачити з «Аккорд-туром»"

Відгук туриста Аккорд тур Даша (Дрогобич) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 04 лютого 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Лютий 2023
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція

Ще одна неймовірна подорож! Авжеж, з «Аккорд-туром». Компанія, яка жодного разу мене не розчарувала, а, навпаки, дивує цікавими пропозиціями та дарує неймовірні емоції.

Тур надзвичайно цікавий і дуже насичений. Є нічні переїзди і, здавалось, туристичний день буде важким. Але кораблик в нічному Будапешті з підсвіченими мостами та незабутній Парламент в сяйві вогнів - як рукою знімають втому і відкривається ще одне дихання і бажання побачити ще більше.

А далі - Італія…. Флоренція, неначе перебуваєш серед декорацій якоїсь неймовірної казки!!! Описати не можливо, треба побачити. Так, є і втома, але про це не думається, коли вже переїзд до древнього Риму. До нього ж ведуть усі дороги.

Я доторкнулась до вічності. І так! це про Ватикан! Про безсмертні творіння Мікеланджело. Це площа, на якій править службу Папа Римський і де мільйони прихожан збираються на священні дійства.

А далі чарівна та романтична Венеція. Місто карнавалів, чудних масок і гарного настрою. Завершенням була прогулянка по Гранд Каналу.

Потім знову Угорщина і рідна Україна.

Ці кілька днів пролетіли немов мить із картинками з кольорового калейдоскопу. На щастя є фото, відео і незабутні враження.

Усі гіди дуже цікаво розповідали про свої міста, навіть важко когось виділити.

Подяка нашій дружній групі за позитив.

Окрема подяка керівнику групи Марині Кулик за високу організацію групи, цікаві розповіді, вміння створити дружелюбну атмосферу.

Подяка «Аккорд-туру» за організацію такої подорожі і обов’язково до зустрічі в наступній поїздці.

Інші відгуки Даша

Календарь 27.03.2023 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури