Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Непогано але замало

"Сам по собі тур непоганий, але закороткий. А от організаційні моменти з боку Аккорду цього разу розчарували."

Відгук туриста Аккорд тур vitallina  (Чернігів) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 04 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Подорожую з Аккордом з 2015 року, бачила кращі тури і гірші. Цей тур нормальний, він не дуже дорогий і по цікавим місцям. Сам по собі Аккорд цього разу підкачав.

По-перше, тур, який ми обрали не набрався і нам запропонували цей. Окей, доволі стандартна ситуація, таке часто буває. Проте ми хотіли тур на 14 днів, а запропонували на 8 днів. Не рівноцінний. Цього разу було невідомо чи поїде мій тур до останнього моменту. Ми вже взяли квитки на потяг до Львова і міняти їх вже було проблематично. За 3 дні до виїзду сказали, що тур не набрався. Знаю, що в інших людей відміняли гарантовані тури за 1 день до виїзду. Тому майте це на увазі при бронюванні і обирайте таку дату, на яку ще є багато інших турів, щоб ви одразу розуміли куди вас можуть перекинути. Єдиний плюс в цій ситуації - оплату також робили в останній момент, тобто ми хоча би не переживали за гроші і штрафи.

Супроводжуюча Юлія Гондя - дуже хороша людина. Я вдячна за все, що вона для нас зробила, старалася допомагати і завжди залишалася на позитиві. Ще трохи не вистачає досвіду роботи саме супроводжуючим, впевнена, що це прийде з часом.

Автобус і водії (Михайло і Володимир) цього разу зовсім не сподобалися. Водії зовсім не допомагали з багажем, часто спізнювалися і ми їх чекали. Один був грубий, другий байдужий до всього. У нас на кордоні сталася екстрена ситуація і ми потребували допомоги. Водіям було тупо пофіг і це дуже прикро. Дякувати Юлі ситуацію вирішили. Автобус постійно трясло так, наче ми їхали на возі. Враження, ніби водії заїзжали в кожну ямку на дорозі. Чи то автобус такий поганий, чи дороги такі розбиті, чи все ж таки водії... 2 рази автобус ламався в дорозі, по півгодини чекали.

На кордоні простояли 10 годин. Так, тут Аккорд невинний, але також майте на увазі, що через це ви приїдете в готель о 3 ночі, екскурсії по Будапешту не буде. Наступного дня буде пізній виїзд з готелю і екскурсія Трієстом (а місто дуже гарне) буде швидка і без вільного часу. Далі знов довгий переїзд до Ріміні і приїхали знову пізно вночі, десь о 2й. Або вам пощастить і ви пройдете кордон швидко і тоді у вас все буде вчасно.

День 3. Далі вже було легше. Готель San-Remo Rimini сподобався. До моря 100м, він на другій лінії. Номер хороший з великим балконом. Сніданки як для Італії доволі щедрі. Тут був і омлет з сосисками і м'яса вдосталь, не так як часто в Італії все пораховано і всім по 1 шматочку. Всім всього вистачало, окрім овочів, чомусь італійці їх не подають на сніданок. Випічка неперевершена і гарячий шоколад смачний!  

Виспалися, поснідали, до обіду відпочивали і поїхали на екскурсію в Сан-Марино, бо воно поруч. Дуже цікава. Там же є дегустація сан-маринських вин та лікерів. Карликова країна, столиця на горі. Вузькі вулички, гарні замки і краєвиди. Також, тут можна поставити в паспорт штампик, що ви відвідали цю країну. Нам не вдалося, бо було вже зачинено, але якщо хочете, то запитайте гіда як це зробити. Коштує, здається, 5 євро.

Екскурсія "Італія в мініатюрі" не те, що не набралася - її навіть не пропонували, мовляв не влазить, туристам не подобається і тд. Навіщо тоді ставити в програму?

День 4. Болонья. Гарне місто, цікава екскурсія. Було 2 години вільного часу, змогли поїсти місцевих страв. Приїхали в готель десь о 19й. На мою думку, можна було би ще зробити екскурсію в якесь місто, як написано в програмі, або дати більше вільного часу погуляти в Болоньї. Проте, думаю, іншим людям хочеться на море. Ні Равенну, ні музей Феррарі нам також не пропонували, то я знову не зрозуміла навіщо ставити їх в програму?

До речі про море в Ріміні. Великий піщаний пляж, ноги по піску не їдуть, добре. Але саме море каламутне через цей пісок. Воно таке як колись у Криму було. Заходиш по кісточку і ноги вже не видно. Мені особисто на море байдуже, бо я люблю екскурсії, але якщо ви збираєтеся там відпочивати саме на морі, то зважайте на це. Якщо ви мрієте про прозору бірюзову воду як, скажімо, у Хорватії чи Греції - вам сюди не треба. Пляжі всі безкоштовні, але є нюанс. Пляж 116 біля готелю пропонує шезлонги, парасольку, перевдягальню і туалет десь за 10 євро в день. Туалет закритий, просто так не зайдеш. Ви можете прийти на цей пляж і піти купатися, можете гуляти чи стоячи засмагати, але ви НЕ можете покласти свій рушник і лягти на нього. Хочете зі своїми речами - пляж 108,15 хвилин пішки, на ньому немає нічого, навіть сміттєвих контейнерів.

День 5. Флоренція. Їхати 3 години автобусом, потім ще трошки електричкою до міста. Місто гарне, але мені особисто більше сподобалася Болонья. Піза у нас не зібралася, замість неї була галерея Уффіци. Квиток до галереї 41 євро (нам зробили знижку до 31) + 23 євро сама екскурсія цією галереєю. Зважайте на вартість, бо в нашій групі багато людей не зрозуміли повну вартість і потім відмовлялися. На мій погляд, воно того варте. Хоча Лувр кращий, як на мене. До речі, в галерею не можна великі пляшки води (1,5л) і колючо-ріжучі предмети. Там стоять сканери і все заборонене відбирають. Якщо у вас є швейцарський ножик, то залиште його в автобусі або віддайте тим, хто не пішов в галерею.

Також, нас завели у бістро і ми мали змогу швидко і смачно поїсти і не витрачати час.

День 6. У нас був вільний. Перуджа і Ассізі знову ж таки не пропонували, тому людей не було. Прикро, але на щастя поруч старе місто Ріміні, там є що подивитися. На місцевому автобусі за 1,5 євро доїхали до центру. Є замок, будівлі часів римської імперії, храми і музеї. Тут багато музеїв Фелліні, якщо хтось фанат. Також тут є де смачно поїсти.

День 7. Виселення з готелю. Далі Венеція. Гарне місто, вода замість дороги, дуже незвично. Тут влазить або екскурсія Гранд каналом або гондоли. Все інше що прописано в програмі не влазить по часу і його ж звісно не пропонують. Вільного часу було трохи більше години. Ми самостійно сходили в палац Дожів. Квиток 30 євро. Сподобався. Там картини, гарні стелі в залах, тюрма в підземеллі і навіть можна пройти мостом зітхань. І нам пощастило, не було жодної людини в черзі.

Загалом на Венецію десь 4 години.  

День 8. Виселення з транзитного готелю і навіть встигли на швидку екскурсію Будапештом "Таємнича Буда". Дуже крутий і кумедний екскурсовод Віктор, дуже нас потішив.

Кордон пройшли за годину, встигли на потяг до Києва на 2:40, приїхали у Львів на вокзал десь о 2:00.

Отже, сам тур непоганий, якщо не зважати на нюанси з кордоном. Багато екскурсій, що прописано в програмі неможливо провести, супроводжуючий про це каже на самому початку туру, і я ще раз хочу підкреслити, що якщо вони неможливі, то не ставте їх у програму, це дуже розчаровує людей! Також, цього разу була біда з радіогідами. Сигнал пропадав постійно при відході на кілька метрів від екскурсовода. Навушники міняли туди-сюди, бо була несумісність з апаратом, в якийсь момент все взагалі перестало працювати. Чи то така партія радіо гідів попалася, чи вони вже старі і поламані, але кілька років тому я подорожувала і таких приколів не було. На ці налаштування витрачався наш час екскурсії та вільний час.

Інші відгуки vitallina

Реклама
Відгуки про інші тури