Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі мандрівки Україною - тільки з Аккорд-туром!

"Двічі в одну річку не війдеш, але в один тур - ще й як поїдеш"

Відгук туриста Аккорд тур Marinella (КИЇВ) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 15 червня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

Привіт всім! У першому цьогорічному виїзді туру дуже пощастило із погодою, не пам'ятаю жодної мандрівки, щоб в усі активні дні подорожі була така 100% видимість, яка була у нас. Озеро Несамовите, озеро Догяска, вершини - Догяска, Попіван Чорногірський, Гутин Томнатик - варті того, щоб їх побачити саме в таку погоду. Велика подяка нашому гіду - Сергію Копанському, адже саме завдяки йому ми стали першою групою, яка за всі виїзди туру сходила на крутий, але дуже красивий Гутин Томаник, один із двотисячників українських Карпат, що знаходиться біля озера Бребенескул і є фактично найбільш віддаленим від людей. Частина людей з нашої невеликої, але веселої і дружньої команди вийшли на вершини, завдячуючи саме Сергію, який виконував свою роботу як завжди професійно та на найвищому рівні, допомагав у разі потреби кожному, підтримував, давав поради, розповідав різні цікавинки. Сергію, ти найкращий гід, без сумнівів!

Щодо самої мандрівки - це, безперечно, найкраща активна мандрівка Україною від Аккорд-туру, в яку може поїхати кожен бажаючий, адже програма туру не передбачає виконання якихось нереальних завдань типу пройти за день 50 км. Навпаки, в турі робиться все для того, щоб максимально спростити туристам сходження на вершини. До невимовно красивого озера Догяска, наприклад, вас підвозять на спецтранспорті (ГАЗ-66) і вам залишається, за бажанням, витратити лише 40 хвилин на сходження на однойменну вершину поруч.

Будь ласка, прислухайтеся до порад гіда та моїх порад: обов'язково беріть із собою як мінімум дві пари хорошого спортивного взуття із міцною подошвою, теплі речі (адже в горах температура повітря відрізняється від температури у місті десь на 8-10 градусів), із сумкою вам буде незручно - вона буде заважати, краще брати рюкзак. Коли гід пропонує взяти треккінгові палиці для полегшення сходження, обов'язково беріть, адже палочки переносять навантаження при підйомі з ніг на руки, а на спуску, особливо у дощ, не дадуть вам впасти.

Програма туру - дуже цікава та різноманітна, на будь-який смак - тут є і гори, і озера, і ліс, і містечка із красивою архітектурою. Повернення до готелю зазвичай - не пізніше 19-20 години вечора. Готелі - суперові, з усіма зручностями. Тільки у "Міжгір'ї", де в цьому турі група живе дві ночі, немає фену, тому, дівчатка, майте це на увазі. Рекомендую поміняти місцями дні із озером Несамовите та горою Маковиця, так буде набагато комфортніше по часу, адже якщо робити Несамовите на 4-й день, як зараз, заселення в готель в Яремче відбудеться не раніше 22:00.

Також хочу висловити подяку Роману Ларіонову, директору відділення TUI Ukraine, що знаходиться в Києві на вул. Вільямса, за, як завжди, оперативне і чітке оформлення туру, навіть у вихідний день.

Номінації відгука "Найкращі мандрівки Україною - тільки з Аккорд-туром!"

4

Інші відгуки Marinella

Голосов 0
Календарь 07.03.2017 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 16.01.2017 - відгук на тур А над Говерлою зимові хмаринки!
Голосов 0
Календарь 25.07.2016 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 08.03.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури