UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 26.04.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Лондон-Париж ...
Лондон-Париж, голуби вгору, відблиски дахів,
Старий бульвар і на деревах пожежа ...

Наполеон в гостях у Королеви Великобританії

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Дрезден - Брюгге - Лондон (4 ночі) - Париж (2 ночі) - Страсбург - Нюрнберг
Бельгія
Велика Британія
Німеччина
Франція

У програмі: Великобританія, Франція і Німеччина

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

4 ночі в Лондоні!

У вартасті туру: Дрезден, Брюгге, Лондон, Париж, Страсбург і Нюрнберг!

Необхідно два пакети документів - оригінали
документи подаються в 2 Консульства 

День 1.

Львів

 08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Переїзд по території Німеччини. Ночівля.

День 2.

Дрезден

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Нас запрошує древня столиця Саксонії - Дрезден (10Є/6Є). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут був винайдений перший європейський фарфор і перша оригінальна система європейських гімназій. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттинів, «Балкон Європи» - тераса Брюля .... Вільний час. Ночівля на території Німеччини.

День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден
День 3.

Брюгге - Гент

 Сніданок. Переїзд до Бельгії.
Далі нас чекає знайомство з одним з найпривабливіших міст Європи - Брюгге - головне місто бельгійської провінції Західна Фландрія. Зараз ми зможемо опинитися в казці, наповненій романтикою і магією: ось він- Величний Брюгге (10Є/6Є). Яскравий і товариський він привітно відкриває свої двері. Брюгге- романтичний музей під відкритим небом. Він, як чарівна скринька, з якої скільки коштовностей не дісталося, ще стільки ж залишається. Вільний час. Бажаючих запрошуємо на екскурсію

День 3 - Брюгге - Гент "Середньовіччя наяву" (33Є/18Є) .Наша подорож на північний захід Бельгії, починається з середньовічною столиці графства Фландрія - Гента. Старовинний Гент - це музей середньовіччя, літопис темних епох, місто-порт на злитті рік Ліс і Еско. Його набережні наскрізь просякнуті духом історії та поезії. Гент - бунтівне місто з героїчною історією, про колишню славу і велич свідчать його архітектурні шедеври. Гент по праву носить гордий титул «місто мистецтва».

Переїзд в порт, поромна переправа через Ла-Манш. І ось, нас уже вітає Англія!
Переїзд в Лондон. Поселення в готель. Ночівля на території Англії.

День 3 - Брюгге - Гент День 3 - Брюгге - Гент День 3 - Брюгге - Гент День 3 - Брюгге - Гент
День 4.

Лондон

 Сніданок.
ПЕРЕСУВАННЯ ПО Лондону на громадському транспорті. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Сьогодні нас чекає перше знайомство з Лондоном - велика автобусно-пішохідна екскурсія, в ході якої ми побачимо прекрасний Гайд Парк, Кенсінгтонські сади, торгову вулицю Оксфорд Стріт, знаменитий на весь світ Біг Бен, а нині "Вежа Єлизавети", Букінгемський палац, унікальний Тауерський міст, Кафедральний собор Святого Павла ...
Вільний час. Для бажаючих можливість відвідати:
У період з 1 серпня по 25 вересня можливість відвідати головну королівську резиденцію країни -Букінгемскій палац (38Є/18Є). Букінгемський палац - офіційна лондонська резиденція британських монархів і основна визначна пам'ятка Лондона. Під час екскурсії ми побачимо багато обставлені королівські покої і зали для прийомів, де і сьогодні глави держав удостоюються аудієнції королеви.
Лондонський Тауер (26€+вх.квиток) - один з найдавніших і найпопулярніших символів Лондона, який був неприступною фортецею, палацом, сховищем королівських коштовностей, монетним двором, в'язницею для в'язнів шляхетного походження ... А зараз це місце привертає величезну кількість туристів.
«Лондонське Око» (33€). Лондонське око, London Eye, Колесо Тисячоліття- як би не називали колесо, а залишається воно одним з найпопулярніших місць Лондона. Колесо огляду, побудовано до святкування міленіуму запрошує нас піднятися на борт вагончика, щоб помилуватися панорамним видом всього Лондона. Цей тур дозволить нам поглянути на місто з унікального ракурсу: Біг Бен, Собор Св. Павла, Вестмінстер ... і багато іншого!
«Вечірнє чаювання по-англійськи» (38€). Про старої доброї Англії давно ходить багато чуток, легенд, різних історій ... Одна з них - перевірена часом традиція британського чаювання рівно в 5:00 вечора. Іноді британці навіть жартують з цього приводу: якщо комусь заманеться коли-небудь захопити їхню країну, то треба робити це рівно в 5:00 вечора ... Цю традицію заклала герцогиня Бедфорд - одна з фрейлін королеви великої Британії - Вікторії, а ми її продовжимо, як і всі жителі Англії. Відкладемо всі турботи в сторону і насолодимось таїнством чайної процедури ....

День 4 - Лондон Вечірня програма: «Традиції англійських пабів» (23€). Відвідування паба в Лондоні –Неодмінний ритуал для поважаючого себе туриста. У Лондоні понад 6000 пабів. Це свого роду національний інститут всієї Великобританії. Ця незвичайна прогулянка припаде до смаку не тільки любителям пива! Ми відвідаємо Лондонські паби, і кожен не буде схожий на інші. Під час екскурсії ми зможемо побачити паби, де сиділи Дікенс, Шоу та інші відомі люди. Бажаючі зможуть продегустувати безліч сортів англійської елю (вартість напоїв і харчування в пабах не включена у вартість екскурсії). Ми також дізнаємося про традиційному етикеті, що панує в будь-якому англійському пабі.

Ночівля на території Англії.

День 4 - Лондон День 4 - Лондон День 4 - Лондон День 4 - Лондон
День 5.

Лондон

 Сніданок. Вільний день в Лондоні. Для бажаючих можливість відвідати на вибір:
ПЕРЕСУВАННЯ ПО Лондону на громадському транспорті. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

День 5 - Лондон Прогулянка "Минуле і сьогодення, а також екскурсія в Британський музей" (18€/13€). Ковент Гарден - один з найбільш унікальних районів Лондона з його відомим Королівським Будинком Опери, Сохо - дивовижний район Лондона, що живе своїм життям, Пікаділлі Серкус, Чайнатаун - китайський анклав в серці Англії. Британський музей своїм багатством перевершує навіть Лувр. Художня колекція Ганса Слоуна, колекція рукописів Харлейна, первісне суспільство, древній Єгипет, стародавня Греція, Рим, середньовічна історія і наступні століття, монети і медалі, гравюри та малюнки. Безліч безцінних скарбів ми побачимо і почуємо про них. Вхідні квитки в музей безкоштовні, але якщо хочете почути екскурсію, пропонуємо відвідати цей факультатив.

"Науковий підхід в Оксфорді та Символ влади замок Уорвік" (68€/38€+вх.квиток). Почнемо з Оксфорда. Це чудове місто відоме на весь світ своїм найстарішим у всьому світі університетом, який був закладений ще в 11 столітті. Чудова архітектура, захоплюючі історії, унікальна атмосфера студентського середовища робить Оксфорд неповторним і цікавим для людей будь-якого віку. Наша наступна зупинка - замок Уорвік, найбільший середньовічний замок в Британії. З 1088 року замок належав графам Уоріка і служив символом їхньої влади. Це місце перенесе нас назад в часи битв і королівської розкоші. Ми увійдемо в замок по мосту і оглянемо його бастіони, башти і сади. У цьому місці історія оживає, ми можемо бачити і відчувати давним давно минулий час і його дух !!

День 5 - Лондон "Слідами Шерлока Холмса" (30€/23€). Шерлок Холмс один з тих літературних персонажів, який відомий практично кожному, включаючи навіть тих, хто нічого не читав про його пригоди. Своєю появою на світ він зобов'язаний великому англійському письменнику серу Артуру Конан Дойлю. Ми побуваємо в тих кварталах, де вів свої розслідування великий детектив.

«Парламент Сполученого королівства» (30€). Парламент, він же Вестмінстерський Палац, знаходиться в самому центрі Лондона на площі Парламенту. Перший варіант палацу був початий в XI столітті при королі Едуардові. Йшли роки і палац перетворився в заплутаний лабіринт будівель і приміщень, використання яких визначалося не менше заплутаними традиціями. Під час екскурсії у нас буде можливість заглянути в Палату Лордів (Lords Chamber), Палату Громад (Commons Chamber) та інші державні зали. Ми також зайдемо в кімнату, де королева надягає коштовності перед тим як вийти до лордів, а також кімнату, де висять портрети Генріха VIII і всіх його восьми дружин. Екскурсія завершиться в залі Вестмінстер -в ній проводяться численні церемоніальні події.
«П'ять століть Хемптон Корта і Віндзорський замок» (46€/26€ + вхідний квиток). Ми відвідаємо два дивовижні місця. Літню резиденцію Її Величності Королеви. Ми побачимо колекцію картин королівської династії, серед яких полотна Рембрандта і Рубенса, унікальні меблі, зайдемо в каплицю, почуємо цікаві розповіді про монархії Великобританії. Палац Хемптон Корт - 500 років королівської історії та садового дизайну. Величні апартаменти Генріха VIII, де розгулюють примари його дружин, 24 гектари чудових садів. Лабіринт, посаджений в 1702 році, найстаріша виноградна лоза у світі. Нас чекає незабутній день.
"Лондон і Футбол" (16€+вх.квиток). Частіше, ніж про футбол, в Лондоні говорять тільки про погоду. Тут у кожного - від листоноші до прем'єр-міністра - є своя улюблена команда. Відвідування футбольного клубу «Челсі».
"Містика Бат сіті і Стоунхендж" (43€/23€ + вхідний квиток). Немає жодної іншої екскурсії, яка дозволила б нам доторкнутися так близько до історії давньої Британії, як подорож у місто Бат і відвідування Стоунхенджа, яке називають восьмим чудом світу. Стоунхендж - місце, оповите пеленою таємниць і загадок, яке протягом багатьох століть намагаються розгадати вчені та любителі всього таємничого. Це кам'яна мегалітична споруда можна сміливо назвати найвідомішим пам'яткою старовини, що зберігся до наших днів. Бат - один з найкрасивіших і елегантних міст не тільки Англії, а всієї Західної Європи. Не випадково Бат часто називають «англійська Флоренція». Бат розташований в долині, на горбистих берегах річки Ейвон. Місто виросло завдяки цілющим мінеральним джерелам, на яких Римляни в 1 столітті нової ери побудували величезний оздоровчий банний комплекс - Терми, або Римські Лазні, як їх називають сьогодні. Ми зможемо продегустувати чарівний еліксир молодості і здоров'я - знамениту мінеральну воду Бата в тих же самих залах, де колись збиралися королі й аристократи.
"Котсуолдс + Стратфорд-на-Ейвоні" (48€/38€). Поїздка в англійське сілище Котсоулдс - це вможливість відпочити від галасливого міста, прогулятися старовинними вуличками. У вас буде можливість здійснити прогулянку по селищу, і повечеряти свіжою сільською їжею в місцевій таверні. Ви познайомитеся з дивно цікавим містечком Стратфорд-на-Ейвоні. 
Повернення в Лондон. Ночівля на території Англії.

День 5 - Лондон День 5 - Лондон День 5 - Лондон День 5 - Лондон
День 6.

Лондон - Оксфорд

 Сніданок. Вільний день в Лондоні. Для бажаючих можливість відвідати на вибір:
ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ НА ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТУ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Вестмінстерське абатство (26€/16€ + вхідний квиток). Це не тільки цікавий з архітектурної точки зору пам'ятник, але і унікальна історична пам'ятка. Тут з 11 ст. коронувалися майже всі англійські монархи. Британська історія спочиває у Вестмінстерському абатстві. Тут поховані багато королів і королев, державні діячі та винахідники, поети і письменники. Це місце більше, ніж просто діюча церква - це священне місце ...
Прогулянка «На кораблику по Темзі Грінвіч і Нульовий Меридіан» (30 €/23 €). Темза - рушійна сила Лондона. У ній як у дзеркалі відбивається дійсність міського життя. Її ще називають найвеличнішою річкою Європи і водної історією Лондона. Грінвіч, це один з найбільш відомих у всьому світі районів Лондона. Цей район грає, важливу роль у житті всієї планети. Відомий він в першу чергу тим, що через нього проходить нульовий меридіан, від якого починається відлік часових поясів Землі на схід і на захід. Грінвіч по праву вважається одним з найкрасивіших лондонських районів.
Ночівля на території Англії..

День 6 - Лондон - Оксфорд День 6 - Лондон - Оксфорд День 6 - Лондон - Оксфорд День 6 - Лондон - Оксфорд
День 7.

Руан - Нормандія - Онфлер - Довіль - Трувіль-сюр-Мер

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на пором. Поромна переправа.
Франція -країна дивовижна, різноманітна і багатолика .... Наш шлях лежить в Нормандію. Столиця Верхньої Нормандії, місто ста веж - Руан. Місто являє собою музей шедеврів готики. Руанський великий кафедральний собор Нотр-Дам - один із самих чудових пам'ятників середньовічної архітектури. Тут в Палаці Правосуддя судили легендарну Жанну Д'Арк. І тут же, на площі Старого Ринку, вона зійшла на вогнище. Оглядова екскурсія по місту. Вільний час.
"Сентиментальна Нормандія" (48€/28€). Нормандія - у цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками ... Ми відвідаємо мальовничий портове містоОнфлер, потім поспішаємо до господаря морського узбережжя, в місто- "подарунок", втомлений від метушні аристократії Довіль. І на завершення - древній і працьовитий Трувіль - старовинне рибальське селище на березі протоки Ла-Манш, яке існує ще з часів вікінгів ... 
Переїзд в Париж. Ночівля на території Франції.

День 7 - Руан - Нормандія - Онфлер - Довіль - Трувіль-сюр-Мер День 7 - Руан - Нормандія - Онфлер - Довіль - Трувіль-сюр-Мер День 7 - Руан - Нормандія - Онфлер - Довіль - Трувіль-сюр-Мер День 7 - Руан - Нормандія - Онфлер - Довіль - Трувіль-сюр-Мер
День 8.

Париж

 Сніданок.
Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ...
Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати на вибір:
"Банти і діаманти" (26€ + вхідні квитки). Королівська резиденція Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ». Зовнішній огляд Версаля і фотопауза. Далі наш шлях веде в Фонтеблоо. Фонтенбло - одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені у відмінному стані всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї та королівські покої. Відвідування замку.
Для тих, хто вже був на класичних екскурсіях по Парижу і хоче чогось новенького на вибір:
Шедеври музею Орсе (18€+вх.квиток). Для багатьох музей Орсе в Парижі - це музей імпресіоністів. Вже тільки з цієї причини - цей музей Парижа включають в лист обов'язкових музеїв для відвідин. У Орсе зібрані десятки робіт таких метрів імрессіонізма як Ренауар, Моне, Мане, Піссаро, Сезанн, Дега ...

День 8 - Париж Кінопрогулянка по Парижу (30€ /18€). Місця зйомок культових фільмів: Амелі, До заходу, Недоторканні, Північ у Парижі та багатьох інших. Ми спробуємо побачити Париж таким, яким його бачили кращі режисери світу. Ми зможемо відновити картину подій і порівняти Париж в кадрі з тим, що ми побачимо на прогулянці. Зрозуміло, магія кіно створює у кожного свій неповторний образ Парижа.

Париж завтрашнього дня: прогулянка в квартал Сен-Мартен (18€ /10€). Квартал, який пережив за останні десятиліття глобальні зміни, перетворившись з бридкого каченяти на прекрасного лебедя, не перестає радувати паризьку публіку. Відтепер околиці каналу Сен-Мартен представляють із себе квінтесенцію захоплень і радостей паризької золотої молоді. Тут Париж відпочиває від самого Парижа, від властивих йому натовпів туристів, музейних черг, від міського шуму великого міста. Це місце успішних, що живуть в гармонії з собою і навколишнім світом парижан, які отримують від життя суцільне задоволення.
Квартал Маре. Від тамплієрів до Віктора Гюго (18€/10€). Прогулюючись по вуличках і затишним двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і освіченої куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської та інші місця, пов'язані з легендарними персонажами, чиї долі і померкла слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.
Код Да Вінчі, прогулянка в квартал Сен-Жермен, або Енциклопедія паризького життя (18€ /10€). Квартал Сен-Жермен - це одне з найзатишніших, гармонійних і улюблених місць Парижу. Сліпучий бульвар Сен-Жермен, залитий вечорами теплим театральним світлом, притулок привільно прогулюються городян. Квартал-вітрина, квартал-атракціон, що зберіг всю красу справжнього Парижа. Тут було відкрито одне з найстаріших кафе Парижа, де Вольтер випивав по сорок чашок кави в день. Тут же розмістилися легендарні літературні кафе Cafede Flore і Les Deux Magots, де сиживал свого часу Хемінгуей. А в церкві Сен-Сюльпіс, де вінчався Віктор Гюго, можна відшукати нульовий меридіан або лінію троянди за описами Дена Брауна ..
Ночівля.

День 8 - Париж День 8 - Париж День 8 - Париж День 8 - Париж
День 9.

Страсбург

 Сніданок. Виїзд з Парижа. Переїзд в Страсбург.
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю та дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Столиця французької провінції Ельзас - Страсбург (10Є/6Є). Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочков, відвідування французького та німецького кварталу. Ми зануримося в незвичайну двохтисячолітню історію міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії і фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир - все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера ... Вільний час. Для бажаючих поїздка:

День 9 - Страсбург «Кольмар- перлина Ельзасу» (38/18€). Кольмар, який ще називають «маленька Венеція». Донині, він вважається одним з найкрасивіших і мальовничих куточків Франції. Неможливо не звернути увагу на його старі квартали і звивисті маленькі вулички, уздовж яких розташувалися барвисті будиночки з різнокольоровими фасадами. 

Ночівля на території Німеччини.

День 9 - Страсбург День 9 - Страсбург День 9 - Страсбург  
День 10.

Нюрнберг

 Сніданок. Виселення з готелю.
Імперський Нюрнберг - місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, п'ятикілометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург вісімдесятьма збереженими вежами і численними брамами, фахверкові будинки, надають колорит старовинних вуличках . Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
«Секрети Баварського пивоваріння» (23€ /18€). Пропонуємо Вам відвідати одну з найвідоміших нюренбергской пивоварень "Tucher", розкрити для себе секрети пивоваріння та продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні ... Ночівля на території Німеччини.

День 10 - Нюрнберг День 10 - Нюрнберг День 10 - Нюрнберг  
День 11.

Львів

 Ранний завтрак. Выезд на Украину.
Время прибытия во Львов ориентировочно 22:00 (зависит от прохождения границы).
Место прибытия во Львов - Комплекс Терминал «А». Трансфер на поезда на ж.д. вокзал.
До новых встреч!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".

Зверніть увагу!! Якщо на заброньовану вами дату, в звязку з не виходом віз, недостатня кількість туристів, можливе перенесення виїзду на наступну заявлену дату.

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Проживання по маршруту готель 3 * зі сніданками
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• оглядові екскурсії в містах: Лондон, Париж, Нюрнберг
• Поромна переправа Кале-Дувр-Кале без кают
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Факультативні екскурсії та рекомендовані програми.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Доплата за мед.страховка старше 60 років
• Оренда радіокомплектів (Аудіопакета) на тур = 13 €
Консульський  збір Великобританії = 130 €
Оплачують всі, пільгових категорій немає
Консульський збір Німеччини + Візовий центр = 35€ + 25€
Візовий центр оплачують все.
Категорії громадян, звільнені від сплати Консульського збору Німеччини за договором про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Консульський збір, а також послуги візового центру оплачуються при кожній подачі і при відмові не повертаються.
!!! Міський податок (city tax) в готелях Франції від 1,5 до 3 євро / ніч


Документи:

ДЛЯ ДАННОГО ТУРУ ВІДКРИВАЄТЬСЯ ВІЗА ВЕЛИКОБРИТАНІЇ
І ТРАНЗИТНА ВІЗА РЕСПУБЛІКИ НІМЕЧЧИНА.

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 300 євро / тур.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в двомісних номерах, де третя додаткове ліжко або диван !!!
• Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія - оператор залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638