UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 05.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Замки, узоры, цветы и цвета,
Сказка, где каждая краска - черта…

Красиві і вільні
Нідерланди і Швейцарія

Днів: 7, 2 нічних переїзди
Львів – Берлін- Амстердам – Цюрих-Зальцбург- Львів
Австрія
Нідерланди
Німеччина
Польща
Швейцарія

Тур, де ми: Робимо покупки в Берліні.
Зануримося в атмосферу легкості і свободи в Нідерландах.
Відчуємо спокій, тишу, романтику в Швейцарії.
Нам не захочеться їхати….

У період з 24.03 по 16.05 можна відвідати Королівський парк квітів Койкенхоф
Виїзд 25.04 можливість потрапити на День Короля! 

День 1.

Львів - Вроцлав

 08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі.

День 1 - Львів - Вроцлав Легендарна колиска Польщі - місто Вроцлав (13 €/6 €). Екскурсія "Священна квітка Європи". Однне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце після Краківського.

Розміщення в готелі. Ночівля.

День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав
День 2.

Берлін

 Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія: "Велич могутнього Берліну" (10Є/6Є). Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, палац Шарлоттенбург, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота.
Вільний час. Переїзд до Нідерландів. Ночівля в Нідерландах.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

 Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та, ні інша назва не передає всієї його краси і чудової привабливості. Амстердам, столиця Нідерландів - це унікальне та неповторне місто, рівного якому немає у всьому світі. Тому, якщо ви ще не бували в Амстердамі, то покваптеся відвідати його і насолодитися чудовим пишністю водних каналів, старовинною архітектурою та іншими красотами. Багато чудес приготував для нас Амстердам! Екскурсія "Місто-мрія Амстердам". Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його! Вільний час.
"Тиха Голландія" (38 € / 23 €). Заансе Сханс - музей просто неба, справжня голландська селище. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен куточок в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. В зелених дерев'яних будиночках нас ознайомлять з секретами виготовлення твердого сиру і традиційних дерев'яних черевиків - кломпів. Згодом наш маршрут проляже в бік моря в рибальське містечко Волендам - пряникові будиночки, охайні вулиці, але найголовніше тут - оселедець. Приготовлений за старовинними рецептами, особливим чином це воістину королівська їжа.
Прогулянка каналами Амстердаму на прогулянковому кораблику (16 € / 10 €). Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо нескінченними каналами Амстердама....

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам Вечірній Амстердам (18 € / 10 €). Вічно-юний, притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, манить нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ...

Розміщення в готелі на території Нідерландів. Ночівля.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 4.

Кекенгоф - Делфт - Гаага

 Сніданок.
У період з 24.03 по 16.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Койкенхоф (18€ + вхідний) - найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас !!!
Музей Ван Гога, де ми познайомимося з найбільшою в світі колекцією робіт голландського художника: двісти полотен, п'ятсот малюнків і близько семисот листів великого майстра.
"Великі і маленькі міста" (38 € /23 €). Цей день ми почнемо з вами зі старовинного містечка Дельфт, де жив і писав свою «Дівчину з перловою сережкою» великий голландський художник Ян Вермер. Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага- особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто -резіденція королеви Беатрікс.
Нічний переїзд до Швейцарії.

День 4 - Кекенгоф - Делфт - Гаага День 4 - Кекенгоф - Делфт - Гаага День 4 - Кекенгоф - Делфт - Гаага День 4 - Кекенгоф - Делфт - Гаага
День 5.

Цюрих - Берн

 По дорозі зупинка на сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Переїзд в одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є струмком, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям. Екскурсія і вільний час.

День 5 - Цюрих - Берн "Головне - не поспішати!" (38 € / 18 €). Переїзд з Цюриха в Штайн-ам-Райн, старовинне містечко німецької частини Швейцарії з однією з наймальовничіших міських площ. Прогулянка вузенькими вуличками з писаними фасадами будинків. Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль -найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря, і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування .... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій ....

«Столиця Швецарії Берн і чарівний Люцерн» (48Є / 23є). Столиця Швейцарії - Берн. Чудовий Бернський собор, Вартова башта з астрономічним годинником, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді - почесні жителі міста, символом якого вони є, - примушують полюбити затишний Берн. Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Озеро Люцерна, найстаріший дерев'яний міст в Європі, Єзуїтська церква Мірошницький міст, старе місто.
Ночівля на території Австрії.

День 5 - Цюрих - Берн День 5 - Цюрих - Берн День 5 - Цюрих - Берн День 5 - Цюрих - Берн
День 6.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Вільний час. Для охочих:
Знаменитий Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів. Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Бароко», «Альпійське серце Австрії», місце, де народився Моцарт ... Екскурсія по місту (10Є/6Є). Вільний час.
«Край Зальцкаммергут» (48 € / 38 €). Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійською природою, заглянути в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерний край Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Фотопауза в чарівних місцях.
Рекомендуємо провести час в Августинській пивоварні (30€/ 18€) найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ вірних, ченці вели пивоварну справу. Вважалось, що пиво робить контакт з Богом легшим і заміняє під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до цих пір вже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.
Нічний переїзд до України.

День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 6 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 7.

Львів

 По дорозі зупинка на сніданок
Час прибуття до Львова орієнтовно 18:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд маршрутом автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника маршрутом
• Проживання в готелях 2- 3 * зі сніданками.
• Оглядові екскрусії в містах: Амстердам, Цюрих, Зальцбург
Вартість  туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від сплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.
Візовий центр 25 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• При відмові НЕ повертається.
• Страховка індивідуальна
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)..

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення. Стандартні дати + 130 € /тур.
• Туристи, які подорожують самі, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг..


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638