UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Два життя, як небесний рай і пекло, промчать, як порошинка світобудови,
Але як зрозуміти: що порожнеча, що скарб? У кожного своя доля і таємниця.

Улюблена парочка
Відень, Прага, Дрезден + Краків

Днів: 6, 1 нічний переїзд
Київ - Львів - Краків - Відень - Прага - Карлові Вари - Дрезден - Велічка - Львів - Київ
Австрія
Німеччина
Чехія

Тур, в якому ми лише за тиждень побуваємо в найкращих куточках Європи. 
Зручний виїзд з Києва!
Цікаві  екскурсії  і міста: Краків, Відень, Прага, Дрезден, Чеський Крумлов
Тільки один нічний переїзд по дорозі додому!
У вартості екскурсії по Кракову, Відню і Празі!


День 1.

Краків - Львів - Київ

Ранковий виїзд з Києва. Південний термінал. Переїзд по території України.
Можливість приєднатися до групи в Рівному, Житомирі, Львові.
Прибуття до Львова. Комплекс Термінал «А». Можливість пообідати.
Для охочих приєднатися у Львові, посадка в автобус. Перетин кордонів. Прибуття до Кракова. Екскурсія по Кракову "Королівський шлях". 
Вечірня прогулянка по Казімежу (18Є/10Є). Казімеж - Цікавий район зі своєю особливою атмосферою. Тут збереглися сім синагог, середньовічне єврейське кладовище, єврейська Миква - ритуальна лазня для чоловіків і жінок. Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. А для любителів нічного життя «Прогулянка барам Казімежа» (доп оплата). Дуже незвичайна прогулянка барами Казімежа, під час якої ви зможете дізнатися, як відпочиває і веселиться місцева молодь. Казімеж - це не тільки єврейський район Кракова, це - місце нічних тусовок і вечірніх розмов "за життя", це центр неформальних рухів і творчих починань. Затишні кафе з темними кімнатами і свічками на столиках, справжнісінькими камінами і печами ... Все, що відбувається в Казімежі, неможливо описати, але це варто побачити!
Ночівля в Польщі (Краків).

День 1 - Краків - Львів - Київ День 1 - Краків - Львів - Київ День 1 - Краків - Львів - Київ День 1 - Краків - Львів - Київ
День 2.

Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер

 Ранній сніданок. Переїзд до Відня. 
Екскурсія «Віденський  вальс». Відень - місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! Вільний час у Відні.
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
«Величний Відень» (26/21). Ця екскурсія з зупинками на фотопаузи дозволить нам отримати найбільш повне уявлення про столицю Австрії - Відень. Ми побачимо історичні та сучасні райони міста, проїдемо по Рінгштрассе з її грандіозними будівлями, побачимо Хофбург (зимову резиденцію імператора), Парламент, Бургтеатр, Університет, а також Палац Шенбрунн - літню резиденцію Габсбургів.
Можливість спробувати австрійську кухню «Віденський хойріген»(30€/26). Нас запрошують на обід в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Адже Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним. Переїзд до Чехії. Поселення в готель. Ночівля в Чехії (Прага).

День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер День 2 - Відень - Шенбрунн - Палац Бельведер
День 3.

Прага

 Сніданок.
Пішохідна екскурсія "Знайомство з Прагою...". У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І. Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї у Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії: "Таємниці королів"(18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекає Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празькому граді.
"Пивними дорогами Праги ..." (26€/18€). «Куди б не занесла чеха доля на своїх потужних крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, - туди, де варять чеське пиво». Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
"Тіні старого міста"(18€/13€). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти і повністю зануритись у казкову Прагу. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним.
Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23 €). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ...
Ночівля в Чехії (Прага).

День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага День 3 - Прага
День 4.

Дрезден - Чеський Крумлов

Сніданок. Вільний час у Празі. Екскурсії на вибір:
Поїздка в древню столицю Саксонії - Дрезден(38€/30€). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденської оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера ... Вільний час.
Можна відвідати Дрезденську картинну галерею (16€ + вхідний квиток). По-німецьки галерея називається «Старі майстри» тут знаходиться «Сикстинська мадонна» Рафаеля, багаті зібрання полотен Рембрандта, італійці, малі голландці ...
АБО Запрошуємо Вас в мальовничу та величну Південну Чехію(36€/30€). Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми .... Тут затишно, спокійно і дуже красиво ... Край славиться багатою історією і хорошим вином ... Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з Доби середньовіччя ... Екскурсія по місту і вільний час для прогулянок ... Повернення до Праги.
Вечірні розваги. Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (38€/30€). Вас чекає вечір в корчмі, яка Вас перенесе на сотні років назад ... в Добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера ... Ночівля в Чехії (Прага).

День 4 - Дрезден - Чеський Крумлов День 4 - Дрезден - Чеський Крумлов День 4 - Дрезден - Чеський Крумлов День 4 - Дрезден - Чеський Крумлов
День 5.

Карлові Вари - Замок Чеський Штернберк

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час у Празі.
Для охочих "Карлові Вари" (30€/26€). Заїзд на пивзавод Крушовіце для покупки пива. Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах і покупки подарунків. Все ... Вам не захочеться залишати ці місця, але пора повертатися до Праги.
Переїзд на транзитну ночівлю в Чехію. Ночівля.

День 5 - Карлові Вари - Замок Чеський Штернберк День 5 - Карлові Вари - Замок Чеський Штернберк День 5 - Карлові Вари - Замок Чеський Штернберк День 5 - Карлові Вари - Замок Чеський Штернберк
День 6.

Величка - Львів

 Сніданок. Переїзд по території Польщі.
Для охочих рекомендуємо відвідати Соляні Копальні "Велічки"(18€+ вхідний квиток). Це місце цікаве і тим, що тут зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, підземні озера, що чаровують погляд, всілякі скульптури - ціле підземне місто!
Виїзд до України.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Орієнтовно 07.00 прибуття до Києва. До нових зустрічей!

День 6 - Величка - Львів День 6 - Величка - Львів День 6 - Величка - Львів День 6 - Величка - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
Супровід гіда-керівника по маршруту
Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
Екскурсійна програма
Додатково оплачується:
Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
Факультативні екскурсії
Рекомендовані програми
Проїзд в громадському транспорті
Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + 35€ +23 € call-centre
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р. Візовий центр сплачують всі.СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. 

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638