UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 06.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Замки, візерунки, квіти і кольору,
Казка, де кожна фарба - риса ...

…Все про замки і квіти… …Баварія і Нідерланди…

Днів: 7, 2 нічних переїзди
Львів - Прага- Амстердам – Мюнхен- Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Чехія

Тур, де ми:
Зануримося в атмосферу легкості і свободи в Нідерландах.
Відчуємо традиційну гостинність баварців.
Познайомимося з красою замків Короля Людвіга.
Спробовуємо Баварське пиво ....
Відчуємо спокій, тишу, романтику у Празі.
Нам не захочеться повертатись ....

День 1.

Львів

 08.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі.
Розміщення в готелі. Ночівля.

День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд до Праги.
Пішохідна екскурсія "Таємниці, які розповіла Прага ...". Все починається зі знаменитого Страговського монастиря ... Далі Лоретта, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів і королів. Вільний час.
Денна прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ...
Екскурсія "Пивними дорогами Праги ..." (Дорослі 23 € / діти до 12 років без дегустації пива 18 €). Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нічний переїзд до Амстердаму.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

 По дорозі зупинка на сніданок. Оплачується самостійно.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Амстердам, столиця Нідерландов- це унікальне і неповторне місто, рівного якому немає у всьому світі. Тому, якщо ви ще не бували в Амстердамі, то покваптеся відвідати його і насолодитися чудовою пишністю водних каналів, старовинною архітектурою та іншими красивими місцями. Багато чудес приготував для нас Амстердам! Екскурсія "Місто-мрія Амстердам". Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для охочих:
"Тиха Голландія" (38 € / 30 €). Заансе Сханс - музей просто неба, справжня голландське селище. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. В зелених дерев'яних будиночках нас познайомлять з секретами виготовлення твердого сиру і традиційних дерев'яних черевиків - кломпів. Потім наш маршрут проляже в бік моря в рибальське містечко Волендам - пряникові будиночки, охайні вулиці, але найголовніше тут - оселедець. Приготовлена за старовинними рецептами, особливим чином це воістину королівська їжа.
Прогулянка каналами Амстердаму на прогулянковому кораблику (30 € / 10 €). Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама ....
Вечірній Амстердам (18 € / 10 €). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, посвячує у свої таємниці, зачаровує ... Поселення в готель на території Нідерландів.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 4.

Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага

 У період з 21.03 по 20.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Койкенхоф (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €) - найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це урочисте свято, на яке ми запрошуємо Вас !!!
Музей Ван Гога, де ми познайомимося з найбільшою в світі колекцією робіт голландського художника: двісті полотен, п'ятсот малюнків і близько семисот листів великого майстра.
"Великі і маленькі міста" (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €). Цей день ми почнемо з вами з старовинного містечка Дельфт, де жив і писав свою «Дівчину з перловою сережкою» великий голландський художник Ян Вермеер. Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага- особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто -резиденція королеви Беатрікс.
Нічний переїзд до Мюнхена.

День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага
День 5.

Мюнхен

 По дорозі зупинка на сніданок. Оплачується самостійно.
Столиця землі Баварії місто Мюнхен. Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ..." . Пропонуємо відвідати «Мюнхенську резиденцію» (23 € / діти до 12 років 10 €) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будівлю для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговує зал Антиквариум. Також, пропонуємо подивитися багату колекцію коштовностей, які зберігаються в Скарбниці Резиденції. Для охочих екскурсія "Мюнхен і Пиво ... " (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 10 €). Під час цієї екскурсії Мюнхеном наш гід розповість Вам як і з чого варять пиво в Баварії, про заповіді чистоти пива. Всі охочі зможуть скуштувати страви оригінальної баварської кухні (оплачується по меню додатково).
Ночівля в Німеччині.

День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен День 5 - Мюнхен
День 6.

Мюнхен

 Зніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Мюнхені. Екскурсії на вибір:
"Сучасний Мюнхен" (дорослі - 30 €, діти до 12 років - 18 €). Візитною карткою сучасної Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор. Поряд з Олімпійським парком знаходиться музей «баварського автогіганта» - концерну BMW.
"Фантазії Короля Людвіга ..." (дорослі - 60 € / діти до 12 років - 30 €). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплива історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Відвідування монастиря Етталь, церкви в стилі бароко і села Обераммергау, знамените різьбою по дереву і традиційними розписами фасадів. Замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Повернення в Мюнхен. Переїзд до Чехії. Ночівля.

День 6 - Мюнхен День 6 - Мюнхен День 6 - Мюнхен День 6 - Мюнхен
День 7.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:30 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на ж.д. вокзал орієнтовно 21:30..

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
Страхівка (групова).
У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Проїзд маршрутом автобусом туркласу
Супровід гіда-керівника маршрутом
Проживання в готелях 2- 3 * зі сніданками.
Екскурсійна програма
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
Факультативні екскурсії
Проїзд в громадському транспорті
Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35 € + 20 € call-centre.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
При відмові НЕ повертається.

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення
Стандартні дати + 96 € / тур
Святкові дати Різдво, Травневі Свята + 118 € / тур.
• Туристи, які подорожують самі, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638