UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.04.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… На зорі тихо сонце нас розбудить все, що захочеш, все так і буде
День минає скине кайдани, Закресли старий, намалюй новий …

Мить щастя в Амстердамі !

Днів: 5, 2 нічних переїзди
Львів - Краків– Амстердам – Дрезден - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща

Тур для тих, хто дуже хоче в Амстердам!
Ми відчуємо атмосферу легкості і свободи в Амстердамі.
Ми  знаємо, що життя - це мить, але ця мить – чудова в Амстердамі! 
У вартості екскурсії по Амстердаму, 
Кракову і Дрездену! 

День 1.

Львів - Краків

06:00-07:00 Безкоштовні трансфери «з/д вокзал – Термінал-А». 
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Прибуття до Кракова.  
Екскурсія «Королівський шлях». Краків-місто дивовижне, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить. Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Можливість відвідати «Пивний Краків» (26). У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох. Парк Водний (Трансфер  8€ + Вх.билет). Нічний переїзд в Амстердам.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно по меню).
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інше назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Екскурсія “ Місто-мрія Амстердам ”. Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, такої не схожої на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих: 
"Тиха Голландія"(38€/30€). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське поселення. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептам.  
Прогулянка по каналам Амстердама на прогулянковому кораблику (16€). Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердаму.
Вечірній Амстердам (18€). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль.  
Ночівля на території Нідерландів.

День 2 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 2 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 2 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 2 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 3.

Амстердам - Кекенгоф - Делфт

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих:
В період з 24.03 по 16.05 можна провести час в Королевському парку квітів Койкенхоф (26€+вх.квиток) – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і ви затамуєте подих віт красоти, якої більше не можна побачити ніде! Койкенхоф- це величне свято, на яке ми Вас запрошуємо!!!
“Великі і маленькі міста”(38€/30€). Цей день ми почнемо з вами з відвідування старовинного містечка Дельфт, де жив і писав свою «Дівчину з перловою сережкою» великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, «кубічними будівлями» і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу-18 €). Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага - особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто - резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. 
«Яскраві барви Голандії – замок Де Хаар  та місто Утрехт» (30€/23€). Нічліг на території Німеччини. 

День 3 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт День 3 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт День 3 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт День 3 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт
День 4.

Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія

Сніданок. Переїзд в Дрезден.  
Екскурсія по Саксонському Дрездену. Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. 
Можливість відвідати Дрезденську картинну галерею (доп.плата). 
«Правобережний Дрезден» (18Є/13Є). Незнайомий Дрезден? Який він? Сьогодні ми дізнаємося, здійснимо захопливу  екскурсію.
Подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби»(38€/26€). Немає меж захопленню. там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовби і піраміди. Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, місточками ... незабутнє враження !!!
"Порцеляновий містечко Мейсен"(28€/23€). Тут все незвичайно і гарно, звідси кожен відвідувач забирає з собою частинку маленької казки.
Або вільний час для прогулянок і шопінгу. Німеччина - країна, яка може запропонувати своїм гостям чудові можливості для шопінгу. Тут можна купити модний одяг для дорослих і дітей, взуття, німецьку косметику, спортивні товари, а також шоколад і багато іншого-все ці товари відрізняються відмінною якістю при порівняно невисокій вартості. Хочете заглянути в Карштадт, C & A, Альтмаркталерею або Центральну Галерею - вибирайте самі. Покупки чекають Вас! Нічний переїзд до Львова. 
 

День 4 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія День 4 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія День 4 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія День 4 - Дрезден - Майсен - Саксонська Швейцарія
День 5.

Львів

 Переїзд по Чехії, Польщі. 
Час прибуття у Львів орієнтовно 12:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поезди на з.д. вокзал. До нових зустрічей!

День 5 - Львів День 5 - Львів День 5 - Львів День 5 - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда - керівника по маршруту
• Проживання в готелі 3 * зі сніданками .
• Екскурсійна програма
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від сплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25 €.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
При відмові НЕ повертається.
Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
факультативні екскурсії
Проїзд в громадському транспорті
Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638