UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... ... Ми поїдемо на оленях вранці раннім і відчайдушно ввірвемося прямо у снігову зорю
Ти дізнаєшся що даремно називають Північ крайнім ... Ти побачиш він безкрайній ... Я тобі його дарую ..

Вся Скандинавія + Фьорди І Парки Розваг (Для школяів)

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів - Рига-Стокгольм-Согнефьорд- Осло- Гетеборг-Копенгаген-Львів
Данія
Латвія
Норвегія
Польща
Швеція

LEGOLAND, LISEBERG, Тіволі

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Чим цікавий цей тур? Коротко про головне:
Цікаво і дітям і батькам!
Всього 11 днів і багато можливостей!
Найцікавіші міста: Стокгольм, Осло, Гетеборг і Копенгаген!
Ми побачимо Котраст гір і фьордів,
Побуваємо в музї фрегата Vasа, Королівських покоях Швеції та Данії!
Спробуємо найсмачніший бутерброд з креветками в Гетеборзі.
Покатаемся в парку розваг Скандинавії!
Бризки від водоспадів, найчистіше повітря, захоплюючі дух пейзажі !!!
Тур, де вся сила і енергія природи Скандинавії!

День 1.

Львів - Варшава

 08.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів.
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера ... «Варшава - місто королів» - чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена.
Поселення в готель в Польщі. Ночівля.

День 1 - Львів - Варшава День 1 - Львів - Варшава День 1 - Львів - Варшава День 1 - Львів - Варшава
День 2.

Гданськ

 Сніданок.
Нас запрошує прекрасне і старовинне місто у Польщі - місто Гданськ. Розташоване воно на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.
Запрошуємо в «Подорож по середньовіччю» (23 € + вхідний квиток) - величний замок Мальброк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні мури з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
Відплиття на поромі до Швеції. Ночівля на поромі.

День 2 - Гданськ День 2 - Гданськ День 2 - Гданськ День 2 - Гданськ
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт Карлскрона. Переїзд в Стокгольм.
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів. Ми побачимо саму вузьку 90-сантиметрову вуличку Стокгольма і найменшу скульптурку хлопчика, якого дбайливі городяни завжди поспішають одягнути по погоді. Все це і багато іншого дізнаємося з нашої подорожі по Старому місту! Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (16 €). Королівський палац, набережена озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки. Ночівля в Швеції.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Сигтуна

 Сніданок. Вільний час в Стокгольмі.
Бажаючі зможуть погуляти по острову -Юргорден. Трансфер на Музейний острів (10 €). Можливість відвідування музеїв (вх квитки самостійно). Відвідати дитячий тематичний парк Юнібакен -музею казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей під відкритим небом Скансен, який називають «Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і покатаємося на залізниці в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок .... Або запрошуємо на побачення з історією Швеції: «Легендарна Сігтуна» (23 €). На березі озера Меларен розташувалась перша столиця Швеції - Сігтуна - «місто-колиску» могутніх воїнів вікінгів. Чарівне провінційне містечко дбайливо зберігає давню культуру і історію в найменшій в Європі Ратуші і в церкві Santa Mariakyrkan, замку Skokloster і в колоритних дерев'яних будиночках, барвистих ринках і старовинних крамничках ... Ночівля в Норвегії.

       
День 5.

Согне-фіорд

 Сніданок. Переїзд до Норвегії. Кожна людина хоча б один раз у житті хоче побувати тут!
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день....
Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз у житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, самий довгий і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії, музичне світлове шоу з водоспадом в печерах і багато- багато позитивних емоцій. Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.
«Круїз на кораблику» (60 € / 48 €). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерёйфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд. Незабутня поїздка по «Фломській залізниці» (60 € / 48 €). Ми побачимо все саме-саме. Піднімаючись на висоту 867 м над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри - гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося у мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити неможливо, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню ... «Романтичне ущелині Сталхейм» (10 €). Нас очікує захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм. Ночівля в Норвегії.

День 5 - Согнефьорд День 5 - Согнефьорд День 5 - Согнефьорд День 5 - Согнефьорд
День 6.

Осло

 Сніданок.
Сили природи зуміли створити в Норвегії дивовижний край - край льодовиків і водоспадів, гранітних острівців, заток і припливів, рівного якому по красі і величі немає більше ніде на Землі. Оглядова екскурсія по столиці Норвегії «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми .... Екскурсія по місту. Вільний час. Для бажаючих:
«Парк скульптур Густава Вігеланна» (10 € трансфер). Ні на що несхожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Можливо ви дізнаєтеся про що думають і чим живуть ці скульптури ...
Рекомендуємо поглянути на «Осло з висоти пташиного польоту і піднятися на трамплін Хольменколлен (10 €).
«Музейний острів» (10 € трансфер). Музейний острів - це вілли, що потопають у квітучих садах, до яких примикають пристані з білосніжними яхтами і безліч музеїв .... Ночівля в Норвегії.

День 8 - Осло День 8 - Осло День 8 - Осло День 8 - Осло
День 7.

Гетеборг

 Сніданок. Переїзд по території Норвегії до Швеції.
Затишний Гетеборг розташувався на південному заході Швеції, в серці Скандинавії - якраз між Осло і Копенгагеном. Нас чекає чудова природа і розвинена економіка, багатюща історія і доброзичливі люди. Як це по-скандинавски. «Душа Швеції Гетеборг ...». Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста .... Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато і вони тут дуже смачні. Їх свіжість вимірюється годинами, а смак не піддається опису. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток. Саме в Гетеборзі знаходиться найбільший парк атракціонів не тільки Швеції, але і всієї Скандинавії - Liseberg (вх квиток). Це справжня казка . Тут можна виграти гігантські шоколадки, найцікавіше - це дерев'яна гірка Balder, побудована в 2003 році. Двічі вона ставала кращою в світі! І обов'язково !!!! Одна з традиційних закусок, які обов'язково варто пробувати саме тут - знаменитий шведський бутерброд з креветками. Він готується з цілої гори унікальних гетеборзькому креветок. Ночівля в Швеції.

День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг
День 8.

Копенгаген

 Сніданок. Переїзд в Данію.
Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих Заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо ...». Почуємо історію Датського королівства і зробимо основні зупинки для фотопауз. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Кристиансборг - данський Парламент. Вільний час. Для бажаючих на вибір: Парк розваг Tivoli (вх квиток) - це величезний парк розваг в Данії, що займає територію в 8 гектарів в самому центрі Копенгагена. Його прикрашають сотні тисяч квітів, що створюють найоригінальніші композиції. Багато атракціонів і веселощів.
Пішохідна екскурсія «Копегаген для душі ...» (10 €). Для тих, хто хоче детельное дізнатися про Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглою вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена ....
«Розенборг - замок троянд» (23 € + вхідні квитки). Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу «Розенборг» - «замок троянди». Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд. Він виписував сорти з різних країн світу, сам виводив нові. Ці троянди, троянди епохи Відродження, і зараз ростуть біля замка.Старовиний стиль і історія великого перетворювача Копенгагена - короля Крістіана IV чекає нас. Ночівля в Данії.

День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген
День 9.

Копенгаген

 Сніданок. Вільний час в Копенгагені.
Поїздка в «Леголенд» (38Є + вхідний квиток). Всім нам відомі іграшки Lego. Продумані до найдрібніших деталей і незмінно цікаві як дітям, так і дорослим. Навіть дорослі, потрапляючи в LEGOLAND Billand, занурюються в давно забуту атмосферу дитинства з його пригодами, зачарованими світами і казковими фантазіями. Тут можна кататися наввипередки на маленьких електромобілях, пограти з керованим двомісним роботом, випробувати вежу-ліфт, де щоб підняти себе потрібно докласти свою мускульну силу, поплавати на катерку в печеру Роджера, де чекають битви з піратами за вкрадені скарби. Парк Леголенд складається з декількох основних зон.
CASTLELAND являє собою величезний Королівський Замок, де малюки, пересуваючись верхи на спині дракона, можуть побачити життя людей кілька століть тому. LEGOREDO Town є містечком в стилі Дикого Заходу часів ковбоїв та індіанців, Карла Мая і Фенімора Купера. У MINILAND дітки можуть відчути себе справжніми велетнями, адже під ногами у них маневрують автомобілі, а в порту відчалюють маленькі пороми. Не так давно тут з'явився «Молочний шлях», що дозволяє простежити за переміщенням продукту від скотарні до вашого столу, від корів що дають молоко до картонних упаковок, в які розливають молоко. Повернення в Копенгаген.
Ночівля в Данії.

День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген День 9 - Копенгаген
День 10.

Копенгаген

 Сніданок. Вільний час в Копенгагені.
«Таємниці і легенди Королівських Замків» (30 € + вхідні квитки): замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " Коронний замок "датських королів. Переїзд по знаменитому Ересуннському мосту між Данією і Швецією. Це унікальна споруда, що не має аналогів у світі. Довжина переправи -16 кілометрів. Спочатку тунель, що пролягає по самому дну протоки Зунд, що виходить потім на поверхню насипного острова Пеберхольм і перетворюється на вантовий міст. Ця переправа сполучає між собою не просто два міста, а континентальну Європу і Скандинавський півострів. Переїзд по території Швеції.
Посадка на пором. 20:00 - Відплиття на поромі в Гдиню. Ночівля на поромі.

День 10 - Копенгаген День 10 - Копенгаген День 10 - Копенгаген День 10 - Копенгаген
День 11.

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). 09:30 - прибуття до Гдиню. Переїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!.

 
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 3 * зі сніданками.
• Внутрішні пороми
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Обов'язково! Спальне місце в каютах на поромах на вибір:
• Місце в 4-х місній каюті (два пороми) без вікна / з вікном -126Є / 156Є
• Місце в 2-х місній каюті (два пороми) без вікна / з вікном -160Є / 206Є
• Місце в 1 -но місній каюті без вікна / с вікном - 226Є / 333Є
• За бажанням: Сніданок 2 пороми 30Є
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір 35 €.
• Візовий центр 23 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі.
• При відмові НЕ повертається.

Бонуси для Організатора (вчителі)
• Безкоштовно вартість путівки
• Безкоштовно КС + візовий центр
• Безкоштовно харчування при замовленні всією групою
• Безкоштовно екскурсії при замовленні всією групою
• Безкоштовно проїзд у 4 місній каюті без вікна
• Премія у розмірі 6Є / дитина до 18 років


ВАЖНО:

Доплата за одномісне розміщення Стандартні дати + 288 Є + каюта
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в двомісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638