UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Ми поїдем, ми помчимо на оленях рано вранці і відчайдушно увірвемося прямо в снігову зорю
Ти дізнаєшся що марно називають Північ крайнім. Ти побачиш він безкрайній. Я тобі його дарю.

Північне сяйво і Фьорди Скандинавії

Днів: 9, 2 нічних переїзди
Львів – Таллін–Стокгольм – Сьогнефьорд- Осло - Рига-Львів
Естонія
Латвія
Норвегія
Фінляндія
Швеція

В турі: столиці Естонії, Швеції, Фінляндії, Норвегії, Латвії!!!

Нас чекає незабутнє зачарування північними країнами…

День 1.

Львів

 08.30 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
9:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Ночівля в Литві.

День 2.

Таллінн

 Сніданок. Переїзд в Таллін.
Автобусна оглядова екскурсія по столиці Естонії. Нас чекає «Лицар Балтійського моря - Таллінн». Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Неподалік сучасних торговельних комплексів і офісних будівель знаходяться прекрасні парки і старовинні пам'ятки архітектури. Відвідаємо парк Кадріорг, Співоче поле, район Піриту, пам'ятник «Русалці», Піриту, Співоче поле, побачимо телевежу, площа Свободи. Вільний час. Для охочих:
«Легенди Талліна» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 10 €). Запрошуємо прогулятися по Нижньому і Верхньому Таллінну і почути їхні легенди. Вузькі вулички Старого міста не змінилися за сотні років. Потрапиш в них - і здається, ніби ти в Середньовіччі. Нижній Таллінн - місто купців і ремісників, а Верхній - оплот лицарської, королівської та духовної влади. З оглядових майданчиків місто постане перед нами у своєму чудовому середньовічному вбранні, з дахами високих веж і шпилями церков. А в кожній нашій легенді міститься частка правди ....
«Дегустація лікерів» (дорослі - 23 € / діти до 12 років (без алкоголю) - 10 €). Естонія здавна знаменита традиціями виготовлення всіляких алкогольних напоїв. Дегустація та розповідь про винахід знаменитих, традиційних естонських лікерів - Старий Таллінн, Півень на пеньку, Вежа Кійу! Поселення в готель в районі Талліна. Ночівля.

День 2 - Таллінн День 2 - Таллінн День 2 - Таллінн
День 3.

Таллінн - Гельсінкі

 Сніданок. Вільний час в Талліні. Можна відвідати ескурсії:
Екскурсія «Палац і парк Кадріорг» (дорослі -23 € / діти до 12 років - 18 €). Талліннський палац Кадріорг полонить нас своїм затишком. Палац і парк Кадріорг був закладений Петром I в «долині Катерини». Незабаром парк став одним з найулюбленіших місць для прогулянок мешканців Таллінна. Таким він залишається і досі.
АБО Орієнтовно 6:00 - переїзд в порт. Сніданок сухий пайок. «Гельсінкі - коктейль Сходу і Заходу» (дорослі - 60 € / діти до 12 років - 38 €). Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а в віддалені частини міста ходять пороми. Гельсінкі - це море, присутність якого відчувається навіть взимку. Це пам'ятки архітектури в стилях ампір і модерн і нові будівлі, що втілили в собі всі найсміливіші архітектурні рішення. Гельсінкі - місто фестивалів і свят, які не затихають цілий рік. Шанувальників дизайну не залишить байдужим Квартал дизайну, наповнений галереями, бутиками, антикварними магазинами і сувенірними крамничками.
Повернення в Таллінн. 18:00 - Відплиття в Стокгольм на поромі. Ночівля на поромі.

День 3 - Таллінн - Гельсінкі День 3 - Таллінн - Гельсінкі День 3 - Таллінн - Гельсінкі
День 4.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). 09:00 - прибуття до Стокгольму.
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія центральною частиною міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички та площі тут мають особливу магію. Прогулюючись ними, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Вільний час. Для охочих екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 13 €). Королівський палац, набереженая озера Мелер, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Таємний Фрегат Vasa» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 10 €). Нас чекає єдиний у світі, що зберігся до наших днів, корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але .... Про це наша історія.
«Стокгольмська Ратуша» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 16 €). Це не тільки місце засідань уряду міста, але й місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи-офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава.
«АВВА в Стокгольмі» (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €). Швеція пишається своїми музикантами. Запрошуємо Під час екскурсії ми дізнаємося про життя і кар'єру всіх учасників групи, про їхній внесок у світову культуру, про шведську музиці сьогодні. Нічний переїзд до Норвегії.

День 4 - Стокгольм День 4 - Стокгольм День 4 - Стокгольм День 4 - Стокгольм
День 5.

Осло

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно).
Сьогодні нас чекає край білосніжних гірських вершин на тлі ніжного синього неба ...
Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальский - 24,5 км, найдовший і найвужчий фіорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії, музичне світлове шоу з водоспадом в печерах і багато-багато позитивних емоцій. Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій за бажання.
«Круїз на кораблику» (дорослі-60 €, діти до 12 років-38 €). Два мальовничі рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерёйфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд.
Незабутня поїздка по «Фломській залізниці» (дорослі-60 €, діти до 12 років-38 €). Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 м над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри - гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню ... Ночівля в Норвегії.

День 5 - Осло День 5 - Осло День 5 - Осло
День 6.

Согне-фіорд

 Сніданок. Переїзд в Осло.
Оглядова екскурсія по столиці Норвегії - «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло поєднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми ....
Екскурсія по місту. Вільний час. Для охочих:
«Парк скульптур Густава Вігеланна» (23 € / діти до 12 років - 13 €). Ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури ...
Рекомендуємо поглянути на «Осло з висоти пташиного польоту і піднятися на трамплін Хольменколлен (10 €).
«Музейний острів» (30 € / діти до 12 років 18). Музейний острів - це вілли, що потопають у квітучих садах, до яких примикають пристані з білосніжними яхтами і безліч музеїв .... Всі охочі зможуть відвідати музей з екскурсоводом і почути захопливі історії. Відвідання Музею кораблів вікінгів. На завершення екскурсії прогулянка на кораблику !!!
Норвегія очима художників (26 € / діти до 12 років - 16 €). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких живописців, творіння Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія ...
Екскурсія у відому всьому світу будівлю, де щорічно в церемоніальному залі, прикрашеному полотнами Хенріка Серенсена, щорічно вручається Нобелівська премія миру - Міська Ратуша Осло (23 € / діти до 12 років - 16 €).
Нічний переїзд до Швеції.

День 6 - Согне-фіорд День 6 - Согне-фіорд День 6 - Согне-фіорд
День 7.

Стокгольм - Юргорден - Сигтуна

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується самостійно). Вільний час в Стокгольмі.
Можливість відвідати старовинні купальні Cetralbadet, спроектовані ще в 1904р. Це унікальне поєднання красивої архітектури в стилі арт-нуво з елементами романтизму, і цілющих якостей води, якою наповнені басейни. Вона має здатність дарувати відчуття повної релаксації і спокою (вхідні квитки).
Охочі зможуть погуляти по звіриному острову - Юргорден. Відвідати дитячий тематичний парк Юнибакен-музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей просто неба Скансен, який називають «Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і покатаємося на залізниці в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок .... (Вхідні квитки оплачуються самостійно).
Або запрошуємо на побачення з історією Швеції: «Легендарна Сігтуна» (дорослі 30 €, діти до 12 років 18 €). Або Їдемо на прийом в літню резиденцію королівської сім'ї - палац Дроттнінгхольм! (Дорослі 38 €, діти до 12 років 23 €). Королівський острів - поєднання шарму і натхнення, він запрошує помилуватись шедеврами палацового ансамблю: фонтаном Геркулеса з бронзовими фігурками, Китайський павільйон, палацовий театром, а також бароковий і англійський парки.
Повернення в Стокгольм. Відплиття в Таллінн на поромі. Ночівля на поромі.

День 7 - Стокгольм - Юргорден - Сигтуна День 7 - Стокгольм - Юргорден - Сигтуна День 7 - Стокгольм - Юргорден - Сигтуна
День 8.

Рига - Юрмала

 Прибуття в Таллін. Сніданок на паромі (оплачується додатково). Переїзд в Ригу.
Оглядова екскскурсія по столиці Латвії Ризі. Рига - одне із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільший в країнах Балтії. Місто- натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми дізнаємося про що розповідають будинки та вулиці старого міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. За бажання - продегустуруємо Ризький бальзам (оплата по меню). Вільний час. Для охочих:
«Метрополія югендстіля» (дорослі - 13 € / діти до 12 років - 6 €). Що ж таке "югендстиль"? На самому початку 20 століття серед людей мистецтва з'явилося прагнення до чогось нового і молодого, що і вилилося в архітектурі в стиль модерн. І тепер в Ризі є квартал, де кожна будівля - шедевр архітектури. Ось про це наша історія. Жеда зможуть відвідати музей інтер'єру югендстіля Риги (вхідний квиток оплачується самостійно). У музеї у нас буде унікальна можливість зануритися в атмосферу початку XX століття - оригінальні меблі, предмети інтер'єру та ті предмети, які використовували в побуті. Тут можна послухати, як грає старовинний грамофон і відчути атмосферу старої Риги ....
«Місто музикантів і квітів - Юрмала» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 10 €). Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали - спогади про минуле в стилі модерн .... Ми прогуляємося найпримітнішими місцям міста: пляж, концертний зал «Дзінтарі», вул. Йомас, парк Дзінтарі ...
Ночівля в Польщі.

День 8 - Рига - Юрмала День 8 - Рига - Юрмала День 8 - Рига - Юрмала
День 9.

Львів

 Сніданок.
Час прибуття до Львова орієнтовно 19:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
Страхівка (групова).
У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Проїзд маршрутом автобусом туркласу
Супровід гіда-керівника маршрутом
Проживання в готелях 2- 3 * зі сніданками.
Внутрішні пароми
Екскурсійна програма
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Обов'язково! Спальне місце в каютах на поромах на вибір:
Місце в 4-х місній каюті (два пароми) без вікна / з вікном -50Є / 63Є
Місце в 2-х місній каюті (два пароми) без вікна / з вікном -98Є / 123Є
Місце в 1 -но місній каюті без вікна / з вікном - 196Є / 243Є
Високий сезон- червень липень серпень
Місце в 4-х місній каюті (два пароми) без вікна / з вікном -80 Є / 96Є
Місце в 2-х міс місній каюті (два пароми) без вікна / звікном -158 Є / 188Є
Місце в 1 -но місній каюті без вікна / з вікном - 310Є / 378Є
За бажання:
Сніданки на 2 поромах діти / дорослі 28Є
Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
Факультативні екскурсії
Проїзд в громадському транспорті
Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35€
Візовий центр 23 €
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі.
При відмові НЕ повертається.

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/649

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення. Стандартні дати ++ 118 Є /тур+каюта
Святкові дати Різдво, Травневі Свята + 168 Є / тур + каюта.
• Туристи, які подорожують самі, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638