UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Альпійські шедеври: Прага+Мюнхен+Замки:  Нойшванштайн і Ліндергоф

Днів: 8

Київ (Одеса) - Прага - Мюнхен - Замок Нойшванштайн - Прага - Київ (Одеса)

Німеччина
Чехія


Вильоти з Києва і Одеси

У вартості 5 екскурсій!!!

(8 днів/7 ночей)
П'ятниця - п'ятниця

Дати вильотів:

Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
09, 23

07, 21

04, 18

02, 16, 30

13, 27

10, 24

8, 22

Чому саме цей тур:
• Переліт Київ (Одеса) – Прага – Київ (Одеса) - у вартості туру.
• Лише найвигідніші пропозиції по розміщенню в Празі.
• У вартості туру оглядові екскурсії по Празі і Мюнхену, а також, відвідини 2-х унікальних пам'яток архітектури: замків Нойшванштайн і Ліндергоф.
• Супровід гіда на час поїздки в Німеччину.
• Можливість відвідати екскурсії в Дрезден або Чеський Крумлов і Відень
• В подарунок всім туристам Luxury discount guide, в якому представлені спеціальні 10% знижки для наших гостей на товари класу люкс таких марок як Escada, Strenesse, Corneliani, Brioni, Versace, Salvatore Ferragamo, Ermenegildo Zegna, Galliano та ін.
• Клієнти, які приїдуть в Прагу відсвяткувати свій День народження, отримають в подарунок від нас ваучер на безкоштовну екскурсію для іменинника.


День 1.
П'ЯТНИЦЯ

Виліт з Київа (Одеси). Прибуття в Прагу. Трансфер в готель. Поселення в готелі. Вільний час.
Ночівля в готелі в Празі.  

День 2.
СУБОТА

Сніданок. Запрошуємо на додаткові екскурсії:
«Древня столиця Саксонії – город Дрезден» (40 €).
 
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут було винайдено першу європейську порцеляну і першу оригінальну систему європейських гімназій.
Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттинів, «Балкон Європи» - тераса Брюля…. Вільний час. Можна відвідати Дрезденську картинну галерею. По-німецьки галерея називається «Старі майстри» - тут зберігається «Сикстинська мадонна» Рафаеля, чудові зібрання полотен Рембранта, італійців, малих голандців... Музей Порцеляни, Фізико-математичний салон – музей старовинних вимірювальних приладів, Збройна палата або безцінний Музей Коштовностей.
 Або
«Південна Чехія: Чеський Крумлов і замок Глубока над Влтавою» (35 €).

Запрошуємо Вас в мальовничу та величну Південну Чехію. Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками та добрими людьми…. Тут затишно, спокійно та дуже красиво… Обов’язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином (вх. квиток оплачується додатково). Далі наш шлях веде нас в серце Південної Чехії Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька сторіч назад, тут нічого не змінилось із доби середньовіччя. Екскурсія по місту і вільний час для прогулянок...
Повернення в Прагу. Ночівля в готелі.


День 3.
НЕДІЛЯ
 
Ранок. Вільний час. 
У другій половині дня запрошуємо всіх на першу частину оглядової екскурсії по місту: “Незнайомі зірки над Прагою” (у вартості туру).
 В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Ставовський (Становий) театр, який пам’ятає ще Великого Моцарта; Каролінум – перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик дзвонить в свій дзвіночок та у віконці з’являється процесія з дванадцяти апостолів… Далі - єврейський квартал Йозефів, Клементінум, Карлова вулиця… і звичайно ж, Карлів міст! Ви зобов’язані тут зупинитись для того, щоб загадати бажання! Хто встигне, можна і два, адже стара добра легенда стверджує, що тут вони здійснюються!
Вільний час. Ночівля в готелі.

День 4.
ПОНЕДІЛОК

Сніданок. Запрошуємо всіх на другу частину оглядової екскурсії по Празі: «Таємниці, які розповіла Прага» (у вартості туру). Усе розпочинається з відомого Страговського монастиря… Далі Вас чекає зовнішній огляд Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац та зміна варти в Парадному дворі Празького граду – резиденції чеських князів та королів. Зовні величний та величезний кафедральний собор Св. Віта, Старий королівський палац… Базиліка Св. Георгія. При бажанні можна зазирнути на Золоту вуличку: різнобарвні крихітні будиночки – там ніхто не живе, але в кожному є крамничка, яка торгує сувенірами, травами, мереживом та книгами… (вх. квиток оплачується додатково). Вежа Даліборка і старовинні замкові східці...
Вільний час в Празі. Пропонуємо пішохідну екскурсію «Пивними дорогами Праги…» (40€, включає дегустацію 11 сортів пива). Чеська приказка каже: "В кожної людини повинно бути гаряче серце і холодне пиво...". Пиво - це гордість Чехії, її традиції. Існує безліч історій, легенд і таємниць, пов'язаних з пивом і настав час познайомитись з ними ближче...
Ночівля в готелі в Празі.

День 5.
ВІВТОРОК

Сніданок. Вільний день в Празі.
Пропонуємо додаткову екскурсію «Вас запрошує Відень» (65€). Вас запрошує знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина… Вас запрошує Відень… Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити визначні історичні місця: Парламент, Ратушу, Віденський Дім Опери, Хофбург, прогулятись по «шлюбній каблучці Відня» під віковими деревами Рингу… Місто продовжує жити своїм минулим. По вуличках поважно пересуваються карети, запряжені кіньми. Звідусіль лунають мелодії великого Моцарта. Вечорами дами в вишуканих вечірніх сукнях під руку з елегантними кавалерам поспішають на бал в міську ратушу. Величне, принадне і чарівне місто заворожує своїх гостей шармом і аристократичною вишуканістю. Пропонуємо в цьому переконатись… Повернення в Прагу.
Ночівля в готелі в Празі.


День 6.
СЕРЕДА

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на автобусі в Мюнхен. 
Наш шлях лежить у дивовижний край із мальовничими Альпами, чистими озерами, чудовими луками і містами, схожими на казку... Нас запрошує "Німецький Рим" - столиця Баварії. В Мюнхен можна закохатись одразу і назавжди, це місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, так як тут, і навіть національні костюми вдягають не тільки на свята... Мюнхен славиться дивовижною історією, архітектурними скарбами, всевітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом „Октоберфест”. Починаємо автобусно-пішохідну екскурсію "Мюнхен – Легенда Баварії…". Нас запрошують Маріенпалац, Стара і Нова Ратуші, ми зможемо побачити замок Німфенбург, Резиденцію, Баварську Оперу, Пінакотеку... Вільний час. Можна дуже довго блукати по вимощених бруківкою вуличках Мюнхена, куштувати пиво та баварську кухню і дивуватись красі побаченого...
Переїзд в один з наймальовничіших куточків баварських Альп – г. Швангау. Ночівля в готелі.


День 7.
ЧЕТВЕР

Сніданок. Виселення з готелю. 

...Знамениті замки короля Людвіга ІІ - мрії давно минулих літ, втілені в камені, запрошують в гості до підніжжя Баварських Альп...

На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітається казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... . Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга ІІ Баварського. Ми відвідаємо Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" (вхідний квиток оплачується додатково - 9 €) – суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох – безкінечні зали і кімнати замку вражають своєю величчю. Нойшванштайн зберігає свою любовну історію, яка передувала будівництву. Це історія кохання короля Людвіга Баварського до музики композитора Ріхарда Вагнера... іллюзія, втілена в життя. Палац Ліндерхоф (вхідний квиток оплачується додатково - 9 €) - справжній Маленький Версаль в Липовій долині. Дивовижна краса, відображена в камені. Навколо замку розташований чудовий парк з терасами, каскадами, альтанками в різноманітних стилях, квітковими клумбами, фонтанами, липовими алеями... Тут навіть є підземне озеро в гроті Венери з чудовою підсвіткою і штучними хвилями, де в золотому човні у вигляді лебедя любив відпочивати король-романтик..
Переїзд в Прагу. Поселення в готелі в Празі.

День 8.
П'ЯТНИЦЯ

Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер в аеропорт. Виліт з Праги. Прибуття в Київ (Одесу).

Вартість туру:
Типи розміщення:
½ DBL
SNGL
EXB
ECONOM (готелі 3* - до центру на гром. транспорті)
675 €
755 €
610 €
STANDART (готелі 3* в центрі)
750 €
890 €
685 €
CLASSIK (готелі 4* в центрі)
825 €
1025 €
760 €


У вартість включено:
• переліт Київ (Одеса) – Прага – Київ (Одеса)
• проживання в Празі в вибраній категорії готелю на базі сніданків
• в Німеччині вся група живе в одному готелі категорії 3*
• страхування
• оглядові екскурсії по Празі і Мюнхену, а також, відвідування замків Нойшванштайн і Ліндергоф
• трансфер аеропорт-готель-аеропорт
• карта центральної частини Праги
• привітання іменинників

У вартість не включено:
• консульський збір 35€/особа
• додаткові екскурсії
• особисті витрати, проїзд в гром. транспорті, сувеніри і т.д.
можлива доплата по тарифу на авіаперевезення на момент бронювання економ класу на рейсах авіакомпанії "Аеросвіт"

Документи:
АКУРАТНИЙ закордонний паспорт (термін дії не меньше 180 днів на момент виїзду з Чехії) з наявністю вільної сторінки для візи.
2 кольорових фото 3,5х4,5 ОБОВ'ЯЗКОВО!!!!!! на світлому фоні 80% обличчя (без посмішки, без окуляр, відкриті вуха та лоб). Не скановані! Фотографія повинна бути новою, не старшою 4 місяців!
Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету).
Копія внутрішнього паспорту всіх сторінок, де є відмітки.
• Копія свідоцтва про народження та про одруження.
• У дітей старших 14 років повинен бути власний проїздний документ.
• Фотографія дітей, яким виповнилось 5 років повинні бути вклеєні в закордонний паспорт батьків або ж діти повинні мати власний проїздний документ.
Довідка з місця праці із вказанням заробітньої плати, посади, завірена оригінальною печаткою. В довідці обов’язкова фраза про те, що на період туристичної поїздки місце праці зберігається!!!
Довідка про доходи за останні 3 місяці, у випадку наявності банківського рахунку - виписка про стан рахунку.
Для приватних підприємців: нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію ПП, оригінальна довідка з банку про наявність рахунку та його стан на сьогоднішній день.
Для студентів та школярів: довідка з місця навчання, а також довідка з праці одного із членів сім'ї, де є фраза про те, що ......... фінансує поїздку свого родича.
Для безробітних та домогосподарок: виписка з банку про наявність рахунку, залишок грошей на цьому рахунку або довідка з місця праці одного з членів сім’ї, де є фраза про те, що ……фінансує поїздку свого родича.
Для пенсіонерів: копія пенсійного свідоцтва, оригінал довідки про пенсію за останні 3 місяці, довідка з місця праці одного з членів сім’ї, де є фраза про те, що ……фінансує поїздку свого родича.
• Для дітей до 18 років: копію нотаріально завіренного дозволу від обох батьків на виїзд дитини за кордон.
Просимо НЕ передавати оригінал нотаріальної довіренності, лише копію.
Просимо взяти ОРИГІНАЛ ДОВІРЕННОСТІ в туристичну поїздку ДЛЯ ПРЕД’ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.



Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638