UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія -край нестримних мрій, край весни натхненної,
наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

Switzerland для школярів!

Днів: 7, без нічних переїздів
Львів- Краків-Прага –Хальдельберг-Базель*-Цюрих- Берн*-Люцерн*-Женева* -Інсбрук- Львів
Австрія
Польща
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!
Цей тур для тих, хто хоче: Відчути теплоту і домашній затишок Чехії.
Насолодитися університетською могутністю Хальдельберга. Побачити країну зелених лугів, чистих озер, виблискуючих альпійких вершин, ароматного сиру і солодкого шоколаду - Швейцарію!

День 1.

Львів

 Увага! Відправлення і прибуття турів компанії «Акорд Тур" здійснюється з туристичного комплексу «Термінал А». «Термінал А» - місце відправлення і прибуття всіх рейсів компанії Акорд тур. На «Терміналі А» знаходиться ваш автобус, ваш керівник групи. Там ви пройдете реєстрацію на рейс і отримаєте документи в тур.
Увага! «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу. Дістатися до «Терміналу А» можна самостійно або трансфером з ж.д. вокзалу. Трансфери здійснюються по мірі прибуття поїздів.
8:30 Відправлення в тур. При швидкому перетині кордонів невелика прогулянка по Кракову. Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтись по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Маряцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци. Вечеря *. Переїзд на нічліг. Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.


День 2.

Прага

 Сніданок. Переїзд до Праги.
Екскурсія "Знайомство з Прагою". У лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші ...
Для всіх охочих прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Шведський стіл у супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті .... Можливість поєднати приємне з корисним і пообідати на кораблику.

День 2 - Прага Ескурсія "Містична Прага" (10 €). Сьогодні ми дізнаємося безліч легенд та історій про Прагу. Адже кожна екскурсія - це отримання нових знань. А чим загадковіше нам про них розповість екскурсовод, тим більше вони запам'ятаються. 

Вечеря *. Ночівля.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Базель

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Пішохідна екскурсія. Романтичне і чаруюче середньовічне місто Хайдельберг, розташоване на берегах річки Неккар, відкриє вам свої таємниці. Тут знаходиться найстаріший німецький університет (1386 г), тут був написаний відомий у всьому світі студентський гімн Gaudeamus, тут знаходиться єдиний у світі студентський карцер, що зберігся з 18 століття. Тут осягали ази науки найвідоміші філософи і вчені. Переїзд до Швейцарії.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.

День 3 - Базель «Базель - місто на кордоні трьох держав» (10 €). Базель - третє за величиною місто Швейцарії. Ви полюбуютесь прекрасною набережною Рейну, побуваєте в міській Ратуші, у розписі якої брав участь сам Гольбейн-молодший, насолодитесь чудовими фонтанами і пройдете по Старому місту. Базель - Мекка для любителів музеїв! Від Історичного і Музею Мистецтва до Музею Іграшок, Музею Гумору і мультиплікації! 

Вечеря *. Ночівля у Франції.

День 3 - Базель День 3 - Базель День 3 - Базель  
День 4.

Берн - Цюрих

 Сніданок.
Переїзд в одне із найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є струмком, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям. Вільний час. Екскурсії на вибір:
"Головне - не поспішати!" (23 €). Переїзд з Цюриха в Штайн-ам-Райн, старовинне містечко німецької частини Швейцарії з однією з наймальовничіших міських площ. Прогулянка вузенькими вуличками з писаними фасадами будинків. Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль - найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря, і велич природи змушує застигнути на місці від здивування .... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій ....

День 4 - Берн - Цюрих «Столиця Швецарії Берн і чарівний Люцерн» (23є). Столиця Швейцарії - Берн. Чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді - почесні жителі міста, символом якого вони є, - змушують полюбити затишний Берн. Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Озеро Люцерна, найстаріший дерев'яний міст в Європі, Єзуїтська церква Мірошницький міст, старе місто. 

Вечеря *.
Ночівля на території Швейцарії.

День 4 - Берн - Цюрих День 4 - Берн - Цюрих День 4 - Берн - Цюрих День 4 - Берн - Цюрих
День 5.

Женева

 Сніданок.
"Цукерочка на ім'я Швейцарія" (30 €). Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа .... Женева вишукана дама, яка розташувалась на березі чарівного озера. Місто розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки ... Почнемо наше знайомство з перлини Швейцарської Рив'єри Монтре .... Романтичне місто, в якому, зачаровані прекрасними пейзажами, шукали натхнення багато письменників, поетів, художників ... Поруч із затишним Монтре розташувався один із найвідоміших замків Європи - Шильонський замок. Найбільше сюди приваблює тюрма, де був ув'язнений «Шильонський в'язень», про якого у своїй поемі написав Байрон. Запрошуємо Вас переміститись на декілька століть назад ....
При відвідуванні екскурсії в Женеву можлива поїздка в Ансі (10 €). Біля підніжжя Альп вкритих сніговими шапками на кордоні Швейцарії та Франції існує місто Ансі.
Альпійська Венеція, справжнє, що зберегло свій істинний образ з далеких часів, середньовічне місто, відоме у всьому світі і зберігає свою скромна чарівність. Ми «пірнемо» в прохолодні аркади старого Аннесі, щоб побачити собор Нотр-Дам і старовинну Ратушу. Після прогулянки старими пасажами і містками над річкою Тью, ми побачимо «візитну картку» Аннесі - Стару В'язницю або Палац на острові. Ми почуємо легенди про ревниву королеву, вірного легіонера, заздрісного Рішельє і інші захопливі історії... Гірські пейзажі цього краю вражають своєю пишністю - могутні хребти альпійських передгір'їв Борн, О-Жіфр, Шабле, а також масиви з найвищими піками, у тому числі дах Європи - Монблан висотою 4807 м. Зупинки на фотопаузи.
Переїзд до Австрії. Вечеря *. Ночівля на території Австрії.

День 5 - Женева День 5 - Женева День 5 - Женева День 5 - Женева
День 6.

Інсбрук

 Сніданок.
Нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в альпійському ландшафті, який захоплює дух, зачаровує. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Засніжені гірські вершини, що виблискують на сонці, обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях. Вільний час. Можливість відвідати:
«Інсбрук з висоти» (10 € + вх квитки). Чотири станції фунікулера виконані за проектом архітектора Захі Хадід у вигляді брил натурального льоду. Довгі тунелі, S-подібний підвісний міст через річку Інн з двома злітаючими у небо 30-метровими стрілами - незабутньо .... Жодне інше місто Європи не може нам запропонувати за такий короткий час і таким надзвичайним способом відчути контраст між містом і горами. Чудовий гірський масив Карвендель з одного боку і незвичайний вид на Інсбрук і на долину Інна з іншого боку справлять на нас незабутнє враження.
Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровські? Це не про нас. Поїздка в містечко Ваттенс в музей "Чарівний світ Сваровські" (16 € + вх квиток). У підземній печері, кожен день розквітають «Кришталеві світи Сваровскі».
Тут можна знайти найбільший і найменший кристали у світі. Стіну, зроблену із 12 тонн сяючих кришталевих дорогоцінних каменів. Побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці ... Вечеря *.
Ночівля в Угорщині.

День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук День 6 - Інсбрук
День 7.

Львів

 Сніданок. Відвідування термальних купалень Сечені (16-18Є). Виїзд до України.
Час прибуття до Львова орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!.


Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• Групова медична страхівка
• Проживання по маршруту: готель 3 * зі сніданками.
• Екскурсії, вказані у програмі.
1 євро = 26 крон
1 євро = 4,1 злоті
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, сувеніри).
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Дод. харчування: 6 обідів або вечерь = 120 євро.
Консульський збір 35 €.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
Візовий центр 23 Є
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
У РАЗІ ВІДМОВИ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Бонуси для Організатора (учителя)
• Безкоштовно вартість путівки
• Безкоштовно КЗ + колл центр
• Безкоштовно харчування при замовленні всією групою
• Безкоштовно екскурсїї при замовленні всією групою
• Премія у розмірі 10Є / дитина до 18 років


ВАЖЛИВО:

• Доплата за одномісне розміщення 146 € / тур
• Туристи, які подорожують самі, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми обговорюється по кожному факультативу.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638