UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Літо - це чарівна пора ... Саме час гуляти під місяцем, блукати за ручку по парку,
дивитися на зірки, відчувати ніжні обійми і тепло ... Поцілунки, гарячі терпкі поцілунки.
Відводять землю з під ніг, що будять метеликів в животі, що перетворюють світ у казку ....

Немов у літньому романі…

Днів: 13, без нічних переїздів
Львів - Нюрнберг - Цюріх - Люцерн - Лугано - Лідо Ді Езоло - Хартберг - Львів
Італія
Німеччина
Чехія
Швейцарія

Тур з відпочинким на морі в Італії і на озерах Швейцарії.

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

3 ночі в Швейцарії!!!
3 ночі на морі в Італії!!!
2 начі в Штирії!

Цікавий і пізнавальний тур, де ми побачимо: Озеро Чотирьох Кантонів, Женевське озеро, Швейцарський Берн, Чарівну Женеву, Італійську Швейцарію, Столицю моди-Мілан, Озеро Гарда і Сермионе, Венецію – що пливе на хвилях, а також Чудову Штирію!

День 1.
НЕДІЛЯ
Увага! Місце відправлення в тур комплекс Термінал «А». Термінал «А» НЕ знаходиться на території вокзалу. До комплексу Термінал «А» курсує безкоштовний трансфер від ж.д. вокзалу. Детально маршрут Ви знайдете в Інфолист.
10:00 Відправлення в тур з комплексу Термінал «А». Переїзд по території Польщі. Ночівля в Польщі.

День 2.
ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Імперський Нюрнберг - імперське місто запрошує на прогулянку : найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, п'ятикілометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличкам. Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.
«Секрети Баварського пивоваріння » ( Дорослі 30 € / Діти до 12 років 16 €). Пропонуємо Вам відвідати одну з найвідоміших нюренбергского пивоварень "Tucher ", розкрити для себе секрети пивоваріння та продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні ... Поселення в готель на території Німеччини. Ночівля .

День 3.
ВІВТОРОК
Сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по – різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і ошатні альпійські будиночки. Переїзд в один з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям.
Для бажаючих екскурсія "Водоспад Райнфаль" (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €). Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль - найбільший у Європі. Ми впевнені, що кожна людина, хоч раз побувавши тут, запам'ятає цю казку назавжди .... Переїзд в район Люцерну. Ночівля на території Швейцарії.

День 4.
СЕРЕДА
Сніданок.
Сьогодні нас чекає Озеро Чотирьох Кантонів або Люцернське озеро. Немає сумнівів, що це озеро - одне наймальовничіших озер Швейцарії. Важливо, що саме на берегах озера Чотирьох Кантонів, на легендарному лузі Рютлі в 13 столітті зародилася Швейцарія. Трансфер в один з курортних містечок. Вільний час для відпочинку.
Для всіх бажаючих : "Головне не поспішати " (Дорослі 53 € / діти до 12 років 18 €). Сьогодні відбудеться знайомство зі столицею Швейцарії - Берном. Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді - почесні жителі міста, символом якого вони є, - примушують полюбити затишний Берн, а чудовий шоколад «Таблерон» підсолодить наше перебування тут. Місто Люцерн - центр культурного життя Швейцарії - славиться своїми музеями, дерев'яними мостами, приголомшливими видами на альпійські вершини Пілатус і Тітліс. Ночівля на території Швейцарії.

День 5.
ЧЕТВЕР
Сніданок.
"Цукерка на ім'я Швейцарія " (Дорослі 60 € / діти до 12 років 30 €). Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа .... Женевське озеро - вважається другим за величиною озером в Європі. Тут Ви знайдете набережні з пальмами, вкриті лісом пагорби кантонів Юра і Во, смарагдові ландшафти північній частині кантону і засніжені вершини Альп з їх казковими льодовиками. Женева- вишукана дама, яка розташувалась на березі чарівного озера. Місто розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб -квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки ... Почнемо наше знайомство з перлини Швейцарської Рів'єри - Монтре .... Романтичне місто, в якому , зачаровані прекрасними пейзажами , шукали натхнення багато письменників , поетів, художників ... Поряд із затишним Монтре розташувався один із найвідоміших замків Європи - Шильонський замок. Найбільше сюди приваблює тюрма , де був ув'язнений «Шильонський в'язень», про якого у своїй поемі написав Байрон. Запрошуємо Вас переміститись на декілька століть назад .... Повернення в готель. Ночівля в Швейцарії.

День 6.
П'ЯТНИЦЯ
Сніданок . Переїзд до Італійської частина Швейцарії .
Швейцарія не перестає нас дивувати своїми красотами і незабутніми пейзажами. Сьогоднішній день ми проведемо в мальовничій місцевості в місті Лугано, який причаївся між двох гір, скелі яких спускаються до одного із найбільш чарівних озер альпійської панорами - озера Черезіо. Лугано називають європейським Ріо- Де- Жанейро - це райський куточок з прекрасними парками, з безліччю пальм і квітів, старовинними палацами, затишними ресторанами і привітними жителями ... Місце, створене для відпочинку душею і тілом. Бажаємо Вам приємного відпочинку .... Переїзд в Італію.
Поселення на одному з курортів Венеціанської Рів'єри. Відпочинок на морі. Ночівля .

День 7.
СУБОТА
Сніданок. Відпочинок на морі.
Всіх запрошуємо в столицю мистецтва і моди - місто Мілан.
30 і більше 50 €
25-29 чоловік 60 €
20-24 чоловік 68 €
Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тоненького мережива.
Мілан дивує старовинними храмами: базиліка Сант Амброджо - найдавніша архітектурна пам'ятка, церква Сан-Лоренцо-Маджоре і церква Санта Марія-делла-Граціє зі знаменитою "Тайною вечерею" Леонардо да Вінчі ... Вільний час для прогулянок і покупок. Для любителів живопису: відвідання Національної картинної Галереї при Академії Мистецтв «Брера». Шедеври італійського Ренесансу - Мантенья, Белліні, Рафаеля - Караваджо, Каналетто, Пікассо і т.д. (Дорослі 20 € / діти до 12 років 15 €). Повернення на курорт. Ночівля.

День 8.
НЕДІЛЯ
Сніданок. Відпочинок на морі.
Для всіх бажаючих "Таємниці Північної Італії" Ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії - Благословенне Озеро Гарда. Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і обволікаючу меланхолію Півночі.
30 и більше 46 €
25-29 чоловік 60 €
20-24 чоловік 68 €
Відкриває свої двері для нас старовинне містечко Сермионе, розташоване на вузенькому півострові, довжиною 4 км. У центрі міста знаходяться відомі з давнини термальні лікувальні джерела. Тут безліч ресторанів, магазинів, елегантні прогулянкові набережні, галасливі площі і тихі куточки. Трошки відпочивши, ми прямуємо до Верони-столиці закоханих.
У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як у героїв Шекспіра .... Повернення на курорт. Ночівля.

День 9.
ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Виселення з готелю. Відпочинок на морі.
Екскурсія «Заручена з морем - Венеція». Красуня на воді – так говорять про Венецію – саме красиве і таємниче Місто Італії.
30 и больше 30 €
25-29 человек 38 €
20-24 человек 50 €
Це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали і галасливі ринки, затишні кафе запрошують нас
на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоні сідають голуби .... Вільний час. Є можливість за додаткову оплату: Відвідати з екскурсоводом "Палац Дожів", Здійснити Водний круїз "Вся Венеція!". Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водяній вулиці". Або дізнатися "Таємниці венеціанських каналів". Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Умілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати всю красу цього чудового міста. Повернення на курорт. Переїзд в Австрію. Ночівля в Австрії.

День 10.
ВІВТОРОК
Сніданок.
Переїзд до Австрії - земля Штирія. Відмітною ознакою цих місць є різноманітність і краса природи, горбиста і гірська місцевість з лісами і озерами притягує до себе своїми таємницями. Землю Штирія називають «Зеленим серцем Австрії» і «Землею замків». Подорожуючи по «Дорогою замків» ми зануримося в минуле цих місць. Наша дорога проходить через середньовічне місто Хартберг, миле, провінційне містечко. Далі подорож проходить через "Дорогу поломников " до дивовижного селища Поле, де в приватній пекарні пряників спробуємо їх на смак (вхідний квиток оплачується додатково). Потім наша подорож проходить через 1000 метровий перевал і екскурсія по замку графів Гербештаін. Для бажаючих дегустація пива, віскі і вечеря в селянському гостьовому дворику (Дорослі 30 € / діти до 12 років 23 €). Ночівля в Австрії.

День 11.
СЕРЕДА
Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія «Багатства землі Штирії» з відвідуванням термальних джерел Бад Вальтерсдорф. Всі вхідні квитки в цей день оплачуються додатково. Ця екскурсія дасть нам можливість скуштувати, як у прямому, так і в переносному сенсі, всі багатства землі Штирії, де гастрономічна культура має особливо важливе значення. Виробники таких відомих і популярних продуктів, як гарбузове масло, бальзамико, шнапсу і шоколаду запрошують нас на дегустацію. Завершує прогулянку відвідування термальних джерел. Переїзд в Польщу. Поселення в готель. Ночівля.

День 12.
ЧЕТВЕР
Сніданок. Переїзд в Краків.
Екскурсія по Кракову . Місто - дивовижне, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтися по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Марянському костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци . Вільний час. і (дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чарівні підземні озера, всілякі скульптури - ціле підземне місто!
Ночівля в Польщі.

День 13.
П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Виїзд на Україну.
Прибуття до Львова орієнтовно 20.00.
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + візовий центр =35€+20€
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
Доплата за одномісне розміщення + 238 євро/ Тур.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!
Час прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В українському паспорті.
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях т.д
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638