UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Сьогодні прийде Різдво, все місто в очікуванні дива,
воно дрімає в мареві скляному й жде: ось-ось здійсниться диво....

Різдвяна Полька Саксонії

Днів: 6, 1 нічний переїзд
Краків - Велічка - Берлін - Дрезден - Потсдам
Німеччина
Польща

Краків – Велічка – Берлін – Дрезден – Потсдам

02.01, 04.01

День 1
устріч кожного туриста представником компанії Аккорд - Тур.
09:00 – переїзд в Польщу, місто - Краків.
Рекомендуємо - відвідування «Аквапарку» (35 злотих) - один з найбільших в Європі. Море вражень і адреналіну, до Ваших послуг все, що душі завгодно: 3 басейни, гірки, довжиною понад 768 м., підводні теченії, джакузі, гідромасаж, сауна, солярій, бар, фітнес зал.
Поселення і ночівля в готелі.

День 2 
Сніданок. Виселення з готелю. Оглядова екскурсія по місту «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди, найстаріша частина міста – Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Яггелонский університет, середньовічний центр торгівлі – торгові ряди Сукенніци, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини… І не забудемо прогулявшись по Королівському замку і помріявши над Віслою кинути монетку з висоти курганів щоб знову сюди повернутися і побачити цю незабутню красу… Вільний час.
Рекомендуємо відвідати “Соляні Копальні “Велічки” (20 €) - найстаріше солеварне підприємство на польських землях, яке функціонувало більше 7 сторіч, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, мости, численні скульптурні витвори. Тут Ви побачите зачаровуючі погляд підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок, а також експонати, які відтворюють атмосферу старих легенд, оригінальна техніка і інструмент – дають можливість відчути чудову силу природи!
Переїзд в бік Німеччини. Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 3
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в столицю Німеччини.
Оглядова екскурсія «Зізнання Берліну» по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де старе і нове, сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, а найкрасивіші і найпотаємніші куточки відкриті для нас. Розкішна будівля Рейхстагу, Берлінський кафедральний собор, Музейний острів, площа Потсдамер Платц, Бранденбурзькі ворота! Кожен, хто приїжджає в Берлін так чи інакше попадає під магічну чарівність цього міста, його живий і невимушений шарм....
Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:
• найбільший зоопарк в Європі і один з найбільших зоологічних садів в світі,
Zoologischer Garten: ставки, фонтани, озера, водоспади, акваріум, екзотичні рослини, і милі премилі, маленькі і великі звірятка. Недаромно жителі столиці стверджують: «Не знає Берліну той, хто не був в Берлінському зоопарку» (вх. квитки опл. додатково - 12€/6€).
• чарівний водний світ - "Центр морського життя" Казкові кімнати, переплетені вигнутими коридорами з прозорими склепіннями, за якими живуть тисячі рікових, озерних і морських жителів (вх. квитки опл. додатково – 15€/10€)

• відвідати колишню резиденцію пруських королів, яка об'єднала різні епохи і стилі - Потсдам (35€/25€). Голандський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбургські ворота – давніші, ніж у Берліні (!), Старий млин – символ пруського правосуддя - все це ми побачимо в Старому місті. А далі нас чекає палац Цицилінхоф - місце проведення Потсдамської конференції, а також парк Сан–Сусі - один з найкрасивіших в Європі парків з каналами і скульптурами, неперевершено гарними палацами, Китайським чайним будиночком і оранжереєю - вся ця незабутня краса полонить нас з першого погляду!!!
Ввечері місто повністю змінюється, запалює ліхтарики як свічки і надягає маску загадковості і романтики...
20:00 - Рекомендуємо екскурсію «Берлін – хранитель вечірніх вогнів» (15€). Ми будемо зачаровані одягнутою в неонові вогні головною торговою вулицею Берліну - Курфюрстендамму, помилуємось грою синіх вітражних вікон церкви Поминання, побачимо унікальний водяний годинник, який нагадує прилади давніх алхіміків, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в колишніх століть…
Поселення в готель.

День 4
Сніданок. Вільний день в Берліні
Є можливість відвідати місто казку, місто мрію… Екскурсія «Саксонський монарх – Дрезден» (40€/35€): Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величний комплекс в стилі ренесанс, і це ще не все....! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я "Флоренція-на-Ельбі", вздовж якої простяглась тераса Брюля. Дрезден - це широка Ельба, по якій так приємно ввечері здійснити прогулянку на старовинному кораблику, це ситна саксонська кухня, вишукане саксонське вино і загадковий саксонський діалект... Вільний час в місті. Повернення в Берлін.
Ночлег.

День 5
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Берліні.
Рекомендуємо відвідати:
«палац Шарлоттенбург - розкіш королівського міста».  Нас очікує екскурсія по найкрасивішому палацу Берліну, резиденції пруських королів: вишукана палацова архітектура, елегантний парк, прекрасна колекція китайської порцеляни, а також картин і рисунків французьких і німецьких художників 18 століття (20€).
музей Пергамон - архітектурні шедеври Древнього світу: знаменитий Пергамський вівтар - одне з семи чудес світу, ворота Іштар з Вавилону, залишки стін біблійського Ієрихону, ворота Мілетського ринку – і всі ці скарби в оригіналі! (20€).
Виїзд в Україну. 

День 6
Переїзд по території Польщі. Перетин кордону. Прибуття до Львова приблизно в 9:00 – 10:00.
Подарунок від фірми - Пішохідна екскурсія “Тільки у Львові...” Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Тут зупиняється час...

 При оплаті замовлення:
Дорослі
Діти до 12 років
 до 15/10
215 €
185 €
 до 15/11
225 €
195 €
 після 15/11
235 €
205 €


У вартість входить:
• зустріч представником компанії;
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання в готелі 3*, сніданок;
• оглядові екскурсії згідно програми;
• страхування (групова);
• супровід гіда-керівника по всьому маршруту

Подарунки від компанії:
• екскурсія по Львову
 

У вартість не входить: 
• рекомендовані програми, вхідні квитки в екскурсійні об'єкти;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• консульський збір - 35€ (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років… згідно угоди про спрощення візового режиму)
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНС. ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. 

ВАЖЛИВО:

Доплата за одномісне розміщення + 80 євро /тур. 
• Місця в автобусі розприділяються автоматично, по мірі поступлення заявок і вказуються у підтвердженні. Посадка в автобус відбувається згідно підтвердженим місцям.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах!!!
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми - 20 осіб. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
ПІД ЧАС ТУРУ ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ! - просимо обов'язково попередити туристів.
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг і не відповідає за роботу митних та прикордонних служб, а також за корки і ремони на дорогах та погодні умови.
(БЕЗ ОСОБИСТОГО ПІДПИСУ ТУРИСТА В СПЕЦІАЛЬНІЙ АНКЕТІ, ЯКИЙ ОЗНАЙОМЛЕНИЙ І ЗГІДНИЙ З ДАНИМ ПУНКТОМ, ДОКУМЕНТИ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ).


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638