UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Є на білому світі місця, яким властива якась незбагненно приваблива сила. 
Найпринадніше з них - Чехія ...

Шість чудових миттєвостей Чехія

Днів: 6, 1 нічний переїзд
Львів - Прага - Карлові Вари - Дрезден
Німеччина
Чехія

Львів - Прага - Карлові Вари - Дрезден

День 1. 
Львів. Зустріч кожного туриста представником компанії Аккорд Тур.
09:00 Екскурсія “Тільки у Львові…” Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Тут завмирає час... Вузенькими вуличками розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел Успіння, Домініканський Собор, Церква Св. Юра..., гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через віки свою історію... Вільний час.
16:00 Виїзд зі Львова. Переїзд по території Польщі.

День 2.
Переїзд в Прагу. Автобусно-пішохідна екскурсія „Знайомство з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: давня Порохова вежа, Ставовський (Становий) театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта. Каролінум – перший празький університет, костел Діви Марії перед Тином, Староміська площа і Астрономічний годинник з небесною меахнікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик дзвонить у свій дзвіночок, а у віконечку з'являється процесія із дванадцяти апостолів. Далі - Єврейський квартал Йозефів, Клементинум, Карлова вулиця ... і звичайно ж Карлів міст. Ви повинні тут зупинитись для того, щоб загадати бажання! Хто встигне, можна і два, адже добра стара легенда стверджує, що тут вони збуваються!
Вільний час. Розміщення в готелі з 14:00. Відпочинок.
► Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (20 €). Аперетиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей… Ось вони, незабутні моменти життя… Повернення в готель. Ночівля.

День 3.
Сніданок. Пішохідна екскурсія “Таємниці, які розповіла Прага …”. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря… Нас очікує огляд скарбниці Празька Лоретта, Градчанської площі, Шварценберзького палацу і зміни варти в Парадних подвір’ях Празького граду – резиденції чеських князів і королів. Ззовні величний, величезних розмірів кафедральний собор Св. Віта, Старий королівський палац... Базиліка Св. Георгія і Золота вуличка: чергування різнобарвних малесеньких будиночків – там ніхто не живе, зате в кожному з них є крамничка, в якій торгують сувенірами, травами, мереживом і книгами. Далі Вежа Даліборка і старі замкові сходи... Хоче знати куди вони ведуть? Відповідь Ви знайдете тільки тут! Вільний час.
►  Для бажаючих Екскурсія в замок Чеський Штернберг (20 €). Замок був заснований в ХІІІ столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно гаральдичного знаку роду – Золотої зірки. Під час огляду ви побачите репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів, особливу цікавість з яких становить збірка гравюр епохи Тридцятилітньої війни, яка вважається однією з найбільших в Європі.
►  Або Прага театральна. Празький ексклюзив - синтез традиційного чеського театру з мюзиклом, танцем і пантомімою, середньовічною алхімією і містикою. Вистава Чорного театру - суміш фантастичного і реального, коли світ зачарованих предметів прокидається до життя... (вхідний квиток - 550 крон). Ночівля.

День 4.
Сніданок. Вільний день.
► Пропонуємо факультативну екскурсію «Місто живої води – Карлові Вари» (25 €). Далі шлях веде в одну з мальовничих долин Західної Чехії, в курортне місто - Карлові Вари… Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровки, скла та порцеляни. Місто із зачаровуючою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів... Не забудьте взяти з собою купальники! Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах та купівлі подарунків рідним та близьким… Все… Вам не захочеться залишати ці місця, але час повертатися в Прагу.
Вечірні розваги. Відвідування “Співаючих фонтанів” (вх. квиток 10 €). Під класичну сонату чи сучасну мелодію прозорі водяні струмені піднімаються в повітря і розсипаються, стоворюючи надзвичайно чудесну гру світла і звуку, яка полонить і заворожує…
Ночівля.

День 5. 
Сніданок. Виселення з готелю. Нас запрошує древня столиця Саксонії – Дрезден.
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут було винайдено першу європейську порцеляну і першу оригінальну систему європейських гімназій. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттинів, «Балкон Європи» - тераса Брюля…. Вільний час.
► Можна відвідати Дрезденську картинну галерею (вхідний квиток оплачується додатково). По-німецьки галерея називається "Старі майстри", тут зберігається "Сикстинська мадонна" Рафаеля, багаті зібрання полотен Рембрандта, італійців, малих голандців...
15:00 - Виїзд на Україну.

День 6. 
Приблизно в 09.00 Прибуття до Львова.

 Вартість туру
Ціна
 Діти до 18 років
 165 €
 Дорослі
 175 €

У вартість включено
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Страхування (групове)
• Супровід гіда-керівника по усьому маршруту
• Проживання в Празі готель 3* вибраної категорії зі сніданками (3-4 місне розміщення).
• Екскурсії, вказані в програмі

Подарунок від компанії:
DVD диск з фільмом про Прагу
Екскурсія по Львову

У вартість не включено
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми.
3 вечері - 30 €.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Особисті витрати (вечері, обіди, сувеніри)
Консульський збір 35 € (крім категорії громадян, які звільняються від оплати – пенсіонери, діти до 18 років… згідно договору про спрощення візового режиму).
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 20 € /ніч.
• Туристи, подорожуючі одні, можуть бути розміщенні в тримісних номерах!!!
• Документи приймаються від 60 до 10 днів до виїзду.
Під час туру ПАСПОРТИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ У КЕРІВНИКА ГРУПИ!!!
(БЕЗ ОСОБИСТОГО ПІДПИСУ ТУРИСТА В СПЕЦІАЛЬНІЙ АНКЕТІ, ЯКИЙ ОЗНАЙОМЛЕНИЙ І ЗГОДНИЙ З ДАНИМ ПУНКТОМ, ДОКУМЕНТИ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ)

• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, день та час екскурсій або ж замінювати їх на рівноцінні
• Турист несе фінансову відповідальність за псування власності готелю та автобусу.
• Мінімальні кількість для виконання факультативних програм - 30 осіб
Зверніть увагу! Вартість вхідних квитків і факультативних програм вказана для дітей до 12 років.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638