UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Насолоджуйся моментом поки сонце світить...

Лімончелло по-неаполетанскі...

Днів: 9, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Одеса – Ізмаіл – Бухарест – Дуррес – Барі – Альбаробелло – Неаполь – Рим – Охрид – Софія – Велико-Тирново – Арбанаси – Ізмаіл – Одеса
Італія
Албанія
Болгарія
Північна Македонія
Румунія
Назад

Червень '24

  24

Липень '24

  23

Вересень '24

  21
Вперед

У вартість туру вже включені екскурсії по по Бухаресту, Неаполю, Охриду і Велико-Тирново….

Є змога відвідати: Палац Парламенту та Котрочень в Бухаресті, найбільший термальний комплекс в Європі - Therme Bucurest, Середньовічне місто Круя в Албанії, Казкове місто - Альбаробелло, Неаполь і Рим в Італії, Охрид і Охридське озеро в Македонії, Велико-Тирново і Арбанаси У Болгарії...

День 1.

ОдесаФокшани

Виїзд з Одеси. Перетин кордону. Переїзд в Бухарест. Поселення в готелі.

Therme Bucurest

(Трансфер: 16€ + вх. квиток)

В комплексі 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).

Ночівля в готелі.
День 2.

Бухарест

Сніданок. Виселення з готелю. Пересування по місту на громадському транспорті (квиток оплачується самостійно).

Екскурсія по столиці Румунії – Бухаресту

(входить у вартість туру)
Місто розташоване на Валашському плоскогір'ї, біля підніжжя Карпат, оточене Дунаєм, місто стало столицею Валахії під час правління легендарного Влада Цепеша. Місто парадоксів і контрастів, воно поєднує в собі традиції Заходу і Сходу, що надає йому особливого неповторного колориту. Оглядова екскурсія містом: Площа Конституції, Площа Революції, монумент Відродження і будівля уряду. Напроти нього розташований палац першого румунського короля Карла Першого, у якому знаходиться Музей мистецтв.
Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Палац Котрочень

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Одним з найкрасивіших палаців Румунії по праву вважається Котрочень. Розкішна королівська резиденція принца Фердинанда і принцеси Марії, сьогодні служить резиденцією румунського президента. Пропри це, в палаці розташований музей, який ми зможемо відвідати.

Обід в улюбленому ресторані Чаушеску – Pescarus

(дод. оплата)
Ресторан розташований в парку Herăstrău з прекрасною літньою терасою і смачною кухнею, він подарує масу позитивних емоцій та заряд бадьорості і сил на весь день ...

Therme Bucurest

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)

В комплексі 8 басейнів з термальною водою багатою на мінеральні солі, 3-ри аромотерапевтичних басейни, сауни, джакузі, 16-ть водних гірок, pool bar, найбільший ботанічний сад в Румунії (500 пальм, 800 тис. Екзотичних рослин).

Нічний переїзд в Дуррес.
День 2 - Бухарест
День 2 - Бухарест
День 2 - Бухарест
День 3.

Дуррес

Нас зустрічає Албанська Рів'єра … Переїзд в Дуррес. Стародавнє місто Дуррес веде свою історію з 627 року до н.е. Відомо, що Цицерон захоплювався красою Дурресу, а поет Катулус називав його терасою Адріатичного моря. Сьогодні місто - друге за величиною в Албанії та її головний морський порт. Серед головних визначних пам'яток: стародавні стіни візантійського міста і величезний амфітеатр, археологічний музей, Венеціанська вежа та інші ... Вільний час. Відпочинок на Адріатичному узбережжі. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Середньовічне місто Круя

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
На вершині гори Сарі Салатики розташоване місто Круя. Назва міста пов'язана з ім'ям національного героя Албанії - Георга Кастріота-Скандеберга. Поруч з містом побудована фортеця, яка стала Державним албанським музеєм, а на шляху до фортеці нас зустрічає старий базар.
Середньовічне місто Круя
Відправлення в Барі на поромі. Ночівля на поромі.
День 3 - Дуррес
День 3 - Дуррес
День 3 - Дуррес
День 3 - Дуррес
День 4.

АльберобеллоНеаполь

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в Барі. Вільний час.

Казковий Альбаробелло

(Дорослий: 30€ / Діти: 28€)
Розташований на узбережжі Адріатичного моря. Місто відоме своїми унікальними білокам'яними невеликими будиночками з конічними дахами - Труллі. Альберобелло - це єдине місто в світі, в якому збереглися цілі квартали з труллями. Сьогодні воно вважається культурною столицею Іттрійскої долини, подібні будови не зустрічаються більше ніде в світі.
Повернення в Барі Переїзд в Неаполь.

Нас зустрічає один з найяскравіших міст Італії: «Харизматичний- Неаполь»

(входить у вартість туру)
Важливо знати, як до нього підступитися, щоб зрозуміти правильно, краще це робити з досвідченим і люблячим свою країну екскурсоводом …  З перших хвилин екскурсії ви поринете в багатовікову історію міста, яке увібрало в себе різні мови і культури, що призвело до появи унікального "неаполітанського стилю".  Перед нами відкриється сучасна сторона міста і його блискуче минуле: з розкішні замками і фортецями, міфами і легендами про місто епохи Гомера. Ми прогуляємося по історичному центру, вдихаючи аромат справжньої піци, і дізнаємося про часи, коли Неаполь своєю величчю не поступався Парижу і Лондону.
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 4 - Альберобелло – Неаполь
День 4 - Альберобелло – Неаполь
День 4 - Альберобелло – Неаполь
День 5.

Рим

Сніданок. Вільний день.

Вічне місто – Рим

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Усім бажаючим пропонуємо відвідати місто в якому зійшлися минуле, сьогодення і майбутнє. Тут правили імператори і проходили гладіаторські бої, вершилася доля католицької церкви, створювалися кращі зразки бароко, творив Леонардо да Вінчі і знімав свою легендарну «Dolce Vita» Федеріко Фелліні. Всього за кілька годин оглядової екскурсії ми побачимо: символ міста - Колізей, римський форум, площу Венеції, фонтан ді Треві, унікальну будову Пантеона або "Храму усіх Богів", а також відвідаємо площау Навона - наповнену скульптурами найбільшого скульптора Берніні, пройдемо міст через Тибр до замку Святого Ангела.
Вільний час. У вільний час в Римі усім бажаючим пропонуємо відвідати:

Ватикан та собор Св. Петра

(Дорослий: 36€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
У Вас буде унікальна можливість познайомитися з всесвітньо відомими шедеврами, що зберігаються в Музеях Ватикану, насолодитися красою фресок Мікеланджело в Сікстинській капелі і відвідати собор Святого Петра.

Вечірня екскурсія по столиці Італії

(Дорослий: 0€ / Діти: 0€)
Доповнення оглядової екскурсію «Вічне місто – Рим». Нас чекає знайомство з найромантичнішим та колоритним районом міста Трастевере, Базилікою Сан-Бартоломео на острові Тіберіна, фонтаном черепах на площі Маттеї, і знайомство з негласними господарями Риму на Площі Торре Арджентіна.
Повернення в Неаполь. Ночівля в готелі.
День 5 - Рим
День 5 - Рим
День 5 - Рим
День 5 - Рим
День 6.

Помпеї

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час.

Місто-музей - Помпеї

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Одне з найдавніших міст Італії і одне з найвідоміших міст у світі. Тутешні камені зберігають пам'ять про далеке минуле і тут можна дізнатися абсолютно все про те, як жили люди більше двох тисяч років тому.
Повернення в Неаполь. Переїзд в Барі. Відправлення в Дуррес на паромі. Ночівля на поромі.
День 6 - Помпеї
День 6 - Помпеї
День 6 - Помпеї
День 6 - Помпеї
День 7.

Охрид

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в Дуррес. Переїзд в Охрид.
Екскурсія

Охрид - «слов'янський Єрусалим»

(входить у вартість туру)
Нас зустрічає одне з найпрекрасніших балканських міст з чудовим видом на чисте прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають Охрид - «слов'янський Єрусалим», так як на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Охрид - «слов'янський Єрусалим» - відеоогляд
Вільний час.

Перлина балкан - Охридське озеро и монастир Святого Наума

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Найнеймовірніше за красою, чистототою і первозданністю місце знаходиться в 30 км від Охрида - це монастир Св. Наума, побудований в ХІ столітті н.е., монастир по праву вважається візитною карткою не лише  Охрида, а й всієї Македонії. Відвідування монастиря буде супроводжується цікавою екскурсією на кораблику по одному з найкрасивіших озер Європи, якому вже більше 5 млн. років - Охридському озеру.
Переїзд в Софію. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 7 - Охрид
День 7 - Охрид
День 7 - Охрид
День 8.

Велико-Тирново

Сніданок. Переїзд в Велико-Тирново.
Екскурсія

Пішохідна екскурсія по Велико-Тирново

(входить у вартість туру)
Одне з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико-Тирново. Місто побудоване на трьох пагорбах Царавец, Трапезіца і Свето-гора, в 1393 році було повністю спалене турецькими військами і в короткий термін відбудоване заново... 
Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Парк Міні Болгарія

(Дорослий: 10€ / Діти: 8€ + вх. квиток)
У парку розміщені найвідоміші об'єкти, які варто побачити в Болгарії: меморіальна церква св. Олександра Невського, Національний театр ім. Івана Вазова, монастир святого Іоанна Ріла, Бачковский монастир, храми і замки Болгарії в мініатюрі. Приємним бонусом для туристів, що відвідують екскурсію в парк буде кава, вода або морозиво (на вибір).

Арбанаси

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
колись місто було набагато більшим поселенням. У 1530 році воно було звільнене Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Місто відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним оздобленням, різьбою по дереву, стінним живописом, створеними в 16-17 століттях. Після невеликої оглядової екскурсії по Арбанасах, нас чекає знайомство з гостинністю болгар. На одній з тутешніх вілл щедрі господарі приготують нам приємну вечерю і пригостять вином.
Арбанаси - відеоогляд
Повернення в Велико-Тирново. Нічний переїзд до Одеси.
День 8 - Велико-Тирново
День 8 - Велико-Тирново
День 8 - Велико-Тирново
День 8 - Велико-Тирново
День 9.

Одеса

Орієнтовний час прибуття (залежить від перетину кордону) в Одесу - 13:00. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• послуга "гарантійний платіж від невиїзду"
• послуга "гарантований номер місця"
• мінімальний турпакет
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• рекомендовані програми;
• міський податок (city tax) в Італії від1.5€ до 6€ з людини за ніч.
• доплата за спальні місьця в каютах (паромы на/з Барі) - при бажані
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638