UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Балкани яскраві та багаті на враження,
тут є все для досвідченого мандрівника!

Солодка фантазія Балкан...
Чорногорія + Албанія + Македонія!

Днів: 10, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Львів - Мукачево - Будванска рівєра (4 ночі) - Будва - Скадарське озеро - Котор - Цетіньє - Ловчен - Негуши - Каньйони річок Тара і Морача - Острог - Шкодер - фіорд Komani - Дуррес (2 ночі) - Берат - Тірана - Круя - Скопьє - Каньйон Матка - Мукачево - Львів
Албанія
Північна Македонія
Чорногорія



День 1.

ЛьвівСтрийМукачево

Збір групи на залізничному вокзалі. Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1) Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Перетин кордону. Нічний переїзд на узбережжя Адріатичного моря, в країну мальовничих пейзажів.
День 2.

Відпочинок на Адріатичному узбережжіБудванська рів'єра

Нас зустрічає Будванська Рив'єра... Ласкаве сонце, теплий пісок, синє море, таємничий шум хвиль - це і є опис Будванської Рив'єри, центру чорногорського пляжного туризму. Курорт Будва - один з найпопулярніших в Чорногорії. Затишне Старе місто, оперезане фортечною стіною, славиться своїми маленькими площами, численними кафе, ресторанами і магазинами. У Новому місті знаходиться більшість готелів, ресторанів, дискотек і простягається легендарний Слов'янський пляж. Тут можуть чудово провести час і ті, хто бажає тиші і самоти, і ті, хто хоче активного повноцінного відпочинку з безліччю всіляких розваг. Вільний час для прогулянок та знайомства з прекрасним містом - Будвою.
Переїзд в готель. Відпочинок на морі на Будванскій Рив'єрі.
Ночівля в готелі.
День 2 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Будванська рів'єра
День 2 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Будванська рів'єра
День 3.

Відпочинок на Адріатичному узбережжіКоторЦетинєЛовченНегуши

Сніданок. Відпочинок на морі на Будванскій Рив'єрі. Для бажаючих під час відпочинку пропонуємо екскурсії на вибір:

Боко-Которська затока

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
В затоку входять чотири протоки і сім островів, а вздовж Боко-Которської бухти проходить ланцюг старовинних середньовічних міст, серед них Котор - місто з більш ніж двотисячною історією. За його фортечними стінами знаходяться справжні архітектурні шедеври, такі як годинникова вежа 17 століття, собор Святого Трифона - покровителя і захисника міста, церква Св. Луки, церква Св. Анни, церква Св. Марії, палац герцога і театр Наполеона, які представляють лише невелику частину багатства Котору. Вільний час. Можна піднятись кам'яними сходами з крутими східцями до фортеці, яка знаходиться на висоті 260 м, і з якої відкривається неймовірно красивий вид на місто.
Екскурсія однією з найкрасивіших заток у світі - Боко-Которською - відеоогляд

Серце Чорногорії. Цетинє – Ловчен – Негуши

(Дорослий: 41€ / Діти: 36€)
Сьогодні ми відправляємося у стародавню столицю Чорногорії – Цетинє. Місто вважається духовним та культурним центром країни. Ми відвідаємо відомий місцевий монастир, у якому зберігаються мощі Святого Петра Цетиньського та дві унікальні християнські реліквії – рука Святого Іоанна Хрестителя, якою він хрестив Ісуса, та частина хреста, на якому був розп’ятий Ісус. Далі ми проїдемо через надзвичайно гарні місця, відомі як «Кам’яне море Чорногорії», до гори Ловчен, з якої відкривається чудовий краєвид на долину Цетинє. На останок ми заїдемо у село Негуши, що славиться своїми делікатесами: пршутом (копчений окорок), сиром та смачною медовухою. Під час екскурсії – невеличка зупинка для дегустації та придбання місцевих виробів.
Цетинє – Ловчен – Негуши - відеоогляд

Риболовля

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
така улюблена усіма чоловіками річ. На цьому пікніку нікому не буде сумно. Усі любителі риболовлі доставлять собі справжнє задоволення, вловивши здобич у відкритому морі та відчувши себе справжніми «морськими вовками». Група підтримки зможе позасмагати на палубі, помилуватися гарною природою та краєвидами курортів.
Повернення в готель, нічліг.
День 3 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши
День 3 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши
День 3 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши
День 3 - Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Котор – Цетинє – Ловчен – Негуши
День 4.

відпочинок на Адріатичному узбережжіСкадарське озероОстрог

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Адріатичного моря. У вільний час рекомендуємо екскурсії:

Екскурсія найбільшим озером Балкан – Скадарським

(Дорослий: 55€ / Діти: 43€)
Воно має статус національного парку, через який проходить кордон між Чорногорією та Албанією. Скадарське озеро відоме своєю неповторною красою, багатою флорою та фауною (це єдине у Європі місце, де ще можна зустріти рожевих пеліканів). Також ми побачимо селища рибалок, у яких зберігся справжній дух провінційної Чорногорії та традиції гостинності.
Екскурсія на катері найбільшим озером Балкан – Скадарським - відеоогляд

Чудотворний монастир Острог

(Дорослий: 38€ / Діти: 36€)
Небагато на Землі знайдеться місць, однаково шанованих послідовниками православної, католицької на мусульманської віри. Але монастир Острог, видовбаний у скелі на висоті 900 м над рівнем моря – саме таке місце. Тут немає значення хто ти, важлива тільки ціль твого візиту в це видатне місце. Перше враження: монастир буквально висить у повітрі. Ця святиня вже більше п’яти століть притягує до себе численних паломників з усього світу. Тут зберігаються мощі Святого Василя Острожського – цілителя усіх хворих, а неподалік знаходиться джерело святої води.
Чудотворний монастир Острог - відеоогляд
Повернення в готель, нічліг.
День 5.

БудваВідпочинок на Адріатичному узбережжіКаньйони Тара і Морача

Сніданок. Відпочинок на узбережжі Адріатичного моря. Для бажаючих на вибір:

Гранд каньйони Чорногорії. Річки Тара і Морача

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)

Вирушаємо в подорож, яка наповнена захоплюючими краєвидами, приголомшливою природою і пригодами, що залишаться в нашій пам'яті назавжди. По дорозі ми будемо слухати цікаві факти про історію та природу регіону, зупинятись, щоб насолодитися красою водоспадів, насолоджуватися вражаючими краєвидами на гірські вершини і величні стіни каньону.  Дві річки мають одне гірське джерело, але течуть у протилежні сторони. У каньйоні Морача на нас чекає огляд монастиря Морач, прогулянка, фотопауза.  Можливість пообідати (доп.оплата).  Далі ми відправимося до національного парку Дурмітор у каньйон Тара. Завдяки своїй чистоті та прозорості річка Тара отримала назву "Сльози Європи", а її каньйон з унікальною дикою природою є другим за величиною у світі. Ми проїдемо по  мосту Джурджевича, шедевру інженерної думки, який з'єднує вражаючі гори обидвох боків каньйону річки Тара. Тут  відкривається захоплюючий панорамний вигляд на річковий каньйон та безмежні гори, покриті лісом. Це місце, яке надихає на відчуття свободи та захоплення природою. Зупинка біля Чорного Озера, де вирушите на прогулянку берегом. Цей день залишиться в пам'яті назавжди.  

Екскурсія двома каньйонами річок Тара і Морача - відеоогляд

Рафтинг річкою Тара

(Дорослий: 80€ / Діти: 46€)
Любителям природних пейзажів та гострих відчуттів ми пропонуємо захоплюючу водну подорож заповідними місцями Чорногорії - нас чекає рафтинг річкою Тара, що утворює у нижній течії глибокий каньйон, другий за величиною у світі після каньйону ріки Колорадо. На крутих порогах захоплює дихання, а у тихих заводях серце завмирає від краси навколишньої природи та величі каньйону. Навряд чи можна описати словами відчуття, які отримуєш під час рафтингу, просто треба пережити це самому. Смачний обід зі страв національної кухні стане нагородою тим, хто наважився на цю приголомшливу пригоду.
Рафтинг річкою Тара - відеоогляд
Ночівля.
День 5 - Будва – Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Каньйони Тара і Морача
День 5 - Будва – Відпочинок на Адріатичному узбережжі – Каньйони Тара і Морача
День 6.

Шкодерозеро Команфортеця РозафаДуррес

Сніданок. Переїзд в красиву балканську країну - Албанію. Мальовнича природа, смачна їжа та прекрасні пляжі - це все Албанія! Знайомство з шалено красивою балканською казкою на ім'я Албанія, ми почнемо з прекрасного міста Шкодер. Шкодер - одне з найдавніших міст Албанії на березі Скадарського озера, з багатою історико-культурною спадщиною. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Коман - фіорди в мініатюрі!

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
Часто Албанію називають останньою загадкою Європи. Сьогодні нас чекає екскурсія в Албанські Альпи – одну з найколоритніших та нерозгаданих провінцій. Ви побачите потаємну Албанію - красиву, яскраву і дивно схожу на... Норвегію! Так-так, дуже часто озеро Коман порівнюють саме з норвезькими фіордами. Добратись сюди можна пройшовши нелегкий шлях, доріг тут немає, а місцеві жителі пов'язані із зовнішнім світом тільки старим плавучим автобусом, який ходить раз в день. І нас чекає річна прогулянка, водним маршрутом через невідомі фіорди Албанії, пливучи, мимоволі забуваєш про міську метушню і насолоджуєшся фантастичними пейзажами незайманої, практично дівочої албанської природи, від краси крутиться голова, від повітря п'янієш.

Фортеця Розафа

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Фортеця величезна і значна, незважаючи на століття і битви, які пережили її потужні стіни. Була побудована іллірійцями більше 2,5 тис. років тому!!! Хто тільки не облягав старовинну фортецю з ніжним ім'ям, яке дісталося їй за легендою від прекрасної дівчини Розафи... Тут, на древніх бастіонах, здається, що час зупинився. Стіни, казарми, бійниці, бруківка під ногами - фортеця справжня до запаморочення. Зі стін фортеці можна побачити половину Албанії - з річками, горами на обрії і червоними дахами міста Шкодер. Фантастичні види від яких захоплює дух...
Фортеця Розафа - відеоогляд
Переїзд в готель. Ночівля в готелі.
День 6 - Шкодер – озеро Коман – фортеця Розафа – Дуррес
День 6 - Шкодер – озеро Коман – фортеця Розафа – Дуррес
День 6 - Шкодер – озеро Коман – фортеця Розафа – Дуррес
День 7.

Дурресвідпочинок на Адріатичному узбережжіБерат

Сніданок. Оглядова екскурсія по місту. Стародавнє місто Дуррес веде свою історію з 627 року до н.е. Відомо, що Цицерон захоплювався красою Дурресу, а поет Катулус називав його терасою Адріатичного моря. Сьогодні місто - друге за величиною в Албанії та її головний морський порт. Серед головних визначних пам'яток: стародавні стіни візантійського міста і величезний амфітеатр, археологічний музей, Венеціанська вежа та інші ... Відпочинок на Адріатичному узбережжі. У вільний час є можливість відвідати:

Берат

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
місто-музей, відоме ще як "місто тисячі вікон", оскільки більшість старих будівель міста прикрашені вікнами. Місто розташоване біля підніжжя гори Томор зі старовинною фортецею на одному з пагорбів, звідки Вашому погляду відкриється чудовий вид на древнє місто. В самому місті є декілька мечетей XV століття і велика кількість візантійських православних церков. В деяких церквах і по сьогоднішній день збереглись фрески відомого художника Онуфрія і його школи, а також роботи інших пізніших відомих шкіл фресок та ікон балканського регіону.
Берат - відеоогляд
Повернення в Дуррес. Рекомендуємо відвідати

Вечеря з національним колоритом

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря з напоями. Цікава фольклорна програма познайомить нас зі звичаями і традиціями албанців.
Ночівля в готелі.
День 7 - Дуррес – відпочинок на Адріатичному узбережжі – Берат
День 7 - Дуррес – відпочинок на Адріатичному узбережжі – Берат
День 7 - Дуррес – відпочинок на Адріатичному узбережжі – Берат
День 7 - Дуррес – відпочинок на Адріатичному узбережжі – Берат
День 8.

ДурресТиранаКруяОхридське озеро

Сніданок. Переїзд до столиці Албанії, яскраву доброзичливу Тирану. По дорозі, пропонуємо відвідати:

Середньовічне місто Круя

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
На вершині гори Сарі Салатики розташоване місто Круя. Назва міста пов'язана з ім'ям національного героя Албанії - Георга Кастріота-Скандеберга. Поруч з містом побудована фортеця, яка стала Державним албанським музеєм, а на шляху до фортеці нас зустрічає старий базар.
Середньовічне місто Круя

Обід в Круї

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€)
Смачний обід в албанській таверні - відеоогляд
Переїзд в Тірану.
Екскурсія

«Тірана - різнобарвна столиця Албанії».

(входить у вартість туру)
Прогулянка по барвистій столиці залишить найприємніші враження про місто і познайомить з культурною спадщиною Албанії, традиційним побутом місцевого населення, а також сучасним життям міста. Ми зробимо екскурсію по центральній частині міста, побуваємо на найбільшій центральній площі Скандербега, де дізнаємося історію про національного героя Албанії. Побачимо Національний Історичний музей, мечеть Ефем, музей військового бункера BUNK'ART, дізнаємося історію споруди і як перевіряли на міцність ці споруди і звичайно ж не пройдемо повз знаменитої Піраміди, побудованої в пам'ять про диктатора Енвера Ходжі.
Приїзд в дивовижну країну, улюблену всіма шанувальниками прекрасної природи, високих гір, древньої архітектури, термальних і мінеральних джерел та смачної кухні! Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Прогулянка на кораблику в Охриді

(Дорослий: 23€ / Діти: 16€)
Переїзд і поселення в готель на території Македонії.
День 8 - Дуррес – Тирана – Круя – Охридське озеро
День 8 - Дуррес – Тирана – Круя – Охридське озеро
День 8 - Дуррес – Тирана – Круя – Охридське озеро
День 9.

Скоп'єканьйон Матка

Сніданок. Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Столиця Македонії - Скоп'є

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає столиця Македонії - Скоп'є, місто дружньої і теплої атмосфери. У столиці прекрасно поєднуються різні культури і релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Ми побачимо фортецю Скопско калі, що підноситься над лівим берегом річки Вардар, а також символ Скоп'є - кам'яний міст через річку Вардар, побудований візантійським імператором Юстиніаном. Турецька культура залишила свій незгладимий відбиток на історичному центрі і його архітектурі. Практично з будь-якої точки Старого Міста можна побачити відразу кілька мечетей. Найкрасивішими з яких є: мечеть Мустафи Паші і мечеть Султана Мурата. Відвідаємо ринковий район Чарши, який вважається кращим східним базаром Європи ...
Столиця Македонії - Скоп'є
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд

Вечеря в традиційному ресторанчику

(Дорослий: 23€ / Діти: 16€)
На нас чекає вечеря в одному з найбільш колоритних автентичних місць Скоп’є, яке шанує македонський дух та традицій в їжі, одязі та атмосфері. Це не просто ресторан, а можна сказати музей з унікальними та безцінними колекціями сувенірів та прикрас, що мають багатовікову історію. Ми спробуємо страви виключно національної кухні по стародавніх рецептах, у супроводі традиційної македонської музики.
Повернення в Україну. Нічний переїзд.
День 9 - Скоп'є – каньйон Матка
День 9 - Скоп'є – каньйон Матка
День 9 - Скоп'є – каньйон Матка
День 9 - Скоп'є – каньйон Матка
День 10.

МукачевоСтрийЛьвів

Перетин кордону. Зупинка на сніданок (опл. додатково). Орієнтовне прибуття (залежить від перетину кордону) . Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей! Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• проїзд в громадському транспорті
• доплата за одномісне розміщення
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638