UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 06.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Амстердам, Париж, Прага…

Жага пригод: Амстердам, Париж і Прага (Для школярів)

Днів: 8, 2 нічних переїзди
Львів-Дрезден Амстердам-Париж-Прага - Львів
Нідерланди
Німеччина
Франція
Чехія

Канікули - час знайомитися, дружити і дізнаватися багато нового і корисного!
ТУР З ПРАКТИКОЮ англійської та французької мови

У період з 21.03 по 20.05 можна відвідати Королівський парк квітів Кекенхоф

У цьому турі ми відвідаємо:
Місто, де символом є дракончик.
Побуваємо в Дрездені в картинній галереї або музеї Гігієни.
Поплаваємо на кораблику в Амстердамі, подивимося на життя голандських сіл, навчимося робити кломпи і вирощувати тюльпани.
Вивчимо фізику в музеї Немо, побуваємо в музеї жахів,
повторимо історію середньовіччя.
Відвідаємо місто-мрію Париж !!! Діснейленд !!! Версаль і Монмартр!
Побуваємо в гостях у Празі!

Повторимо Англійська мова, знайдемо нових друзів і чудово проведемо час!

День 1.

Львів

 Увага! Відправлення і прибуття турів компанії «Аккорд Тур" здійснюється з тур комплексу «Термінал А». «Термінал А» - місце відправлення і прибуття всіх рейсів компанії Аккорд тур. На «Терміналі А» знаходиться ваш автобус, ваш керівник групи. Там ви пройдете реєстрацію на рейс і отримаєте документи в тур.
Увага! «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу. Дістатися до «Терміналу А» можна самостійно або трансфером з ж.д. вокзалу. Трансфери здійснюються по мірі прибуття поїздів.
9:00 Відправлення в тур. При швидкому перетині кордонів невелика прогулянка по Кракову. Місто - вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того, щоб від Барбакана пройтись по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати сурмача в Маряцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци. Вечеря *. Переїзд на нічліг. Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.

День 2.

Дрезден

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Древня столиця Саксонії - Дрезден. Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут був винайдений перший європейський фарфор і перша оригінальна система європейських гімназій. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттинів, «Балкон Європи» тераса Брюля.
Вільний час. Можна відвідати Дрезденську картинну галерею (16 €). По-німецьки галерея називається "Старі майстри» тут знаходиться «Сикстинська мадонна» Рафаеля ....
Цікаво для школярів відвідати Музей Гігієни (10 €). У цей музей варто прийти, щоб заглянути всередину себе. Його головна експозиція називається «Пригода - людина». Основні експозиції: «Жити і Померти», «Їсти й пити», «Рух», «Згадувати. Мислити. Вчитися ». Багато моделей можна мацати, і крутити в руках. У спеціальному залі розташовані експонати, за якими діти можуть вивчати, з чого складаються очі і як працюють вуха. Дуже пізнавально і цікаво. Вечеря *. Нічний переїзд в Амстердам.

День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден День 2 - Дрезден
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

 Прибуття в Амстердам. По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно).
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красу і чудову привабливість. Екскурсія "Місто-мрія Амстердам". Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної історії. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих:
Прогулянка по каналах Амстердама на прогулянковому кораблику(13 €). Залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам .... "Тиха Голландія" (26 €). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське селище. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякова дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище -Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептам.
День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам Вечірній Амстердам (10 €). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль ... Вечеря *. 

Ночівля.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 4.

Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага - Схевенінген

 Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для бажаючих екскурсії:
У період з 21.03 по 20.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Кекенхоф (30 €) - найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас !!!
Канікули- час дізнаватися щось нове. Для допитливих мандрівників відвідування музеїв на вибір:
Музей Мадам Тюссо (Вх.квиток.) Другий за величиною музей Амстердама. Сьогодні тут можна побачити Чарлі Чапліна, Мерілін Монро, Девіда Бекхема, Джорджа Клуні, принцесу Діану - і десятки інших воскових фігур знаменитостей.
Музей Немо (Вх.квиток.) Час, проведений в музеї Немо, залишає батькам і вчителям величезне задоволення тому, що дитина провела цілий день за вивченням фізики, хімії, біології та інших наук, при цьому вимагає, щоб його залишили тут на кілька днів ! Немо складно назвати музеєм. Скоріше це науково - пізнавальний ігровий центр для дітей шкільного віку. Викликати блискавки, стояти у величезній мильній бульбашці, побувати в рухомий капсулі і випробувати на собі всі види транспорту, включаючи ракету, переробити купу цікавих хімічних дослідів - ось тільки початок списку «важливих справ», якими варто зайнятися.
Повторити англійську мову і заодно побувати в музеї жахів Amsterdam Dungeon (Вх.квиток). У веселій формі відвідувачів занурюють у світ середньовічних жахів настільки весело, наскільки це можливо. Особливо достовірно виглядає трюм піратського корабля, таверна з божевільною господинею і вимерла чумна вулиця. Завершується подорож американськими гірками (в темряві) і музейним магазином, де можна купити фосфоресцируючі зуби, гуртки у вигляді черепів та інший жах.
"Дельф, Гаага, Схевіненген" (30 €). Цей день ми почнемо з вами з о старовинного містечка Дельфт, де жив і писав свою «Дівчину з перловою сережкою» великий голландський художник Ян Вермер. Гаага- особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто -резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи - Схевіненген. У цього містечка є дві абсолютно різні особи, тут з'єдналися традиційне голландське село і модний курорт. Вечеря *. Ночівля.

День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага - Схевенінген День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага - Схевенінген День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага - Схевенінген День 4 - Амстердам - Кекенгоф - Делфт - Гаага - Схевенінген
День 5.

Париж

 Сніданок. Переїзд у Францію.
І ось Вона ... довгоочікувана Франція - країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць .... Пішохідна екскурсія "Зустріч з Парижем". Нас чекають: площа Конкорд, сади Тюлері, величний Лувр, найкрасивіших театрів світу - Гранд Опера, Бульвар Капуцинів, і в завершенні сама поетична церква в Парижі - Мадлен !!! Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж - казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами ... і це прекрасно !!! Вільний час.
Є можливість здійснити прогулянку по таємничій Сені (13 €), побачивши красу мостів і Нотр-Дам ... Самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. Квиток опл. Дод.). Відвідати музеї на вибір - вхідні квитки доп. оплата: Знаменитий Фрагонар - музей -магазин духів. Музей Магіі- У цьому музеї зібрана унікальна колекція фокусних реквізитів, оптичних обманів, афіш, гравюр та інших предметів, так чи інакше відсилають до магії. На вході вас зустріне маленький дьяволенок, що сидить верхи на величезній чарівній пір'яній ручці, яка виводить запрошення увійти. Як вже говорилося, сходинки спускаються вниз і ви опиняєтеся в кам'яних кімнатах музею.
Музей Шоколаду в Парижі. Французький шоколад завжди відрізнявся і відрізняється своєю суворою відповідністю стандартам і високим вимогам. У Паризькому Choco Story можна побачити близько 1000 експонатів, які відображають всю історію розвитку шоколаду і його хід по різних країнах і епохам. Виявляється, шоколад був відкритий більше 4 тисяч років тому племенами Олмека, які не тільки вживали какао-зерна в їжу, але і використовували замість грошей.
"Банти і діаманти" (18 € + вхідні квитки). Королівська резиденція Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль-символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк з морем квітів, численні статуї і басейни, безкінечні паркові алеї .... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі .... ».
Вечірня прогулянка "Легендарний Монмартр" (10 €). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Вечеря *. Ночівля.

День 5 - Париж День 5 - Париж День 5 - Париж День 5 - Париж
День 6.

Діснейленд - Париж

 Сніданок.
Парк «Діснейленд» (23€ + вх. квиток). «Діснейленд» - це цілий світ чудес і розваг, найбільший парк атракціонів у Європі. Скрізь звучать мелодії з улюблених диснеївських мультиків і фільмів, панує весела святкова атмосфера. Тут можна не тільки побачити, а й сфотографуватися з гуляющими мультяшними персонажами. Відвідувачів чекають чудові атракціони, герої мультфільмів, казкові вистави і паради. Тут завжди бажані не лише діти, а й дорослі, тому що Діснейленд - це Країна вічних канікул, де ніколи не затихає музика, не слабшає свято і не вичерпуються веселощі ... Парк Disneyland Paris поділений на тематичні зони, в кожній з якої є свої атракціони, магазини і ресторани. Що ще можна побачити в казковому краю «Діснейленду»? Рожевий замок Білосніжки. Павільйон Пітера Пена. Житло Робінзона, заховане в гілках колосальних розмірів дерева. Всякі зримі чудеса начебто літаючих слонів.
Екскурсія «Все про Париж» (10 €), Ми зможемо насолодитись красою Собору Паризької Богоматері та Палацу Правосуддя - місце служби комісара Мегре. мостом Олександра III, Люксембурзький сад, дім Інвалідів, а так само всесвітньо відомі Єлисейські поля ... Вечеря *. Нічний переїзд до Чехії.

День 6 - Діснейленд - Париж День 6 - Діснейленд - Париж День 6 - Діснейленд - Париж День 6 - Діснейленд - Париж
День 7.

Прага

 Прибуття в Прагу. По дорозі зупинка на сніданок (оплата самостійно).
Пішохідна екскурсія "Таємниці, які розповіла Прага ...". Все починається зі знаменитого Страговського монастиря ... Далі скарби Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів і королів. Вільний час. Пересування на громадському транспорті з гідом. Вхідні квитки оплачуються самостійно.
Денна прогулянка на кораблику по Влтаві (26 €). Можливість покататися на кораблику і пообідати. Шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ...
Можливість відвідати: Парк динозаврів Dinopark (вх квиток). Динопарк в Празі знаходиться на даху ТЦ Harfa. Тут ви побачите скульптури тварин мезозойської ери в природному середовищі, палеонтологічний майданчик і 3D кіно.
Музей Іграшок на Празькому Граді (вх квиток). Це один з найбільших музеїв іграшок у Європі, тому відвідати потрібно обов'язково. Підходить для дітей будь-якого віку. Музей був створений у 1989 році режисером Іваном Штайгер. Перші іграшки були придбані в якості реквізиту для зйомок, потім у режисера з'явилися і старовинні, цінні експонати. Чудова колекція плюшевих ведмедиків і старовинних ляльок, конструктори, залізниці і замки.

День 7 - Прага Прогулянка по Петршин і Празького Граду (16Є). Для початку їдемо на трамваї, сідаємо на фунікулер і їдемо на самий верх, до Планетарію. Йдемо на екскурсію в Планетарій. Після Планетарію йдемо на оглядову вежу щоб помилуватися дивовижною панорамою Праги. Потім спускаємося вниз по алеї до Страговського монастиря і йдемо гуляти в ареал Празького Граду. 

Вечеря *. Ночівля на території Чехії.

День 7 - Прага День 7 - Прага День 7 - Прага День 7 - Прага
День 8.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Можливість відвідування супермаркету. Переїзд по території Польщі.
Соляні Копальні "Величка" (18€+вх. квиток). До речі, з їх відкриттям пов'язана одна гарна легенда .... Яка ...? Відповідь ви знайдете тільки тут! Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури, статуетки, фрескі- ціле підземне місто! Вечеря *.
Час прибуття до Львова орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!.

День 8 - Львів День 8 - Львів День 8 - Львів День 8 - Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Варість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 2-3 * зі сніданками.
• 2,3,4 місцеве розміщення
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Сплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
• При відмові НЕ повертається.

Дод. Харчування
• 5 обідів або вечерь = 76 євро.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Бонуси для Організатора (вчителі)
• Безкоштовно вартість путівки
• Безкоштовно КС + колл центр
• Безкоштовно харчування при замовленні всією групою
• Безкоштовно екскурсії при замовленні всією групою
• Премія у розмірі 10Є / дитина до 18 років

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 130 Є


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638