UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.04.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Королівський тандем… (Різдвяний)

Днів: 6
Брюссель-Брюгге-Люксембург-Амстердам-Волендам-Заансе Сханс
Бельгія
Люксембург
Нідерланди

У ВАРСТОСТІ ТУРУ:

Екскурсія по Брюсселю і Амстердаму!!!

День 1.

Брюссель

 Виліт з Києва. Приліт в Брюссель. Місто музеїв і юна столиця об'єднаної Європи, центр одного з наймолодших європейських держав. Трансфер в готель. Поселення у готель. Вільний час. Ночівля в готелі..

День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель
День 2.

Брюссель

 Сніданок. Екскурсія Брюссель – столиця Європи, саме тут знаходиться парламент ЄС і штаб-квартира НАТО. Починається наша екскурсія з головної площі - Grand Place, яка по праву вважається найкрасивішою в Європі. Головною будівлею на цій площі є міська Ратуша зі своєю 90-метрової дозорної вежею. Вдень площа слугує театром для квіткового ринку, а ввечері освітлені будівлі перетворюють її в справжнє чарівне видовище. Прогулявшись вуличками Брюселлі, ми познайомимося з його історією і традиціями, зможемо побачити Королівський палац, Кафедральний собор Св.Михайла, знамениту скульптуру "Manneken Pis", Палац Націй, оперу Монне, площа Рожье і ще багато цікавого. Це унікальние і багатогране місто.. Вільний час. Після обіду всім бажаючим пропонуємо відвідати Брюге – «Північна Венеція» (факультативна екскурсія 60€). Місто наче застигло в середньовіччі, він схожий на казку, яка нікого не залишить байдужою і запам'ятається надовго. Вузькі вулички, старовинні карети і кораблики, горбаті містки і будиночки в готичному стилі приємно здивують кожного. Повернення в готель.Ночівля в готелі.

День 2 - Брюссель День 2 - Брюссель День 2 - Брюссель День 2 - Брюссель
День 3.

Люксембург - Ан-сюр-Леc

 Сніданок. Вільний час... Пропонуємо захоплюючу подорож у «маленьку казку» – князівство Люксембург (100 €). Це тихе щастя Європи. В цій маленькій країні люблять все невеличке. Іграшковий Люксембург – єдине з європейських міст, що розташоване зразу на кількох рівнях. Наша оглядова екскурсія понеться з «Золотої дами Люксембургу» – площі Конституції. Недалеко знаходиться собор Нотр-Дам, де зберігається особливо шановане зображення Богоматері – покровительки міста. Ми також побуваємо на площі Гійома, площі Парадів, побачимо відомий Палац великих герцогів та готичну церкву Сен-Мішель. І на завершення зі скелі Ле-Бок нам відкриється велична та захоплююча панорама на долину ріки Альзет. Зворотною дорогою ми заїдемо у бельгійський Ан-сюр-Лес та побачимо єдину печеру, у яку ходе трамвай. Повернення в готель.. Ночівля в готелі..

День 3 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 3 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 3 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 3 - Люксембург - Ан-сюр-Леc
День 4.

Амстердам

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Амстердам. Запрошуємо всіх на пішохідну екскурсію по Амстердаму. Сьогодні нас буде дивувати та спокушати незвичне місто. А ще… тут є те, що люблять всі жінки - діаманти. У нас є можливість відкрити завісу обробки діамантів на Алмазній фабриці, де ювеліри з покоління в покоління передають свої секрети (ми отримаємо можливість придбати вподобані нами вироби).. Також нас чекає чарівна прогулянка на катері по каналам Амстердаму. Вздовж каналів химерно розташувалися старовинні будівлі з фронтонами всіляких форм, шикарні особняки з гербами їхніх колишніх власників, будинки, побудовані на палях. З борту катера місто виглядає ще загадковіше… Вільний час. Повернення в готель.. Ночівля в готелі..

День 4 - Амстердам День 4 - Амстердам День 4 - Амстердам День 4 - Амстердам
День 5.

Заансе Сханс - Волендам

 Сніданок. Знанку на нас чекає екскурсія в Rijksmuseum (вх. квиток опл. додатково) - величезний комплекс, в якому виставлені унікальні шедеври: роботи Вермеєра і Франца Хальса. Самий безцінний скарб Райксмузеума- "Нічна варта" Рембрандта. Вільний час. Після обіду пропонуємо відвідати “Тихая Голандія” (68€) – ми відвідуємо два чарівних містечка: Заансе Сханс и Волендам. Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське місто. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен куточок в будинку дихає народним духом голландських промислів. В зелених дерев'яних будиночках нас познайомлять з секретами виготовлення твердого сиру і традиційних дерев'яних черевиків - кломпів. Тиша, чистота, краса і запах свіжоспеченого хліба … Згодом наш маршрут проляже в бік моря, в рибальське містечко Волендам. Вже при під'їзді до нього перед нами відкриється дивовижної краси бухта з десятками білосніжних та червоних вітрил. Але чим славиться Волендам - так це, безсумнівно, знаменитим оселедцем, приготовленим за старовинним рецептом, який ми обов'язково повинні спробувати. Повернення в Амстердам. Ночівля в готелі.

День 5 - Заансе Сханс - Волендам День 5 - Заансе Сханс - Волендам День 5 - Заансе Сханс - Волендам День 5 - Заансе Сханс - Волендам
День 6.

Амстердам

 Сніданок. Виселення з готелю Трансфер в аеропорт. Виліт. .

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі 3*-4* на базі сніданків;
• Екскурсії, вказані в програмі туру;
• Всі трансфери по програмі туру;
• Супровід гіда під час екскурсій;
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті ;
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Прямий переліт Київ – Амстердам / Брюссель – Київ від 330євро, переліт з пересадками від 260євро
• Факультативні екскурсії;
• Консульський збір + послуги Візового Центру =35€ + 25€

Важливо:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається
Можливі варіанти розміщення:
в Брюсселі, готелі – HUSA President, Gresham Belson.
в Амстердамі, готелі – Ozo, Holidey Inn Express
• Екскурсія в Люксембург - факультативна програма бронюється і оплачується на місці.
• Вхідний квиток в будиночок Рембрандта і Королівський палац у Амстердамі не входять до вартості екскурсії, оплачується додатково на місці.
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638