UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1337
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.04.24
1€ = 42.76 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7003
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Там повітря міста паморочить і п'янить -
Просякнуте воно солоним вітром моря,
Теплом домів і запахом вабить
Зайти в таверну, з негодою сперечаючись.

Королівський тандем…

Днів: 7
Брюссель-Люксембург-Гент-Брюгге-Роттердам-Амстердам
Бельгія
Люксембург
Нідерланди

У ВАРТОСТІ ТУРА:
Поїздка на Парад тюльпанів, оглядова екскурсія по Амстердаму з катанням на кораблику по річці Амстел, екскурсії по Генту, Брюгге і Брюсселю.

МОЖЛИВО ВІДВІДАТИ:
Парк тюльпанів Кейкенхоф, Люксембург

День 1.

Амстердам

 Виліт з Києва. Прибуття в Амстердам, зустріч, трансфер в готель, поселення в готелі (після 14:00). Вільний час.
Амстердам - місце, куди люди їдуть, щоб спробувати те, що заборонено практично скрізь. Столиця Нідерландів славиться не лише своєю історією, каналами, будівлями з вузькими фасадами, тюльпанами, пивом, але й неймовірною свободою. Ви знайдете на Землі інше місце, де дозволені легкі наркотики, одностатеві шлюби і вільна любов? А поруч з усім таким дозволеним і незрозумілим - земна краса: будинки, які погойдуються на воді, затишні канали, безліч велосипедів і тюльпанів. В Амстердамі є де погуляти і відпочити. Тут все до цього надихає! Цей день можна просто присвятити знайомству з містом і приділити час собі любимому.
Ночівля в готелі.

День 1 - Амстердам День 1 - Амстердам День 1 - Амстердам День 1 - Амстердам
День 2.

Амстердам

 Сніданок. Поїздка на Парад тюльпанів.
Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 3.

Амстердам - Кекенгоф

 Сніданок. Запрошуємо всіх на пішохідну екскурсію по Амстердаму. Сьогодні нас буде дивувати та спокушати незвичне місто. А ще… тут є те, що люблять всі жінки - діаманти. У нас є можливість відкрити завісу обробки діамантів на Алмазній фабриці, де ювеліри з покоління в покоління передають свої секрети (ми отримаємо можливість придбати вподобані нами вироби).. Також нас чекає чарівна прогулянка на кораблику каналами Амстердаму. Вздовж каналів химерно розташувалися старовинні будівлі з фронтонами всіляких форм, шикарні особняки з гербами їхніх колишніх власників, будинки, побудовані на палях. З борту катера місто виглядає ще загадковіше…
В другій половині дня усіх бажаючих запрошуємо в Весняний Парк - Кейкенхоф (факультативна екскурсія 60€ + вх. квиток опл. дод.). По всьому світу вважають що, Нідерланди і тюльпани невіддільні. Парк займає більше 32 гектарів і має чудову експозицією з 7 мільйонів тюльпанів, гіацинтів і нарцисів. Сезон триває всього 9 тижнів на рік. І кожного тижня експозиція оновлюється. Чудові клумби, килими криваво-червоних, червоних, золотих, блідо-рожевих, білих, лимонних, винно-лілових, пронизливо-синіх і ніжно-рожевих відтінків, острови тюльпанів і гіацинтів з запаморочливим ароматом. Все це в обрамленні зелених величезних дерев і мальовничих водойм, квітучих рододендрон і сакури, одним словом - красота!!! Повернення в Амстердам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 3 - Амстердам - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Кекенгоф День 3 - Амстердам - Кекенгоф
День 4.

Гент - Брюгге

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Брюссель через Гент і Брюгге з екскурсіями. Невеликий переїзд і нас зустрічає столиця Фландрії Гент – місто фортець і замків. Це квіткова столиця країни, тут вирощують знамениті бегонії, що прикрашають Гран-Пляс квітковим килимом. Ми побачимо замок графів Фландрских (X століття), замок Жерара Диявола, чудову Зернову набережну з будинками торгових гільдій. Мимоволі розумієш, що саме таку Фландрію ти і хотів би побачити…
Далі наш шлях веде нас в Брюгге – «Північна Венеція». Місто неначе застигло в середньовіччі, воно схоже на казку, яка нікого не залишить байдужою і запам'ятається надовго. Вузькі вулички, старовинні карети і кораблики, горбаті мостики і будиночки в готичному стилі приємно здивують кожного. Переїзд в Брюссель. Поселення в готелі. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 4 - Гент - Брюгге День 4 - Гент - Брюгге День 4 - Гент - Брюгге День 4 - Гент - Брюгге
День 5.

Брюссель

 Сніданок. Брюссель! Місто музеїв і юна столиця об'єднаної Європи, центр одного з наймолодших європейських держав. Саме тут знаходиться парламент ЄС і штаб-квартира НАТО. Починається наша екскурсія з головної площі – Grand Place, яка по праву вважається найкрасивішою в Європі. Головною будівлею на цій площі є міська Ратуша зі своєю 90-метровою дозорною вежею. Вдень площа слугує театром для квіткового ринку, а ввечері освітлені будівлі перетворюють її в справжнє чарівне видовище. Прогулявшись вуличками Брюселля, ми познайомимося з його історією і традиціями, зможемо побачити Королівський палац, Кафедральний собор Св.Михайла, знамениту скульптуру "Manneken Pis", Палац Націй, оперу Монне, площу Рожье і ще багато цікавого. Це унікальне і багатогранне місто. Воно обовязково запамятається вам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 5 - Брюссель День 5 - Брюссель День 5 - Брюссель День 5 - Брюссель
День 6.

Люксембург - Ан-сюр-Леc

 Сніданок. Вільний день. У світі багато казкових країн, наш шлях лежить в одну з них – крихітне князівство Люксембург (факультативна екскурсія 100 €). У зеленому серці Європи, серед гір, оточене урвищами, розмістилося князівство Люксембург. Нас чекає екскурсія по маленькому, але надзвичайно красивому місту, «місту класу люкс»! Ми побачимо капелу Сен-Кірен, готичну церкву Сен-Мішель, ренесансний Палац юстиції, бароковий собор Нотр-Дам, руїни римської вартової вежі…
«Ми хочемо залишитися тими, хто ми є» - написано на фронтоні одного зі старих будинків у центрі міста. Любов до своєї нації і держави у люксембуржців була завжди. Побувавши в цій країні, сповна відчуваєш трепетне ставлення її жителів до архітектури, старовину тут бережуть і реставрують, яких би це не коштувало грошей. Жителі маленького герцогства відчули бажання залишитися самими собою вже давним-давно. Саме тому, крім французької та німецької, державною стала ще і третя мова - люцембургеш. Ан-сюр-Леc – один з головних туристичних об'єктів Бельгії, який привертає близько півмільйона людей на рік. Повернення в готель. Ночівля в готелі.

День 6 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 6 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 6 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 6 - Люксембург - Ан-сюр-Леc
День 7.

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час.
Трансфер в аеропорт Брюсселя. Виліт.

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі 3*-4* на базі сніданків;
• Екскурсії, вказані в програмі туру;
• Всі трансфери по програмі туру;
• Супровід гіда під час екскурсій;
• Страховка.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті..
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Прямий переліт Київ – Амстердам/Брюссель-Київ
• Переліт з пересадками від 260евро
• Факультативні екскурсії;
• Візова підтримка (при необхідності відкривати візу) - 10€
• Консульський збір + послуги Візового Центру =35€ + 25€

Важливо:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається
Можливі варіанти розміщення:
в Брюсселі, готелі – HUSA President, Gresham Belson.
в Амстердамі, готелі – Ozo, Holidey Inn Express
• Екскурсія в Люксембург - факультативна програма бронюється і оплачується на місці.
• Вхідний квиток в будиночок Рембрандта і Королівський палац у Амстердамі не входять до вартості екскурсії, оплачується додатково на місці.
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638