UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Тут в повітрі витають легенди про тролів і гномів,
а величні фьорди ваблять своєю таємничістю.
Враження від їх відвідування не будуть стерті з пам'яті часом,
так як не можна забути зіткнення з дивом!

Норвезькі фьорди

Днів: 10, без нічних переїздів
Львів - Рига - Стокгольм - Сьогнефьорд - Осло - Гетеборг - Копенгаген - Гданськ - Львів
Латвія
Норвегія
Польща
Швеція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Коротко про головне:
Тур, де ми побачимо все саме основне в Норвегії, Швеції і Данії:
Самі цікаві міста: Стокгольм, Осло, Берген, Гетеборг,Копенгаген
Самі чудові фьорди: Согнефьорд, Хардангерфьорд, Нерейфьорд!
Ми побачимо контрасти гір і фьордів, доторкнемось до вілних льодовиків,
проникнемось силою і енергією Норвегії,
Красою Швеції і теплом Данії!
Розміренний тур для тих хто цінує красу і любить природ!

День 1.

Львів

 08.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів.
Переїзд в Литву. Ночівля в Литві.

День 2.

Рига - Юрмала

 Сніданок. Переїзд в Ригу.
Оглядова екскскурсія по столиці Латвії Ризі. Рига – одне із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільше в країнах Балтії. Місто- натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе. Під час пішохідної екскурсії по Старій Ризі, ми дізнаємося про що розповідають будинки та вулиці старого міста, познайомимося з багатьма архітектурними пам'ятками середньовіччя. Якщо захотім- продегустіруем Ризький бальзам (оплата по меню). Вільний час. Для бажаючих:
«Місто музикантів і квітів - Юрмала» (18 € / діти до 12 років 10 €). Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали - спогади про минуле в стилі модерн .... Ми прогуляємося по самим примітним місцям міста: пляж, концертний зал «Дзінтарі», вул. Йомас, парк Дзінтарі ...
00:00 - Відплиття з Вентспілса на поромі. Ночівля на поромі.

День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала День 2 - Рига - Юрмала
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). 09: 00-прибуття в порт Нюнесхамн. Переїзд в Стокгольм.
Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Пішохідна екскурсія центральною частиною міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички та площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів. Вільний час. Для бажаючих екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 13 €). Королівський палац, набережна озера Мелер, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фото.
«Стокгольмська Ратуша» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 16 €) або «Таємний Фрегат Vasa» (дорослі - 23 € / діти до 12 років - 10 €). Нас чекає єдиний у світі корабель 17-го століття що зберігся до наших днів. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але .... Про це наша історія. Це найбільш відвідуваний музей у Скандинавії.
Переїзд до Норвегії. Нас чекає край білосніжних гірських вершин на тлі ніжного синього неба ... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі .... в них краса і велич північної країни.
Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Ночівля в Новегії. 

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Согне-фіорд - Флом

 Сніданок
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день....
«Круїз на кораблику» (дорослі-60 €, діти до 12 років-38 €). Два мальовничих рукава Согнефьорда обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерёйфьорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фьоорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Еурлендфьорд. Незабутня поїздка по «Фломській залізниці» (дорослі-60 €, діти до 12 років-38 €). Ми побачимо все саме-саме. Піднімемося на висоту 867 м над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри - гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося у мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню ... «Романтичне ущелині Сталхейм» (13 € / 10 €). Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм. Ночівля в Норвегії.

День 4 - Согне-фіорд - Флом День 4 - Согне-фіорд - Флом День 4 - Согне-фіорд - Флом День 4 - Согне-фіорд - Флом
День 5.

Берген

 Сніданок. Вільний час в одному з містечок Сьогнефьорду.
Для бажаючих екскурсія «Берген - місто між сімома горами» (30 € / 18Є). Берген – одне з великих міст Норвегії, ворота у світ фьордів. Він оточений горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його туристам. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фьорди і на північні острови. Вільний час.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір: «Ганзейський музей» (18 € / діти до 12 років 13 €). Ще в 1360-х роках представники Ганзейського союзу - німецької купецької гільдії заснували в Бергенському порту одне з представництв. Дерев'яні будівлі, чарівна атмосфера старих особняків і захоплюючі історії.
Бажаючих запрошуємо на екскурсію «Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін» (80 € / 60 €). По дорозі в царство льодовика нас чекають гучні водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фьорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален ... гірська дорога ... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро ... Переїзд на нічліг. Ночівля в районі Осло. 

День 5 - Берген День 5 - Берген День 5 - Берген День 5 - Берген
День 6.

Осло

 Сніданок.
Сили природи зуміли створити в Норвегії дивовижний край - край льодовиків і водоспадів, гранітних острівців, заток і припливів, рівного якому по красі і величі немає більше ніде на Землі. Оглядова екскурсія по столиці Норвегії - «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! У перебігу століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми .... Екскурсія по місту. Вільний час. Для бажаючих:
«Парк скульптур Густава Вігеланна» (23 € / діти до 12 років - 13 €). Ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури ...
Рекомендуємо поглянути на «Осло з висоти пташиного польоту і піднятися на трамплін Хольменколлен (10 €).
«Музейний острів» (30 € / діти до 12 років 18). Музейний острів - це вілли, що потопають у квітучих садах, до яких примикають пристані з білосніжними яхтами і безліч музеїв .... Всі бажаючі зможуть відвідати музей з екскурсоводом і почути захоплюючі історії. Відвідання Музею кораблів вікінгів. На завершення екскурсії прогулянка на кораблику !!!
Норвегія очима художників (26 € / діти до 12 років - 16 €). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких живописців, творіння Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія ...
Екскурсія у відому всьому світу будівлю, де щорічно в церемоніальному залі, прикрашеному полотнами Хенріка Серенсена, щорічно вручається Нобелівська премія миру - Міська Ратуша Осло (23 € / діти до 12 років - 16 €). Ночівля в Швеції.

День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло День 6 - Осло
День 7.

Гетеборг

 Сніданок.
Нас чекає чудова природа і розвинена економіка, багатюща історія і доброзичливі люди. Як це по-скандинавському. «Душа Швеції Гетеборг ...». Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста .... Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато і вони тут дуже смачні. Їх свіжість вимірюється годинами, а смак не піддається опису. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба.
Переїзд в Данію.
Всіх бажаючих запрошуємо на екскурсію «Таємниці і легенди Королівських Замків» (дорослі - 38 €, діти до 12 років - 26 €): замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " Коронний замок "датських королів. Переїзд в Копенгаген. Ночівля.. 

День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг День 7 - Гетеборг
День 8.

Копенгаген

 Сніданок.
Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця". Запрошуємо на автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо ...». Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопауза. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось вже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгагені, Крістіансборг - данський Парламент. Вільний час. Для бажаючих на вибір:
Пішохідна екскурсія «Копегаген для душі ...» (18 € / діти до 12 років - 10 €). Для тих, хто хоче детальніше дізнатися про Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішої гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглої вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена ....
«Розенборг - замок троянд» (дорослі - 33 € / діти до 12 років - 18 €). Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу «Розенборг» - «замок троянди». Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд. Він виписував сорти з різних країн світу, сам виводив нові. Ці троянди, троянди епохи Відродження, і зараз ростуть біля замку. Старовинний стиль і історія великого перетворювача Копенгагена - короля Крістіана IV чекає нас. Ночівля.
«Калоші щастя Андерсена» (дорослі - 18 € / діти до 12 років - 8 €). Не випадково головний казкар всіх часів і народів Андерсен жив і працював саме в Копенгагені. Ми пройдемось по старим кам'яним мостовим, подекуди ще збереглися, ступимо на плити тротуарів, по яких ходив Андерсен. І звичайно, побуваємо в будинку, де жив великий казкар. Привиди, чарівники, покровителі снів виникають саме в такій атмосфері. Здається, що казкові персонажі ховаються в тінях будинків, або миготять у великих освітлених вікнах, або розгулюють по довгих анфіладах кімнат зі свічками в руках.
Переїзд по знаменитому Ересуннський міст між Данією і Швецією. Це унікальна споруда, що не має аналогів у світі. Довжина переправи -16 кілометрів. Спочатку тунель, що пролягає по самому дну протоки Зунд, що виходить потім на поверхню насипного острова Пеберхольм і перетворюється на вантовий міст. Ця переправа з'єднує між собою не просто два міста, а континентальну Європу і Скандинавський півострів. Переїзд по території Швеції.
Посадка на паром. 20:00 - Відплиття на поромі в Гдиню. Ночівля на поромі.

День 8 - Копенгаген День 8 - Копенгаген День 8 - Копенгаген День 8 - Копенгаген
День 9.

Гданськ - Мальборк

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). 09:30 - прибуття до Гдині. Переїзд в Гданськ.
Нас запрошує прекрасне і старовинне місто у Польщі - місто Гданськ. Розташоване воно на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе. Бажаючих запрошуємо здійснити захоплюючу прогулянку на піратському кораблику (дорослі - 30 € / діти до 12 років - 18 €).
Запрошуємо в «Подорож по середньовіччю» (дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €) - величний замок Мальброк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі вежі і маленькі вежі, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності. А колекції бурштину, старовинної зброї і лицарських обладунків перенесе нас у часи могутності хрестоносців! Повернення в Гданськ
Переїзд на нічліг. Поселення в готель в Польщі. Ночівля.

День 9 - Гданськ - Мальборк День 9 - Гданськ - Мальборк День 9 - Гданськ - Мальборк День 9 - Гданськ - Мальборк
День 10.

Львів

 Сніданок. Переїзд в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 17:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на на ж.д. вокзал. До нових зустрічей 

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групова)
У випадку, коли вік туриста більше 60 роківЮ необхідно додатково уточняти розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Обвязково! Доплата за спальне місце на паромі в каютах:
Низький сезон
Місце в 4-місній каюті (два пароми) без вікназвікном -118Є /133Є
Місце в 2-місній каюті (два пароми) без вікназвікном -140Є /168Є
Місце в 1-місній каюті (два пароми) без вікназвікном – 206Є /268Є
Високий сезон – червень, липень, серпень
Місце в 4-місній каюті (два пароми) без вікназвікном -123Є /138Є
Місце в 2-місній каюті (два пароми) без вікназвікном ом -148 Є /176Є
Місце в 1-місній каюті (два пароми) без вікназвікном – 268Є /288Є
Консульський збір + Візовий Центр =35€ +20€.
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ
Для бажаючих:
Сніданки на 2-х паромах діти/взрослые 23Є
Вхідні квитки в екскурсійні обєкти
Факультативні екскурсії
Проїзд громадським транспортом
Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/562

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Доплата за одномістне розміщення:
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638