UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1342
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 20.05.24
1€ = 43.06 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Відчуй цей ритм, ці миті, ці міста
І ця моя шалена мрія:
Гармонія, романтика й краса
і ми в Італії - лиш ти і я...

Вузькими вуличками Тоскани:
Сієна, Сан-Джиміньяно, Вольтерра, Лукка, Віареджіо, Флоренція

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Будапешт – Трієст – Сієна – Сан-Джіміньяно – Вольтерра – Лукка – Монтекарло ді Лукка – Віареджіо – Флоренція – Егер – Львів
Італія
Словенія
Угорщина
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Угорщина:  
Будапешт

Музей під відкритим небом, живописне полотно, рай на землі...
Це все про неї, про Тоскану...


Чотири екскурсії у вартості туру:
по 
Трієсту, Сієні, Луцці і Флоренції

2 ночі в Тоскані!

А також відпочинок на морі у Віареджіо!

Зустріч Нового Року в Тоскані!

Сертифікат вакцинації + тест

День 1.

ЛьвівБудапешт

Для поїздки в тур необхідно надати такі обов’язкові документи:
довідку про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до приїзду. Можливість відвідати медичну лабораторію для проходження тестування на SARS-CoV-2. (за додаткову плату).
а також:
«зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації (підходять: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).
Джерело: https://trip.gov.ua/?location=it
Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу. Переїзд в Будапешт. Пропонуємо насолодитися чудовими видами набережної Корзо і прогулятися по найвідомішій туристичній пішохідній вулиці Будапешту - Ваци. Для бажаючих:

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

МірамареТрієстрегіон Тоскана

Сніданок.
Екскурсія

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил і поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, проте захоплених відчуттів. 
Всім бажаючим пропонуємо:

Замок, що дивиться в море Мірамаре

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мірамаре завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія і романтика, природа і архітектура, білизна стін і синява моря, (які між іншим, видно з усіх залів резиденції) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав в Трієст в 1852 р.і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут будувати замок для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.

Grotta Gigante

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Розташована в італійській провінції Трієст, в самому центрі відомого карстового району, на глибині 101 м. Це одна з найбільших природних печер в світі. Під час її відвідин можна побачити химерні сталактити і сталагміти «Пальма», «Палац Німф», «Гном», «Вівтар» і, звичайно ж, знамениту 12-метрову колону Руджеро.
Зустріч Нового 2022 року!
Поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Мірамаре – Трієст – регіон Тоскана
День 2 - Мірамаре – Трієст – регіон Тоскана
День 2 - Мірамаре – Трієст – регіон Тоскана
День 3.

СієнаСан-ДжиміньяноВольтерра

Сніданок. Переїзд в Тоскану.
Музей під відкритим небом, живописне полотно, рай на землі... Це все про неї, про Тоскану. Хвилясті пагорби, гірські ланцюги, чаші долин, наповнені туманом, кипариси і сосни, море, середньовічні замки... Пронизлива, захоплююча дух краса. Тоскана - одне з тих місць, куди з нестримною силою тягне повернутися.
Екскурсія

Перлина в короні Тоскани

(входить у вартість туру)
Пересування по Сієні - на громадському транспорті.
Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. У середні століття тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну сліпучим містом. Це невелике місто не схоже ні на будь-яке інше в Італії. Оточене стіною з кількома воротами, з середньовічних часів воно зберегло свій первісний образ суворої недоступності ...
У вільний час пропонуємо відвідати:

Подорож в минуле

(Дорослий: 43€ / Діти: 38€)
У самому серці італійського регіону Тоскана знаходиться чарівне містечко Сан-Джиміньяно - «камінь, який здійнявся вгору». Місто чудово зберегло свій середньовічний вигляд, включаючи міські стіни і тринадцять кам'яних веж - «хмарочосів середньовіччя». Всіма своїми вежами Сан - Джиміньяно несамовито тягнеться в небо. Крім того, місто відоме білим вином Верначча, яке виробляється зі старого тосканського сорти винограду, що вирощується в околицях міста.
Місто Вольтерра, немов загубилось серед мальовничих тосканських пагорбів, далеко від туристичних маршрутів, колись було одним з головних Етруських міст-держав. Тут чудово поєднуються пам’ятники архітектури різних історичних епох – від етруських часів і періоду античного Риму до Відродження. Ми відвідаємо майстерню ремісника, який за пару хвилин перетворить шматочок алебастру в дуже симпатичний сувенір. Пройдемось по слідам вампіра Едварда і дівчини Белли, адже саме тут розвивається сюжет роману американської письменниці Стефані Майєр «Молодий міясць» з кінофільму «Сутінки». Потім ми поїдемо на сироварню, де нам покажуть як виробляються знамениті тосканські овечі сири. Добродушна італійська господиня запропонує продегустувати сири власного виробництва (дод. оплата).
Поселення в готелі.
Ночівля.
День 3 - Сієна – Сан-Джиміньяно – Вольтерра
День 3 - Сієна – Сан-Джиміньяно – Вольтерра
День 3 - Сієна – Сан-Джиміньяно – Вольтерра
День 3 - Сієна – Сан-Джиміньяно – Вольтерра
День 4.

ЛуккаВіареджіоМонтекарло

Сніданок.
Екскурсія

Лукка - оперна столиця Італії

(входить у вартість туру)
Це старовинне місто здатне закохати в себе з першого погляду кожного, своєї насиченою історією, красивими церквами, розкішними ресторанами. Це одне з небагатьох італійських міст, де практично повністю збереглися стародавні кріпосні стіни, що налічують більше 4 км у діаметрі. Саме вони дарують місту неповторну атмосферу середньовіччя, затишку, романтики. Також Лукка вважається оперної столицею Італії, це батьківщина Пуччіні.
Для бажаючих

Дорога вина + відпочинок на морі у Віареджіо

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
В околицях Лукки знаходиться містечко Монтекарло - одне з найцікавіших місць. Воно виникло на руїнах стародавнього міста Vivinaia, назва якого означає «дорога вина». Після воєн між Флоренцією, Пізою і Луккою місто перейшло в руки династії Медічі. З часів Середньовіччя тут збереглася фортеця на вершині мальовничого пагорба і безліч вузьких вуличок, через лабіринт яких, здається, можна потрапити прямо в XIV століття. Ви побачите фортечну стіну, якою до сих пір частково оточений Монтекарло і де збереглися 3 входи: Порта Фіорентіна - в сторону Флоренції, Портічолла - в сторону Лукки і Порта Нуова - у південному напрямку. А у церкві Святого Андрія, де зберігається фреска з ликом Мадонни ді Соккорсо, почуєте легенду про те, як Богоматір двічі рятувала жителів міста. Закінчиться наше знайомство з Монтекарло в одному з винних погребів міста, де ви піднімете келихи знаменитого білого вина Монтекарло, яке так полюбилося римським папам і вельможам середньовіччя. У Тосканській Рив'єрі, в її північній частині, яка називається Версілія, є невелике містечко Віареджіо, чисельність населення якого становить трохи менше 65 тисяч чоловік. В епоху Середньовіччя Віареджіо було невеликим рибальським селом, потім тут були побудовані верфі, а в 19-му столітті воно перетворилося в морський курорт, яким залишається і сьогодні. Для відпочинку в Віареджо є все: прекрасні піщані лігурійські пляжі, соснові гаї, добре розвинена готельна інфраструктура і безліч розважальних закладів, включно і нічних клубів. Для любителів шопінгу Віареджіо також чудове рішення - тут сотні бутиків найвідоміших європейських і світових брендів. Тягне в Віареджіо туристів і карнавальне життя, в цьому місті проводиться другий за красою і масштабами в Італії Карнавал.
Відпочинок на морі.
Повернення в готель.
Нічліг.
День 4 - Лукка – Віареджіо – Монтекарло
День 4 - Лукка – Віареджіо – Монтекарло
День 4 - Лукка – Віареджіо – Монтекарло
День 4 - Лукка – Віареджіо – Монтекарло
День 5.

ФлоренціяГалерея Уффіці

Сніданок.
Екскурсія

Флоренція - кам'яна квітка

(входить у вартість туру)
(пересування на громадському транспорті - оплачується додатково)
Символ епохи Відродження, - так кажуть про Флоренції. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу. Це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто - скарбниця, повний пам'ятників мистецтва, культури та історії. Нашому погляду відкриються шедеври великих майстрів: Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія - дель - Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось воно - нескромна чарівність Флоренції ....
Вільний час у Флоренції. Для всіх бажаючих пропонуємо факультативні екскурсії:

Відвідування Галереї Уффіці

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Наш екскурсовод допоможе розібратись в найбільшій колекції живопису епохи Відродження.

Флоренція – квітка Ренесансу

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Флоренція це не тільки музей під відкритим небом, це ще й вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведуть нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вигляд на Флоренцію.

Старий палац

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Цей палац-фортеця розташований в серці міста Флоренція з 13 століття, він як скринька з коштовностями зберігає в собі секрети міста. Політичний центр, місце, де здійснилися найважливіші політичні діяння... Але старий палац не тільки це, він був і будинком для сім'ї Медічі, яка залишила тут свій слід. Кожна кімната, кожний зал дихає історією і пристрастями цієї сім'ї, яка правила Флоренцією цілих 300 років.

Храм Святого Хреста

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Храм в готичному стилі, який належить францисканському релігійному ордену. Здається, що ми знову чуємо про черговий італійський монастир... Так чому його щороку відвідує море туристів і самі італійці говорять, що потрібно його відвідати хоч раз в житті? Тому що Санта Кроче у Флоренції це не просто храм, а пантеон великих особистостей. Тут спочивають такі великі люди як художник і скульптор Мікеланджело Буонарроті, математик Галілео Галілей, політик і філософ Нікколо Макіавеллі.
Переїзд і поселення в готелі на території Словенії.
День 5 - Флоренція – Галерея Уффіці
День 5 - Флоренція – Галерея Уффіці
День 5 - Флоренція – Галерея Уффіці
День 5 - Флоренція – Галерея Уффіці
День 6.

купальні ЕгерсалокДолина КрасуньЛьвів

Сніданок.
Всім бажаючим пропонуємо:

Купальні Егерсалок

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
АБО

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Перетин кордону.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 6 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
День 6 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
День 6 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
День 6 - купальні Егерсалок – Долина Красунь – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання в готелях категорії STANDART зі сніданками;
• чотири екскурсії(згідно програми туру);
• супровід гіда-керівника по маршруту ;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують всі .
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПЕРЕДАЧУ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ (виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Аккорд-Тур ).
 
 
Додатково оплачується:
• 
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638