UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…На кораблике северным морем пристаю к голубым берегам...
Коронованы ветром просторы в серебристых бескрайних снегах...

6 столиц и фьорды Прибалтика и Скандинавия... (Для школьников)

Днів: 9, 1 нічний переїзд
Львов – Рига – Таллин – Стокгольм – Осло – Копенгаген – Берлин – Львов
Данія
Естонія
Латвія
Норвегія
Німеччина
Швеція

Львів - Рига - Таллін - Стокгольм - Осло - Копенгаген - Берлін - Львів

Шість столиць в одному турі!!!
Латвії, Естонії, Швеції, Норвегії, Данії та Німеччини!!!

Нас чекає Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням приємних призів!

День 1.
09.00 Екскурсія "Тільки у Львові ...". Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Вільний час.
14.30 Для туристів, НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А»..
15:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. А тепер - Вікторина! Переможе найвеселіший і допитливий!!
Нічний переїзд до Латвії.

День 2.
Прибуття до Латвії. Сніданок (* доп харчування)
Запрошуємо на екскурсію «Рига -в пошуках пригод , лицарів і романтики». Зберігає в собі безліч таємниць і загадок , з плином часу Рига стає все більш привабливою. Тут рідко бувають холодні зими , і влітку не відчувається втоми мегаполісу. Тут всього рівно стільки , скільки треба , і все зроблено так , як потрібно . І це прекрасно. Рига - місто хорошої кави , джазу , маленьких смачних тістечок і стильних кафе . Скрізь вирує життя і витає надія ... Відвідування розважального центру «Лідо» . « Лідо» - це найбільший дитячий центр відпочинку в Ризі з безліччю атракціонів і інтерактивних заходів для дітей, тут можна відмінно провести вечір всією сім'єю. На вибір гостей - бістро , класичний ресторан , відмінна кондитерська або «Пивний льох » з традиційною латиської кухнею. Час на обід ( оплачується самостійно).
Переїзд в «Місто музикантів і квітів - Юрмала». Юрмала - це м'який балтійський клімат і повітря, насичене ароматом сосен , просторі чисті пляжі, морські хвилі ... Ласкаво просимо в Юрмалу , місто відпочинку і романтики. Переїзд в Таллін. Поселення в готель. Ночівля.

День 3.
Сніданок. Нас запрошує «Лицар Балтійського моря - Таллін». Його історія почалася більше 850 років тому. Столиця Естонії - це місто - музей під відкритим небом. З перших хвилин нам стає ясно, що ми потрапили в іншу епоху. Мереживні переплетення вузьких вуличок заворожує, хочеться нескінченно блукати по них до ранку. Таллінн поєднав у собі старовинні площі, сучасні висотні готелі, величезна кількість зелені і мальовничий порт. Прогулянка по Таллінну - це реальне дотик до середньовічної європейської культури. Всюди супроводжує кришталева чистота моря і повітря з легким ароматом імбиру. У такій тиші і гладі часом починає здаватися, що потрапив до раю. Вільний час. Для бажаючих екскурсія в Ратушу ( вх квиток). Таллінн пишається своєю міською ратушею.
Відвідування «Музею Мііа - Мілла - Манда» (вх. квиток). Мііа - Мілла - Манда - так звуть маленьку дівчинку. Як і всі діти, вона досить цікава: любить ставити запитання, дивитися, слухати, дивуватися - іншими словами, вивчати все цікаве, що зустрічається їй на шляху. Однак найбільше на світі Мііа - Мілла - Манда любить грати з друзями. На щастя, в маленькому містечку, де живе Мііа - Мілла - Манда, є одне місце, де їй ніколи не буває нудно. У затишному жовтому будиночку з невисокою вежею можна дізнаватися нові речі, ставити запитання, слухати, дивитися, вчитися, грати. У музеї завжди раді дітям та їх батькам, а також усім тим, хто в душі залишився дитиною.
18:00 - Відплиття в Стокгольм на поромі. Ночівля на поромі.

День 4.
Сніданок на паромі (оплачується додатково ) . 10:00 - прибуття до Стокгольма.
Оглядова екскурсія «Місто на воді - Стокгольм ». Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою , але й тим , що є найбільшим містом в Скандинавії. Нас чекає надзвичайне місто , розташований серед зелені лісів і синяви каналів , які поділяють її на 14 островів. Архітектурні шедеври , принадність тихих вуличок , аромати в повітрі , силуети яхт і кораблів , завитки лебединих ший , ледь чутне Жужанна пропелера Карлсона ... Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Вільний час . Бажаючі зможуть погуляти по звірячому острову - Юргорден. Відвідати дитячий тематичний парк Юнибакен -музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей під відкритим небом Скансен , який називають « Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і покатаємося на залізниці в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок .. ( Вхідні квитки оплачуються самостійно).
«Таємний Фрегат Vasa» ( вх квитки) . Нас чекає єдиний у світі збережений до наших днів корабель 17 -го століття. Це символ людської гордості , марнославства , самовпевненості . На корабель на ті часи витратили величезні гроші. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але ... Про це наша історія.
Поселення в готель на території Швеції. Ночівля.

День 5.
Сніданок . Переїзд до Королівства Норвегії - це батьківщина бога Одіна і вікінгів , це саме порізане морське узбережжя , це територія гір , водоспадів і кристально чистих фіордів , це держава з одним із найвищих рівнів життя у світі і країна багатої , красивої і чистої природи. Круїз на кораблику (вх. квитки) по серцю царства фьордів - Согнефьорду , а також найкрасивішій і вузькій частині - Неройфьорду , серед скель, які досягають 1800 м!
За бажанням незабутня поїздка Фломською залізницею ( вх квитки) 20 років будівництва , 20 тунелів довжиною 20 кілометрів , 18 з яких прокладалися вручну. Ми побачимо все саме-саме - гори , річки , озера , водоспади і ... фіорди .... Під час зупинки в нас буде час насолодитися водною стихією неймовірної краси - водоспаду Кьосфоссен. І знову в дорогу . Здається, що більшої краси годі уявити , але за кожним поворотом відкривається нова картина , краща за попередню ... Переїзд в район Осло. Пізніше поселення . Ночівля.

 

День 6.
Сніданок . Нас чекає оглядова екскурсія «Столиця землі Вікінгів - Осло ». Це одна з найстаріших скандинавських столиць , розташована в гирлі фіорду і оточена пагорбами. Вільний час . Пропонуємо відвідати екскурсію: «Музейний острів» ( Всі вхідні квитки оплачуються додатково самостійно). Музей народної творчості. Музей кораблів вікінгів. Музей «Кон - Тікі». По сусідству в гордій самоті височить корабель «Фрам» , Фрітьоф Нансен і Руалд Амундсен борознили на ньому води Північного і Південного льодовитого океану! 17:00 - Відплиття в Копенгаген на поромі. Ночівля на поромі.

 

День 7.
Сніданок на паромі (оплачується додатково ) . Данія у нас асоціюється з казками Андерсена , грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії , в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів сонця , доглянутих полів , м'якість клімату і своєрідність датчан . Для жителів Північної Європи вони - " темпераментні жителі півдня " , а Копенгаген - " південна столиця" . Запрошуємо на екскурсію по Копенгагену «Є Данія на світі, друг Гораціо ...». Різнобарвні будинки , смарагдові дахи , бронзові вежі з куполами і дзвінички роблять місто дивно привітним. Вільний час . Для бажаючих екскурсії: «Королівський Копенгаген» ( вх квиток). Данська монархія - найстаріша в світі. Ми немов здійснимо подорож у минуле , заглянемо в світ монархів Данії і побачимо , як вони жили . Виїзд з Копенгагена. Переїзд по території Данії. Переправа на поромі на територію Німеччини. Ночівля в готелі в Німеччині.

День 8.
Сніданок . Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста , повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія "Велич могутнього Берліна" . Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться , що ми подорожуємо у машині часу , адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому , а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами , побачити справжнє . Вільний час . Відвідування музею Пергамон ( вх квиток) , де виставлені архітектурні шедеври Стародавнього світу: знаменитий Пергамський вівтар , ворота Іштар з Вавилону , залишки стін біблійного Єрихону - і всі ці скарби в оригіналі! Виїзд на Україну.

День 9.
По дорозі зупинка на сніданок. (* дод. харчування).
Час прибуття до Львова орієнтовно 14:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• Оформлення візи
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту:
• Готель 2 * 3 * туристичного класу з сніданками. Сніданок - порційний: чай, кава, мюслі, хліб, масло, джем. Обов'язкове гаряче блюдо: (яєчня з сосисками і овочами або рівноцінна заміна).
• Проїзд в 4-х місній каюті економ - класу (без вікна) на нижній палубі БЕЗ сніданку.
На поромах: Таллінн - Стокгольм, Осло - Копенгаген. Кальскроне - Гдиня.
У каютах: душ, туалет.
Послуга з підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
• Екскурсії, вказані в програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу
на поромах: у 2-х місній каюті 110 евро / чол. (два пороми);
в 1-но місній каюті - 210 евро / чол. (два пороми);
• Сніданок на 2 поромах - 38 евро / чол.
Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти:
• Музей Мііа-Мілла-Манда 6 Є
• Фрегат Васа 18Є
• Музей Кон Тікі 16Є
• Круїз по Неройфіорду 43Є
• Фломська залізниця 43Є
• Музейний острів від 12 до 20 евро вхідні білети у музеї
• Королівський Копенгаген 18Є
Дод. харчування:
Можливість заздалегідь забоніровать сніданки після нічних переїздів (2 сніданки - 26 євро)

7 обідо - вечерь = 130евро.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35€.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму. ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Загальні правила бронювання груп:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/711

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/649

Увага! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється/підписується лише ОСОБИСТО туристом.

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно: туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів, від Оператора Агент отримує готову
Аплікаційну форму для заповнення/підпису.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом . При кожному замовленні курс уточнювати !
• ( БЕЗ ОСОБИСТОГО ПІДПИСУ ТУРИСТА , у спеціальній анкеті , який ознайомлений і згідний з цим пунктом, документи в роботу не приймаються) .
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися не будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки , де буде можливість придбати гарячі напої в кафе , автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Гарантійний Депозит є Обов'язковим при замовленні дитячої програми .
При подорожі дитячих і студентських груп бувають ситуації , коли відбувається псування майна готелів і автобусів. Згідно з міжнародною практикою , готелі і перевізники вимагають у таких випадках справляння гарантійного депозиту з усіх членів дитячої або студентської групи . На початку туру Представник Замовника , супроводжуючий дитячу групу збирає гарантійний депозит у розмірі 15 євро з кожного туриста до 18 років , включно , з організованих груп . Супроводжуючий віддає депозит Гідові - Організатору , у якого , депозит зберігається до завершення туру і є фінансовою гарантією на випадок заподіяння шкоди готелю або транспортному засобу . Якщо сума збитку буде перевищувати суму зібраного з організованої групи гарантійного депозиту , компанією «Акорд тур» виставляється додатковий рахунок Компанії Турагенту - Замовнику . Після закінчення туру , якщо збиток майну не було завдано , гарантійний депозит повертається туристам .
• « Дод.харчування - Напівпансіон ». Додаткове харчування в турі - обіди чи вечері, відмічені в програмі * . Організовується Гідом - Організатором групи . Меню : « Гаряче блюдо + гарнір + напій» .
Можливість замовити « Дод. Харчування - Напівпансіон »надається при бронювання та оплаті туру . Вартість харчування для групи вказана в розділі « Вартість не включає ».
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638