UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

6 столиць …Прибалтика і Скандинавія… (Для школярів)

Днів: 8, 1 нічний переїзд, екскурсій у вартості туру: 6
Львів – Рига – Таллін – Стокгольм – Осло – Копенгаген – Берлін – Львів
Данія
Естонія
Латвія
Норвегія
Німеччина
Швеція

Львів – Рига – Таллін – Стокгольм – Осло – Копенгаген – Берлін – Львів

Шість столиць в одному турі!
Латвії, Естонії, Швеції, Норвегії, Данії та Німеччини!

Нас чекає Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням приємних призів!

День 1.
09.00 Екскурсія "Тільки у Львові ...". Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Вільний час.
14.30 Для туристів, НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
15:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. А тепер - Вікторина! Переможе найвеселіший і допитливий!! Нічний переїзд до Латвії.

День 2.
Прибуття до Латвії. По дорозі зупинка на сніданок ( оплачується самостійно)
Запрошуємо на екскурсію «Рига - в пошуках пригод , лицарів і романтики» . Зберігає в собі безліч таємниць і загадок, з плином часу Рига стає все більш привабливою. Тут рідко бувають холодні зими , і влітку не відчувається втоми мегаполісу. Тут всього рівно стільки , скільки треба , і все зроблено так , як потрібно . І це прекрасно. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе . Скрізь вирує життя і витає надія ... Відвідування розважального центру « Лідо» . « Лідо» - це найбільший дитячий центр відпочинку в Ризі з безліччю атракціонів і інтерактивних заходів для дітей, тут можна відмінно провести вечір всією сім'єю. На вибір гостей - бістро , класичний ресторан , відмінна кондитерська або «Пивний льох » з традиційною латиської кухнею. Час на обід ( оплачується самостійно). Переїзд в « Місто музикантів і квітів - Юрмала ». Юрмала - це м'який балтійський клімат і повітря, насичене ароматом сосен , просторі чисті пляжі, морські хвилі ... Ласкаво просимо в Юрмалу , місто відпочинку і романтики. Переїзд в Таллін. Поселення в готель. Ночівля .

День 3.
Сніданок . Нас запрошує « Лицар Балтійського моря - Таллін ». Його історія почалася більше 850 років тому. Столиця Естонії - це місто -музей під відкритим небом. З перших хвилин нам стає ясно , що ми потрапили в іншу епоху. Мереживні переплетення вузьких вуличок заворожує , хочеться нескінченно блукати по них до ранку. Таллінн поєднав у собі старовинні площі , сучасні висотні готелі, величезна кількість зелені і мальовничий порт. Прогулянка по Таллінну - це реальне дотик до середньовічної європейської культури . Всюди супроводжує кришталева чистота моря і повітря з легким ароматом імбиру. У такій тиші і гладі часом починає здаватися , що потрапив до раю. Вільний час . Для бажаючих екскурсія в Ратушу ( вх квиток). Таллінн пишається своєю міською ратушею .
Відвідування « Музею Мііа - Мілла - Манда » (вх. квиток). Мііа - Мілла - Манда - так звуть маленьку дівчинку. Як і всі діти , вона досить цікава: любить ставити запитання , дивитися , слухати , дивуватися - іншими словами , вивчати все цікаве , що зустрічається їй на шляху. Однак найбільше на світі Мііа - Мілла - Манда любить грати з друзями. На щастя , в маленькому містечку , де живе Мііа - Мілла - Манда , є одне місце , де їй ніколи не буває нудно. У затишному жовтому будиночку з невисокою вежею можна дізнаватися нові речі , ставити запитання , слухати , дивитися , вчитися , грати . У музеї завжди раді дітям та їх батькам , а також усім тим , хто в душі залишився дитиною.
18:00 - Відплиття в Стокгольм на поромі. Ночівля на паромі.

День 4.
Сніданок на паромі (оплачується додатково ) . 10:00 - прибуття до Стокгольма.
Оглядова екскурсія «Місто на воді - Стокгольм ». Стокгольм - столиця Швеції , відома не тільки своєю красою , але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Нас чекає надзвичайне місто , розташоване серед зелені лісів і синяви каналів, які поділяють його на 14 островів. Архітектурні шедеври, принадність тихих вуличок, аромати в повітрі , силуети яхт і кораблів, завитки лебединих ший, ледь чутне Жужанна пропелера Карлсона. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут. Вільний час. Бажаючі зможуть погуляти по звірячому острову - Юргорден. Відвідати дитячий тематичний парк Юнибакен -музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей під відкритим небом Скансен , який називають « Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і покатаємося на залізниці в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок .. ( Вхідні квитки оплачуються самостійно). «Таємний Фрегат Vasa » ( вх квитки) . Нас чекає єдиний у світі збережений до наших днів корабель 17 -го століття. Це символ людської гордості , марнославства , самовпевненості . На корабель на ті часи витратили величезні гроші. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але ... Про це наша історія. Поселення в готель на території Швеції. Ночівля .

День 5.
Сніданок . Переїзд до Королівства Норвегії - це батьківщина бога Одіна і вікінгів , це саме цікаве морське узбережжя, це територія гір, водоспадів і кристально чистих фьордів , це держава з одним із найвищих рівнів життя у світі і країна багатої, красивої і чистої природи. Нас чекає оглядова екскурсія «Столиця землі Вікінгів - Осло ». Це одна з найстаріших скандинавських столиць, розташована в гирлі фьорду і оточена пагорбами. Вільний час . Пропонуємо відвідати
« Музейний острів» ( Всі вхідні квитки оплачуються додатково самостійно). Музей народної творчості. Музей кораблів вікінгів. Музей « Кон - Тікі». По сусідству в гордій самоті височить корабель «Фрам» , Фрітьоф Нансен і Руалд Амундсен борознили на ньому води Північного і Південного льодовитого океану!
17:00 - Відплиття в Копенгаген на поромі. Ночівля на паромі.

День 6.
Сніданок на паромі (оплачується додатково) . Данія у нас асоціюється з казками Андерсена , грізними вікінгами і датцькими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів сонця, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан . Для жителів Північної Європи вони - " темпераментні жителі півдня" , а Копенгаген - " південна столиця" . Запрошуємо на екскурсію по Копенгагену «Є Данія на світі, друг Гораціо...». Різнобарвні будинки , смарагдові дахи , бронзові вежі з куполами і дзвінички роблять місто дивно привітним. Вільний час . Для бажаючих екскурсії: «Королівський Копенгаген» ( вх квиток). Данська монархія - найстаріша в світі. Ми немов здійснимо подорож у минуле , заглянемо в світ монархів Данії і побачимо , як вони жили задовго до нас. Виїзд з Копенгагена. Переїзд по території Данії. Ночівля в готелі.

День 7.
Сніданок. Переправа на паромі на територію Німеччини.
Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста , повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія " Велич могутнього Берліна " . Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться , що ми подорожуємо у машині часу , адже тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому , а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами , побачити справжнє . Вільний час . Відвідування музею Пергамон ( вх квиток) , де виставлені архітектурні шедеври Стародавнього світу: знаменитий Пергамський вівтар , ворота Іштар з Вавилону , залишки стін біблійного Єрихону - і всі ці скарби в оригіналі! Виїзд на Україну.

День 8.
По дорозі зупинка на сніданок.
Час прибуття до Львова орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - Комплекс Термінал «А». Переїзд на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• Оформлення візи
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту:
• Готель 2 * 3 * туристичного класу з сніданками. Сніданок - порційний: чай, кава, мюслі, хліб, масло, джем. Обов'язкове гаряче блюдо: (яєчня з сосисками і овочами або рівноцінна заміна).
• Проїзд в 4-х місній каюті економ - класу
(без вікна) на нижній палубі БЕЗ сніданку.
На поромах: Таллінн - Стокгольм, Осло -
Копенгаген. Кальскроне - Гдиня.
У каютах: душ, туалет.
Послуга з підселення тільки в жіночі або
чоловічі каюти не надається.
Екскурсії, вказані в програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу
на поромах: у 2-х місній каюті 110 евро / чол. (два пороми);
в 1-но місній каюті - 210 евро / чол. (два пороми);
• Сніданок на 2 поромах - 38 евро / чол.
Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти:
• Музей Мііа-Мілла-Манда 6 Є
• Фрегат Васа 18Є
• Музей Кон Тікі 16Є
• Музейний острів від 12 до 20 евро вхідні білети у музеї
• Королівський Копенгаген 18Є
Дод. Харчування-Напівпансіон:
7 обідо - вечерь = 130евро.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35€.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи приймаються по домовленості
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/649

Загальні правила бронювання груп:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/711

Важливо:
• Туристи , які подорожують одні , можуть бути розміщені в тримісних номерах , де третє ліжко
додаткове ліжко або диван!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх
на рівноцінні.
Гарячі напої (чай , кава) в автобусі готуватися НЕ будуть . Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки , де буде можливість придбати гарячі напої в кафе , автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638