UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Ніщо не може бути краще
Чарівної пісні, що звучить тоді,
Коли два серця б'ються разом...

SPO Разом і назавжди!

Днів: 7, 1 нічний переїзд
Львів - Прага - Дрезден (Саксонська Швейцарія / Мейсен) або Карлові Вари - Братислава - Будапешт - Відень - Егерсалок - Долина Красунь - Чоп - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Словаччина
Угорщина
Чехія

2 ночі в Празі + 3 ночі в Будапешті
+ Можливість відвідати Дрезден, Відень, Карлові Вари, Егерсалок і Братиславу

Для туристів з шенген візами
на заявки в період з 16.09 по 26.09 

День 1.

Львів - Краків

 Львів.
09:30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд до Польщі. Прибуття до Кракова.
Оглядова екскурсія «Магічний Краків» - місто древніх легенд і оповідей, династій польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красоти древнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смока відомо стільки легенд, що вже важко відрізнити правду від вигадки. Кажуть, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь - чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правда це чи ні, але дуже справедливо кажуть: «Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!»
Вільний час в Кракові. Пропонуємо на вибір:
• Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (23€). Під час екскурсії ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення і спробуємо його на смак! А закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих польських традиціях!
«Казімеж - дві культури, дві релігії» (дорослі-18 €, діти до 12 років-10 €). Нас чекає прогулянка по Казімежу - сьогодні район Кракова, а колись - це окреме містечко, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Під час екскурсії ми побачимо костел на Скелі, місце загибелі св. Станіслава - місце паломництва польських королів, костел св. Катерини, єврейський квартал, який оповитий цікавими історіями, і де присутня неповторна атмосфера ...
Переїзд поселення і ночівля в готелі в районі Катовіце.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Прагу.
15:00 - Оглядова екскурсія «Прага - місто легенд» - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця.... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима...
• 18:00 - Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Влтаві (дорослі - 30€, діти до 12 років - 18€). Аперетиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода.... Ось вони незабутні миті в житті...
А щоб дізнатися Прагу ще ближче - рекомендуємо вечірню програму «Тіні старого міста» (дорослі - 13€, діти до 12 років - 10€). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти і повністю зануритись у казкову Прагу. Від таємного служителя старого міста в тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Поселення і ночівля в готелі (Прага).

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Дрезден - Майсен - Карлові Вари

 Сніданок. Вільний час в Празі.
08:30 - Пішохідна екскурсія «Королівські Градчани ...» (дорослі-18 €, діти до 12 років-10 €). Все починається зі знаменитого Страговського монастиря ... Далі скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Празького граду.
10:00 - Для всіх бажаючих рекомендуємо «Дрезден - древня столиця Саксонії» (Дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденської оперою в центрі. Розкішні будівлі Цвінгера ... У вільний час пропонуємо на вибір:
«Саксонська Швейцарія» (дорослі-38 €, діти до 12 років-30 €). Немає меж захопленню красою, яку створює природа! Чарівна Ельба, протікаючи через високі гори, утворює глибокий каньйон, уздовж якого розташувалися скелі, які за формою нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи, піраміди ... Скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт ущелин, і цією красою можна насолоджуватися нескінченно!
«Місто білого золота - Мейсен» - (дорослі-30 €, діти до 12 років-23 €) - свідок тисячолітньої історії. Він відомий у всьому світі завдяки порцеляні ... Середньовічні вулички, сходи, сповнені життя площі, будинки, які бачили не одне століття, з магазинчиками, кафе і винними погребами - все це місто «легенд», яке розкинулось навколо гори. А на горі - величний собор, замок Альбрехтсбург і Єпископська вежа!
В цей день також можлива поїздка на цілий день - «Місто живої води - Карлові Вари» (Дорослі-33 €, діти до 12 років-13 €). Наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Не забудьте взяти з собою купальники! Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах та купівлі подарунків рідним та близьким ... Все ... Вам не захочеться залишати ці місця, але пора повертатися до Праги ...
Ночівля в готелі (Прага).

День 3 - Дрезден - Майсен - Карлові Вари День 3 - Дрезден - Майсен - Карлові Вари День 3 - Дрезден - Майсен - Карлові Вари День 3 - Дрезден - Майсен - Карлові Вари
День 4.

Братислава

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словаччину.
13:00 - Оглядова екскурсія «Братислава чекає гостей» і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста... А воно - невелике за розмірами, але на диво красиве! І це справедливо, адже заснована більше 1000 років тому, Братислава 300 років була столицею могутнього угорського королівства, місцем коронації королів та імператорів Австро-Угорщини. Столиця Словаччини традиційно є містом хорошої кухні та прекрасного вина. Ласкаво просимо в Братиславу - гостинну і привабливу!
• Для всіх бажаючих рекомендуємо «Світ вина - Малокарпатська винна дорога» (дорослі - 30€, діти до 12 років - 18€). Нас чекають історії про стародавні виноградні традиції вільних королівських міст. А також дегустація вин у винних підвалах і смачну вечерю. Ми зможемо продегустувати словацьку кухню і оцінити її переваги.
20:00 - Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихором історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо - неприступними фортецями середньовіччя.... Прибуття в Будапешт.
Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 4 - Братислава День 4 - Братислава День 4 - Братислава День 4 - Братислава
День 5.

Будапешт - Сентендре

 Сніданок.
09:00 - Оглядова екскурсія: прекрасна Буда і величний Пешт - це «Перлина Дунаю» - Будапешт! О! це Місто... Найкрасивіша площа Європи - площа Героїв, парк Варошлігет і замок в ньому - Вайдахуняд. Ось і Рибацький бастіон, собор Матіяша, де вінчаються всі королівські сім'ї Європи, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац! А з цитаделі на горі Геллерт відкривається чудова панорама на Пешт, на Дунай і на вишуканий неоготичний Парламент... У вільний час рекомендуємо:
• 12:00 - «Казкове місто Сентендре» (дорослі - 18€, діти до 12 років - 10€) - чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!
• поїздку на найвищу точку Будапешта - гору Янош (23€). На крісельній канатній дорозі ми піднімемося на вершину гори Янош, де розташована оглядова вежа Ержебет Кілаті. Названа вона на честь імператриці Сісі, яка милувалась звідси панорамним видом на Будапешт. У ясний день з гори можна розглянути значну частину столиці та околиць. Схили Яноша покриті віковими лісами, а від чистого повітря паморочиться голова. Тому не дивуйтеся, якщо після прогулянки Ваше самопочуття буде чудовим. А щоб воно стало ще кращим, ми пообідаємо в національному ресторанчику!
18:00 - Рекомендуємо річкову прогулянку «Ажурна прикраса Будапешта» (дорослі - 23€, діти до 12 років - 18€). Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта...
19:00 - Рекомендуємо побачити «Будапешт з гори Геллерт» (6€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні! Мерехтіння вогнів і тихий шепіт вітру створюють мрійливий настрій, і відчувається впевненість у тому, що в це місто варто ще не раз повернутися!
• 20:00 - Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (дорослі-30€, діти до 12 років-18€).
Поселення в готель. Ночівля.

День 5 - Будапешт - Сентендре День 5 - Будапешт - Сентендре День 5 - Будапешт - Сентендре День 5 - Будапешт - Сентендре
День 6.

Відень

 Сніданок. 7:30 - Для всіх бажаючих - поїздка в «Відень - столицю Габсбургів» (дорослі - 38€, діти до 12 років - 30€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це надзвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна!
Є можливість відвідати:
• Поїздку в «Шенбрунн - літню резиденцію Габсбургів» (10€). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток Відня. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах: Шенбрунн по площі приблизно рівний всьому "внутрішньому місту"! У вільний час можна відвідати сам палац (12€-з аудіо-гідом, 23€-з екскурсоводом), зоопарк (16€), або просто погуляти по чудовому парку.
• Автобусна екскурсія «Величний Відень» (18 €). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Легенди таємничого Відня» (дорослі-18€, діти до 12 років-10€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо по непрокладеному туристичному маршруту і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Найдавніша церква Святого Рупрехта, таверна «Августин», будинок Моцарта і «танцюючий годинник» Анкерур, від якого кожну годину лунає чудовий передзвін!
20:00 – Повернення в Будапешт. Ночівля в готелі.

День 6 - Відень День 6 - Відень День 6 - Відень День 6 - Відень
День 7.

купальні Егерсалок - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на північ Угорщини. Нас чекають термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! І як подарунок для прекрасного відчуття бадьорості - відвідування Велнес- Комплексу (13€)! До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Для всіх бажаючих - дегустація егерських вин в Долині красунь + смачний гуляш (11€)
Повернення в Україну. Прибуття до Львова орієнтовно в 23:55
Для туристів, які вирушають на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 00:30

День 7 - купальні Егерсалок - Львів День 7 - купальні Егерсалок - Львів День 7 - купальні Егерсалок - Львів День 7 - купальні Егерсалок - Львів
 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
консульський збір - 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово) 

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/382

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом

Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• У разі відмови туристу у візі 100 % штрафи по туру
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається
За одномісне розміщення передбачена доплата – 100 євро. Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах
Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.
• Для туристів, які бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка 3 %
• Кількість місць обмежена (4-5 місць) та їх нумерація може змінюватися в залежності від конфігурації автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХТА
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.

Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638