UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Немає місць на цьому світі,
Де б не хотіли ми бувати!
Хутчіш збираємо валізи.
Почнем дороги відкривати.

Історія однієї подорожі: Італія + Греція (для школярів)

Днів: 10, 2 нічних переїзди
Львів - Відень - Верона - Венеція - Афіни - Метеори - Тімішоара - Львів
Італія
Австрія
Греція

В програмі:
+ 6 екскурсій у вартості;
+ Пізнавальна екскурсійна програма;
+ Безліч атракціонів в кращих парках розваг Австрії, Греції та Італії;
+ Весела вікторина з приємними призами

Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

Тільки з нами ... Спілкування з друзями і Атмосфера справжнього пригоди!
1. Трансфер для Вашої групи на «Термінал А» в зручний час!
На Терміналі: безкоштовна Wi-Fi зона, можливість поснідати, прийняти душ, подивитися фільм .... Максимум комфорту і турботи!
2. Кожна група - для нас особлива! Тому при прибутті на Термінал »А», група отримує свій «Щасливий талісман», який буде супроводжувати групу по всьому маршруту!
3. Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням призів по дорозі!
4. Вікторини вікторинами, а для більшого азарту, проведемо КВЕСТ. Кожен зможе показати на що він здатний!
5. Ігри та розваги відмінно, але дізнаватися щось нове потрібно завжди, тому будемо ... вчити Італьйську Мову! Адже всі хочуть в чужій країні, відчувати себе як «риба у воді»!
6. А після ... дуже хочеться зберегти позитив і гарний настрій у нашій дружній компанії ... Ну звичайно, ФОТО на пам'ять! І ось повертаємося до Львова, момент розставання, але нас ще очікує Фото-Подарунок!

День 1.

Львів

 09:30 Збір на екскурсію на Львівському залізничному вокзалі.
10:00 Автобусна екскурсія по Львову «Тільки у Львові...». Для початку ми відвідаємо собор Святого Юра - одну з найкрасивіших архітектурних споруд міста. Захоплення викликає як зовнішній вигляд собору, так і його інтер'єр. Потім ми відправимося в центральну частину міста, прогуляємося вузькими вуличками древнього Львова. Тут розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми передзвонами костел Успіння і Домініканський собор, височить над черепичним морем Ратуша... Кожен камінчик на площі Ринок несе через віки свою історію! А в завершенні екскурсії ми відправимося на Високий замок - стародавню колиску Львова, звідки відкривається панорамний вид на місто з висоти пташиного польоту...
14:00 Для туристів, НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
15:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Є можливість приєднається до групи в Стрию, Мукачево. Перетин кордону. Розміщення в транзитному готелі на території Угорщини. Ночівля.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію.
Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина… Нас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденський Будинок Опери та Хофбург... Нас чекає найкраще місце для знайомства з сучасною архітектурою і краще місце для придбання сувенірів - Будиночок Хундертвасер. Казкові і незвичайні будівлі, які заінтригують дитячу уяву. Ми прогуляємося по "обручці Відня" під віковими деревами Рингу. Вільний час. Є можливість спробувати австрійську кухню. Оплачується самостійно по меню. У вільний час рекомендуємо:
• Відвідування парку "Пратер" - епіцентру галасливих веселощів! Тут не змовкає дитячий сміх, а дорослі на деякий час знову перетворюються в неслухняних непосид, радіючи гігантським атракціонам не менше малюків. Найвідомішим атракціоном Пратера є Віденське колесо огляду з кумедними вагончиками замість традиційних кабінок (від 3 € / атракціон).
Вечеря* ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Нічний переїзд в Італію.

День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень День 2 - Відень
День 3.

Верона

 По дорозі зупинка на сніданок. Оплачується самостійно.
Сьогодні нас зустрічає розкішна і гостинна, чарівна і темпераментна, обласкана сонцем і морським бризом країна, яка нікого не залишить байдужим... Ласкаво просимо в Італію!!!
Наше знайомство з Італією ми починаємо зі «Столиці романтиків і закоханих». Верону називають містом вічної любові, і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, що гідна справжньої принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будинком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо помацати бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язане збутися, а в справах сердечних неодмінно пощастить... Вільний час.
«Італійський Діснейленд» (43 €) - парк розваг Гардаленд. Тут казка і реальність переплуталися так, що можна забути де знаходишся: вистави, в яких беруть участь дельфіни, балет на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників, американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна... Цей величезний парк атракціонів і розваг на березі озера Гарда подарує яскравий калейдоскоп розваг і приведе в захват і великих, і маленьких. Поселення в транзитному готелі. Вечеря* ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля.

День 3 - Верона День 3 - Верона День 3 - Верона День 3 - Верона
День 4.

Венеція

 Сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (16 €) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали і галасливі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Вільний час.
Переїзд і поселення в транзитному готелі. Вечеря* ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля.

День 4 - Венеція День 4 - Венеція День 4 - Венеція День 4 - Венеція
День 5.

Анкона

 Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в м. Анкона. 11:30 - Посадка на пором і відправлення до Греції.
Сьогодні нас чекає справжня морська подорож. На борту сучасного лайнера є можливість знайти практично все для повноцінного відпочинку і розваг. У нас буде достатньо часу, щоб спробувати місцеву кухню в одному з ресторанів, приємно провести час в кафе або коктель-барі, зробити покупки в магазинах tax-free або сувенірних крамничках, відпочити в казино або просто помилуватися чудовими видами на відкритій палубі. Хвилі, свіже морське повітря, ніжні промені сонця і море..., море..., море. Погодьтеся, цю пригоду варто випробувати ... Вечеря * ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля.

День 6.

Афіни

 Сніданок. Прибуття в Грецію в м. Патра в 14:30.
Ласкаво просимо в країну богів і героїв, античних статуй, Олімпійських ігор і оливкових дерев... в країну, яка радо зустрічає гостей і дає їм все, про що тільки можна мріяти... Переїзд в Афіни.
Запрошуємо на вечірню екскурсію по Афінах. Дивовижне місто, з яким пов'язана доля Греції. Греція переживала періоди розквіту і занепаду, величі і приниження, але святі гори і круті схили, древні храми і амфітеатри зберегли ту первозданну красу, яка залишилася незайманою через багато століть. Напевно, грецька богиня Афіна все ще зберігає своє місто... Поселення в готель. ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля.

День 6 - Афіни День 6 - Афіни  День 6 - Афіни  
День 7.

Афіни

 Сніданок. Виселення з готелю.
У вільний час пропонуємо самостійний огляд древнього Акрополя (вх. квитки опл. додатково) - одного з видатних пам'яток мистецтва.
Або відвідування новітнього і найбільшого парку розваг в Греції - Allou Fun Park (вх. квитки опл. додатково). Нас чекає безліч пригод, конкурси на спритність і вміння, а також незабутні пригоди. «Вежа Шоку» скидає візитерів з 450-метрової висоти, в той час, як «панорама» - найбільше колесо огляду на Балканах, дозволить насолодитися чудовим видом на місто. Американські гірки, бампер-машини, рафтинг та багато іншого ми знайдемо в цьому «казковому світі».
Переїзд в м. Каламбака. Поселення в готель. Вечеря* ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля.

День 7 - Афіни День 7 - Афіни День 7 - Афіни День 7 - Афіни
День 8.

Метеори

 Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія "Між небом і землею". Над Фессалійською долиною, покритою садами і гаями, зметнулися вгору величезні кам'яні брили. Це унікальний пам'ятник Візантійської епохи - Святі Метеори. Промениста монастирська держава, побудована на гігантських обривистих скелях, велично спрямованих в небо до Творця... Круті стежки ведуть на вершини скель, звідки відкриваються захоплюючі види на долину річки Піньос і виникає непередаване відчуття, що сполучає в собі страх і захоплення... Відвідування одного з монастирів, де Ми побачимо чудові фрески, старовинні ікони і святі реліквії. Тут - серце і душа Греції. Монастирі Метеори - фантастичне видовище, яке просто неможливо забути (вхідний квиток оплачується додатково - 3 €). Переїзд в Сербію. Вечеря* ("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 8 - Метеори День 8 - Метеори День 8 - Метеори День 8 - Метеори
День 9.

Тімішоара

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Румунію.
Сьогодні нас зустрічає тихе невелике містечко з багатою історією - Тімішоара. Чарівність цього міста, розташованого на північному березі річки Бега, полягає в особливому характері його архітектури і яскравості культурного життя. Тімішоару часто називають «маленьким Віднем» через велику кількість старовинних будівель у стилі бароко. Круглий рік в місті проходять музичні та театральні вистави. Нас чекають центральна площа - Пяца Унірій, Кафедральний католицький собор, Сербський православний храм, бруковані вулиці з будинками, збудованими в 16 столітті, численні вежі в міських стінах... Вечеря* ("Додаткове харчування - Напівпансіон").
Тепер готуйтеся до сюрпризу !!! Нас чекає вікторина, в ході якої діти зможуть перевірити свої знання і те, як засвоїли новий матеріал по Греції. Нічний переїзд в Україну.

День 9 - Тімішоара День 9 - Тімішоара День 9 - Тімішоара День 9 - Тімішоара
День 10.

Львів

 Час прибуття до Львова орієнтовно 10:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на потяги на залізничний вокзал орієнтовно 11:00.

Прорахунок туру на групу 45 осіб + 4 бесплатника.
Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і іншу кількість осіб просимо вказувати в запиті.

Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ:
• Проїзд по маршруту автобусом тур класу;
• Керівника групи від компанії по маршруту;
• Проїзд комфортабельним морським поромом;
• Групова медична страховка;
• Проживання по маршруту:
Готель 2 * -3 * туристичного класу зі сніданками;
• Екскурсії, вказані в програмі;
Стоимость тура НЕ ВКЛЮЧАЕТ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти:
Додаткове харчування – Напівпансіон:
8 обідів- вечерь = 158 євро - замовлення і оплата тільки до виїзду
• Проїзд в громадському транспорті;
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
Консульський збір 35 € + послуги візового центру - 25 євро (окрім туристів, які подаються в місті Маріуполь).
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Документи приймаються за домовленістю:
Для туру відкривається ГРЕЦЬКА віза.
Перелік і необхідні вимоги до документів тут:

https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/466

Загальні правила бронювання груп:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/711

ВАЖЛИВО:
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом (поправочний коефіцієнт включений). При кожному замовленні курс уточнювати !!!
• Доплата за одномісне розміщення + 80 € за весь період.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах, де третє ліжко додаткове ліжко або диван !!!
• Місця в автобусі розподіляються автоматично, по мірі надходження заявок і вказуються в підтвердженні. Посадка в автобус можлива тільки згідно підтверджених місць.
• Для туристів, охочих подорожувати на місцях в останньому ряду автобуса (спинка сидіння не відкидається) надається знижка 3%.
Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їх нумерація може змінюватися в залежності від конфігурації автобуса.
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість туристів для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Гарантійний Депозит є Обов'язковим при замовленні дитячої програми. При подорожі дитячих і студентських груп бувають ситуації, коли відбувається псування майна готелів та автобусів. Згідно міжнародної практики, готелі та перевізники вимагають в таких випадках гарантійний депозит з усіх членів дитячої або студентської групи. На початку туру Представник Замовника, що супроводжує дитячу групу збирає гарантійний депозит в розмірі 15 євро з кожного туриста до 18 років, включно, з організованих груп. Супроводжуючий віддає депозит Гіду-Організатору, у якого, депозит зберігається до завершення туру і є фінансовою гарантією на випадок заподіяння шкоди готелю або транспортному засобу. Якщо сума збитку буде перевищувати суму зібраного з організованої групи гарантійного депозиту компанією «Акорд тур» виставляється додатковий рахунок Компанії Турагенту - Замовнику. По закінченні туру, якщо збиток майну не був заподіяний, гарантійний депозит повертається туристам.
• «Додаткове Харчування– Напівпансіон». Додаткове харчування в турі - обіди або вечері, відмічені в програмі *. Організовується Гідом-Організатором групи. Меню: «Гаряча страва+ гарнір + напій». Можливість замовити «Дод. харчування - Напівпансіон »надається при при бронюванні та оплаті туру. Вартість харчування для групи вказана в розділі «Вартість не включає».
• Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ "АККОРД ТУР" НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА РОБОТУ МИТНИХ І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638