UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1340
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Іспанія ... Ти славетною здалася за декілька гарячих, спекотних днів ...
І теплою, яскравою в пам'яті залишилася, як і в душі захопленій моїй!!

Я - вогняна квіточка… Прекрасна кожна пелюсточка… (Для школярів)

Днів: 10, 1 нічний переїзд
Львів - Братислава - Мюнхен - Цюріх - Барселона - Венеція - Відень - Львів
Іспанія
Італія
Австрія
Німеччина
Словаччина
Швейцарія

 Львів - Братислава - Мюнхен - Цюріх - Барселона - Венеція - Відень - Львів

Знайди свою пелюсточку з яскравими враженнями з кожної країни!
Захоплюючий і барвистий тур для дітей і батьків!!!


У вартості: : казкова Братислава, легенда Баварії-Мюнхен, неповторний Цюріх, сонячна Барселона, місто-декорація - Венеція і аристократичний Відень!

Можливість відвідати: Зоопарк Цюриха, Фантастичний парк аттракціонів Порт Авентура, Відомий стадіон Іспанії Камп Ноу, “Каталонію в мініатюрі”…

Нас очікує Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням приєтних призів!

День 1. 
Львів . Починаємо подорож в казку. Звичайно ж Львів - те місто, яке завжди сподобається дітям . Нас чекають " Львівські тайники " . Середньовічні вулички , милі дворики , затишні будиночки. У кожного з них своя таємниця , яку ми і розгадаємо . Наші казкарі - екскурсоводи із задоволенням , повідають маленьким мандрівникам всі секрети . Ми почуємо багато цікавих легенд , відвідаємо лабораторію алхіміків , познайомимося з шоколадних справ майстрами і спробуємо дуже смачний у світі шоколад. Вільний час в центрі міста. Можна сходити в музей « Арсенал» , покататися на екскурсійному поїзді або на кареті , запряженій кіньми ( оплачується самостійно).
14.00 Для туристів , НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі . Трансфер на Термінал «А».
14:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Поселення в Словаччині. Вечеря * ( "Доп. Харчування- Напівпансіон" ).

День 2. 
Сніданок . Ранок почнемо з відвідин Демьяновской Печери ( вх. квитки опл. Додатково ) . Дем'янівські печери - це найдовша дев'ятиярусна система , яка складається з 170 (! ) різних печер. Вражаюча Печера Свободи - унікальна печера з заворожуючими водоспадами і сталагмітами , оригінальними і химерними формами озер - одна з найкрасивіших в Європі. Переїзд в Ліптовський Мікулаш. Нас чекає аквапарк «Татраландія» ( вх. квитки опл. Додатково ) . Тут не можна не побувати ! Прихопивши з собою чудовий настрій , вирушаємо на справжній відпочинок і нескінченні розваги! Чудовий водний рай Татраландії залишить яскраві враження на весь наступний рік! Ще б пак, адже тут 6 термальних басейнів з приємною теплою водою (26 - 38 ° C) , безліч різних атракціонів !
Переїзд у Братиславу . На берегах величного Дунаю височить столиця Словаччини - Братислава. Екскурсія « Дунайська « красуня » - Братислава» , яка соромлячись і пишаючись, нашими поглядами представляє незвичайний ансамбль : Братиславська фортеця - Град , який зберігає ідилію минулого - Старе місто , готичний собор Святого Мартіна , вишукана Ратуша , охоронці придворних таємниць - древні замки Мірбах і Прімаціал . Вечеря * ( " Дод. Харчування- Напівпансіон" ) . Ночівля.

День 3. 
Сніданок . Переїзд у столицю землі Баварії - місто Мюнхен.
Столиця землі Баварії місто Мюнхен . Нас запрошує " Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності , яким хочеться блукати з ранку до ночі ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут , і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією , всесвітньо відомим пивом , смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". Екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ..." Пропонуємо відвідати «Мюнхенську резиденцію» ( вх квиток) роду Віттельсбахів , яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу , і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої , Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів , серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум . Також , пропонуємо подивитися багату колекцію коштовностей і ювелірних прикрас які зберігаються в Скарбниці Резиденції . Розміщення в готелі.. Вечеря * ( " Дод. харчування- Напівпансіон" ) . Ночівля на території Німеччини.

День 4. 
Сніданок. Перїезд у Швейцарію.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є ключем, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм і чарівність. Вільний час. Пересування містом на громадському транспорті (оплачується самостійно).
Музей іграшок. Іграшки тут - як дзеркало, яке відображає одночасно кілька епох. У музеї представлена величезна колекція європейських іграшок, зібрана з вісімнадцятого по двадцяте століття. Дівчаткам буде цікава колекція ляльок, а хлопчикам (і багатьом дорослим, до речі, теж!) - Залізниця, олов'яні солдатики і всякі машинки. Багато дерев'яних іграшок, які зовсім не показник важкого дитинства! Вони прекрасні у своїй простоті.
Відвідання Зоопарку Цюріха (вх квиток) - один з найкращих в Європі. Його жителі живуть у великих парках, оснащені на зразок природного середовища існування тварин. Самим вражаючим зразком такого парку є Тропічний ліс Масоала. У Європі більше немає нічого подібного. Зоопарк Цюріха представляє, в основному, екзотичних тварин, за рідкісним винятком. Всього в зоопарку можна поспостерігати за близько 2000 тварин 300 різних видів. Вечеря * ("Дод. Харчування-Напівпансіон"). Нічний переїзд до Барселони.

День 5. 
Прибуття в Іспанію. По дорозі - зупинка на сніданок (оплачується самостійно згідно меню).
В Іспанії в одну гримучу суміш злилися фламенко і корида, давні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана ... "Дорога до небес - Монтсеррат". Недалеко від Барселони є дивовижне місце - гора Монтсеррат. ми здійснимо підйом на цю священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - Чорної Діви Монтсеррат. Приголомшливі пейзажі і незвичайна атмосфера містики, оповиваюче чудотворне зображення Богоматері, зроблять нашу екскурсію незабутньою ...
Переїзд до Барселони. Знайомство з громадським транспортом Барселони (оплачується самостійно). Пішохідна екскурсія "Барселона-місто, яке змушує посміхатися". Це дивовижне за красою місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. У тому, що у міста є душа, після відвідування Барселони вже не сумніваєшся ... Відвідування "Фламенко Шоу" (вх квитки ). Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша ... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко ... Поселення в готель. Вечеря * ("Дод. Харчування-напівп"). Ночівля.

День 6. 
Сніданок. Поїздка в парк розваг «Порт Авентура» (вхідний квиток). Порт Авентура - тематичний парк на каталонському курорті Салоу, який називають Золотим Узбережжям Іспанії. Парк Порт Авентура відкриє для нас світ, повний усіляких видів розваг! Тематичний парк розділений на шість зон - «країн», де ми побачимо нові і дивовижні вистави і насолодимось магією атракціонів для усіх поколінь. Починаючи з самих високих і швидких американських гірок в Європі до атракціонів, де батьки і найменші діти можуть розважатися разом у СезамоАвентура. Тут можна зануритися в таємниці Імперського Китаю, завоювати повагу мешканців Дикого Заходу, побувати в джунглях Полінезії і Мексиці часів Майя ... Повернення в Барселону.
"Іспанське Село" (вх. квиток). За кілька годин ми з вами зможемо побувати у всіх куточках величезної Іспанії. Нас чекає місто майстрів і ремісників, місто-музей, місто розваг, торгових крамничок, барів і ресторанів, виставок і концертів .. . Вечірні розваги. Відвідування "Співаючого Фонтана". Гра водних струменів, музики і світла створює химерний, швидкоплинний калейдоскоп ... Вечеря * ("дод. Харчування-напівп "). Ночівля.

День 7. 
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Барселоні. Пересування містом на громадському транспорті (оплачується додатково). Є можливість відвідати екскурсії:
Легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії (вхідні квитки). Одним із символів Барселони і Каталонії, без перебільшення, є Футбольний Клуб "Барселона". Барса, як її ласкаво називають, - гордість місцевих жителів. На радість уболівальників усього світу, на стадіоні Камп Ноу працює музей, присвячений легендарному футбольному клубу. Музей був відкритий в 1989 році, і з тих пір його відвідали близько 15 мільйонів чоловік. Будь-який поважаючий себе футбольний уболівальник вважає своїм обов'язком доторкнутися до історії легендарної команди.
Акваріум Барселони (вх. квиток), розташований в районі Старого порту (Port Vell), є одним з найпопулярніших розважальних місць міста. Всього тут розташовано 35 окремих акваріуми, вони тематичні: в одному водяться тропічні риби, в іншому - мешканці північних вод, у третьому - глибоководні риби .... Головне видовище-гігантський океанаріум, через який проходить довгий 80-метровий скляний тунель. Складається враження, ніби йдеш морським дном, а зверху пропливають справжні акули, різні види риб, скати і інша океанська живність.
Парк "Каталонія в мініатюрі" (вх квиток). (Знаходиться біля Барселони, добираємося громадським транспортом). Творці Парку з гордістю називають його дзеркалом Каталонії. Парк являє собою зменшену копію Каталонії.
Повернення в Барселону. Вечеря * ("Дод. харчування-Напівпансіон"). Нічний переїзд до Венеції.

 

День 8. 
Прибуття до Венеції. По дорозі - зупинка на сніданок (оплачується самостійно по меню).
Екскурсія "Заручена з морем - Венеція" (квитки на катер). «Красуня на воді» - так кажуть про Венецію. Це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли місто і прикрашали його своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали і галасливі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан-Марко просто на долоні сідають голуби ... Вільний час. Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Умілі гондольєри в солом'яних капелюхах зможуть показати нам всю красу цього міста. Можливість відвідати з екскурсоводом знаменитий "Палац Дожів" (вхідні квитки). Вечеря * ("Дод. харчування-напівпансіон"). Ночівля на території Австрії.

День 9. 
Сніданок. Переїзд у Відень.
Оглядова екскурсія по Відню можливістю побачити історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденський Будинок Опери. Нас чекає найкраще місце для знайомств з сучасною архітектурою і найкраще місце для придбання сувенірів - Будиночок Хундертвасер. Казкові і незвичайні споруди, які заінтригують дитячу уяву. Ми прогуляємося по "обручці Відня" під віковими деревами Рингу. Вільний час. Можливість скуштувати австрійську кухню. Оплачується самостійно згідно меню. А тепер - час для розваг. Запрошуємо в парк "Пратер". Нас чекає величезна кількість атракціонів, територія Віденського міжнародного ярмарку, спортивні майданчики .... (Вхідні квитки). Вечеря * ("Дод. харчування-напівпансіон"). Ночівля на території Словаччини.

День 10. 
Сніданок. Виселення з готелю. Можливість закінчити подорож в Ужгороді, Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 17:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на залізничний вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• оформлення візи
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту:
• Готель 2 * 3 * туристичного класу в межах міста з сніданками. Сніданок - порційний: чай, кава, мюслі, хліб, масло, джем. Обов'язкове гаряче блюдо: (яєчня з сосисками і овочами або рівноцінна заміна).
• Екскурсії, вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Вхідні квитки у екскурсійні об’єкти:
• Демьянівска Печера 7 € / 3,50 €.
• Татраландія 18€./15 € (3 год)
• Мюнхенска резиденція 7 € /6 €
• Зоопарк Цюріха 20€ / 15 €
• Порт Авентура 45 € /39 €
• Фламенко Шоу 36 €
• Камп Ноу 23 € / 17 €
• Іспанське село 8 €.
• Аквариум Барселони 17 € / 12 €.
• Каталоня в Мініатюрі 10 € /7 €.
• Палац Дожей 16€.
Дод. Харчування – Напівпансіон:
9 обідо - вечерь =160 евро.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Консульський збір 35 €. Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ. .

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/385

Документи приймаються за домовленістю.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення + 1600 грн за весь період.
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко додаткове ліжко або диван!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, авто грилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638