UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 06.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Блискучий Париж і Вільний Амстердам…

Канікули в Парках розваг (Для школярів)

Днів: 9, без нічних переїздів
Львів - Краків - Амстердам - Париж - Нюрнберг - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Франція

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!

Лише з нами ... Спілкування з друзями і Атмосфера справжньої пригоди!

Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

Тільки з нами ... Спілкування з друзями і Атмосфера справжнього пригоди!
1. Трансфер для Вашої групи на «Термінал А» в зручний час!
На Терміналі: безкоштовна Wi-Fi зона, можливість поснідати, прийняти душ, подивитися фільм .... Максимум комфорту і турботи!
2. Кожна група - для нас особлива! Тому при прибутті на Термінал »А», група отримує свій «Щасливий талісман», який буде супроводжувати групу по всьому маршруту!
3. Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням призів по дорозі!
4. Вікторини вікторинами, а для більшого азарту, проведемо КВЕСТ. Кожен зможе показати на що він здатний!
5. Ігри та розваги відмінно, але дізнаватися щось нове потрібно завжди, тому будемо ... вчити Чеську Мову! Адже всі хочуть в чужій країні, відчувати себе як «риба у воді»!
6. А після ... дуже хочеться зберегти позитив і гарний настрій у нашій дружній компанії ... Ну звичайно, ФОТО на пам'ять! І ось повертаємося до Львова, момент розставання, але нас ще очікує Фото-Подарунок!

День 1.

Львів - Краків

 Трансфер на Термінал «А».
9:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по території України. Перетин кордонів. А тепер - Вікторина !!! Переможе найвеселіший і допитливий!
Оглядова екскурсія по місту «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце сплетення легенд ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один з найстаріших вузів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини. Вільний час.
Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Поселення в пансіонат / готель. Нічліг.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Берлін

 Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Німеччина ... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки ... Екскурсія: "Велич могутнього Берліну". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він зараз: могутній Рейхстаг, палац Шарлоттенбург, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. Вільний час. Рекомендуємо екскурсію «Зачарований Берлін» (дорослі, діти-18 €). Ми будемо насолоджуватися красою самої сучасної площі Берліна - Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях .... Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Нічліг Німеччина.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

 Сніданок.
Відвідування Парку Розваг "Хайде-Парк" (38Є). Парк працює більше 20 років. Нас чекає більше 40 атракціонів і море задоволення. Ми зможемо покататися на самих швидкісних в Німеччині aмеріканскіх гірках "Limit", спуститися "По річці на плоту", промчати по "Дикому потоку", відчути гостроту "Швейцарського бобслею", "Гірської блискавки" і "обертовий барабан Round-Up" .... А ще нас чекають зоопарк, дельфінарій, шоу з морськими котиками, папугами і справжніми крокодилами Переїзд до столиці Королівства Нідерланди.
Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Нічліг Нідерланди.

День 3 - День 3 - День 3 -  
День 4.

Амстердам - Заансе Сханс

 Сніданок. Вітряки і фламандські живописці, консервативна Гаага і вирощування тюльпанів, голландський сир і ліберальний Амстердам. Все це Нідерланди - незабутня країна, де є відпочинок і розваги на будь-який смак .... Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Екскурсія "Багатоликий Амстердам-місто контрастів". Ми побачимо найстаріші вулиці і площі Амстердама. Площа Дам - серце міста, де живуть сотні голубів і підноситься Королівський Палац. Західна церква, скарби готичної архітектури в Старій і Новій церквах, жівописний квартал художників - Йордані.
Вільний час. для бажаючих
Екскурсія "Тиха Голландія". Заансе Сханс (30 євро) - музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів.
Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Нічліг Нідерланди.

День 4 - Амстердам - Заансе Сханс День 4 - Амстердам - Заансе Сханс День 4 - Амстердам - Заансе Сханс День 4 - Амстердам - Заансе Сханс
День 5.

Париж

 Сніданок. Переїзд в Париж.
У Францію ми встигаємо закохатись ще в шкільні роки, коли зачитувався романами Дюма. Ми уявляємо виблискуючий розкішшю Париж, Версаль, замки, прекрасних дам в бальних сукнях і благородних мушкетерів ... .. І ось шкільна мрія здійсниться ... Автобусно-пішохідна екскурсія "Любов з прекрасним іменем Париж!". Проїдемо по Єлисейським полям, побачимо Тріумфальну Арку, витончену Ейфелеву вежу ... Гранд Оперу. Вільний час. Парк розваг "Астерікс" (46Є). Всі атракціони парку присвячені популярним героям французьких коміксів і мультфільмів про римлян і галлів - Астерікс і Обелікс. Тут можна познайомитися не тільки з ними, але і з їх життям. Це захоплююча подорож по сторінках історії, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства ... і все це приправлено тонким французьким гумором! Прогулянка по таємничій Сені (13 євро). Краса мостів, велич будов, Нотр Дам ... Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Ночівля на території Франції.

День 5 - Париж День 5 - Париж День 5 - Париж
День 6.

Париж - Версаль - Діснейленд

 Сніданок. Вільний час в Парижі. На вибір:
Королівська резиденція Версаль. Екскурсія "Банти і діаманти" (38 євро). «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік не даремно, адже інакше ми б не побачили раю на землі .... ».
"Гранд Опера" (26 євро). Гранд Опера один з кращих архітектурних пам'яток Парижа. Її зали, нагадують величний королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас у чарівний світ розкоші.
"Енциклопедія століть - Лувр" (26 євро). Наш екскурсовод запрошує у Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Відвідання ДІСНЕЙЛЕНДА (68€/60€). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних діснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу подорож на машині часу і здійснити політ до зірок ... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
"Легендарний Монмартр" (18евро). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, відбитий на полотні. Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Ночівля на території Франції.

День 6 - Париж - Версаль - Діснейленд День 6 - Париж - Версаль - Діснейленд День 6 - Париж - Версаль - Діснейленд День 6 - Париж - Версаль - Діснейленд
День 7.

 Сніданок. Німеччина ... Дорога в'ється між горбистими луками і виноградниками Франконії, вздовж річок і озер і по вкритими лісами підніжжями Альп ... Відвідування Парку розваг Europa Park (36Є). Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно в тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми доберемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки потрапимо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас чекають вітряні млини, Пітер Пен і катання в кавових чашках - ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу .... Нас чекає незабутній день ... Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Ночівля на території Німеччини.

День 7 - День 7 - День 7 -  
День 8.

Нюрнберг

 Сніданок. Імперський Нюрнберг - імперське місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, п'ятикілометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинних вуличок . Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків. Вільний час. Розміщення в готелі на території Польщі. Вечеря * ("Доп. Харчування Напівпансіон"). Нічліг.

День 8 - Нюрнберг День 8 - Нюрнберг День 8 - Нюрнберг
День 9.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал. До нових зустрічей!

Прорахунок туру на групу 45 осіб + 4 безкоштовно.
І ще багато приємних бонусів для агентств та вчителів!
Телефонуйте і пишіть!
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• Гіда-Організатора від компанії по маршруту;
• Групова медична страхівка;
• Проживання по маршруту:
• Готель 2*-3* туристичного класу в межах міста зі сніданками.
Розміщення в двох-чотиримісних номерах блочного типу.
• Екскурсії, вказані в програмі.
1 євро = 25 крон
1 євро = 3,9 злот
В тур ВЗЯТИ З СОБОЮ:
1. 3 (три) маркери різного кольору.
2. 1 фотоапарат.
3. 1 синю футболку
4. 1 гудзик.
5. 1 карту Європи
6. 1 блокнот і ручку.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Факультативні програми
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти:
Доп. харчування:
• 2 сніданки (після нічних переїздів) – 18 евро
• 8 обідо - вечерь = 110 евро.
• 1 обіди у Львові = 40 грн.
• Проїзд в громадському транспорті.
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВИ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Документи приймаються за домовленістю.
Для туру відкривається Віза Польщі:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 188 євро за весь період.
• Туристи, які подорожують самі, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко додаткове ліжко або диван !!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

ККОМПАНІЯ- ТУРОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ
І ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

Бонуси для супроводжуючих Організованих груп 
(нажмите для просмотра)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638