UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Где- то далеко- далеко плещется Закат в волне,
В ярких красках Лиссабона Фадо стонет на струне,
Отправляясь в авантюру «магеллановых» дорог,
Встретим Землю Золотую-Самый Западный Восток…

Клубника с Портвейном (для школьников)

Днів: 11, 1 нічний переїзд
Львов - Прага - Париж - Мадрид - Лиссабон - Барселона - Ницца - Монако - Вена
Іспанія
Італія
Австрія
Німеччина
Польща
Португалія
Франція
Чехія

Навколосвітня за 11 днів в Португалію

Львів - Прага - Париж – Мадрид - Ліссабон – Барселона - Ніцца - Монако - Відень - Львів

Скоро КАНІКУЛИ і нас чекає країна, яка підкорить з першого погляду , з першого подиху, з першого звуку - Португалія!

ТУР, В ЯКОМУ МИ:
Прочитаємо роман про Париж !
Дізнаємося таємниці Лувру і Королівського двору в Мадриді!
Відвідаємо Вітряний мис Рока , Гірський містечко Синтра !
І поки Атлантичний океан і блакитні води Середземного моря будуть плескатися біля наших ніг , ми будемо радіти життю , сонцю і відпустці! !

Нас чекає Весела і Пізнавальна Вікторина з отриманням приємних призів !

День 1.
09.00 Збір на Львівському ж.д. вокзалі . Трансфер на Термінал «А».
09.30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по території України . Перетин кордонів. Переїзд на територію Польщі. А тепер - Вікторина ! Переможе найвеселіший і допитливий !
Залежно від проходження кордону та за наявності часу: відвідування резиденції родини Потоцьких. Ланцутський замок - колись «Мекка» польських аристократів, а сьогодні – місце, де живе краса і багатство прекрасного палацового комплексу, оранжерей і знаменитого каретного двору ( вх. квитки опл. дод.) . Розміщення в готелі . Ночівля .

 

День 2.
Сніданок .
Є на білому світі місця , в яких незрозуміло приваблива сила . І одне з них Чехія. Екскурсія "Знайомство з Прагою". В лабіринтах маленьких вуличок ми поринемо у таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта, Каролінум , костел діви Марії перед Тином. Староміська площа , Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик, дзвонить в свій дзвіночок та у віконці з'являється процесія дванадцяти апостолів. Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві ( вх. квитки) . Шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей. Ось вони, незабутні миттєвості життя. Вечеря * ("Дод. Харчування- Напівпансіон"). Переїзд до Німеччини. Поселення в готель на території Німеччини. Ночівля .

День 3.
Сніданок . Переїзд до Франції.
У Францію ми встигаємо закохатись ще в шкільні роки , коли зачитувався романами Дюма. І ось шкільна мрія здійсниться ... Автобусно -пішохідна екскурсія "Любов з прекрасним іменем Париж! " . Проїдемось по Єлисейських полях , побачимо Тріумфальну Арку , витончену Ейфелеву вежу ... Гранд Оперу. Вільний час . Прогулянка по таємничій Сені (вх. квиток ). Краса мостів , велич будівель, Нотр Дам ...
Самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квиток опл.дод.). Поселення в готель. Вечеря *. ( "Дод. Харчування- Напівпансіон"). Відвідування відомого кабаре "Мулен Руж" (Час 23:00-110 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці , французький канкан ... ( Самостійне повернення в готель). Ночівля .

День 4.
Сніданок . Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати екскурсії на вибір:
Відвідування ДІСНЕЙЛЕНДУ ( Вхідний квиток оплачується додатково). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і , переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій , країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись на старовинному потязі залізницею , побачити героїв різних диснеївських мультфільмів , зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок і ще багато- багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді. Вечеря * ("Дод. Харчування- Напівпансіон"). Ночівля на території Франції.

День 5. 
Сніданок . Прибуття в Мадрид . По дорозі - зупинка на сніданок ( оплачується самостійно по меню).
В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида , сучасні міста і вікові традиції , відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси , палкість Кармен і неповторність Дон Жуана ...
Екскурсія "Мадрид - серце Іспанії " . Нас чекає велична столиця , місто мрії , місто радості , романтики , мрій і фантазій. "Мадрид і я - паримо під звуки танго , парк Де Ретіро нам - любові манеж ... Я віддаюся Мадриду без залишку ... Без сліз ... Без обіцянок ... Без надій ... ". Оглядова екскурсія по Мадриду з оглядом відомих історичних пам'яток.
Можливість відвідати музей Прадо (вх. квитки опл. Дод.) . Прадо володіє найбагатшою колекцією творів мистецтва , багато з яких відносяться до числа великих шедеврів. Ночівля на території Іспанії.

День 6.
Сніданок . Переїзд до Португалії.
Не так багато місць залишилося на нашій Земній кулі , де збереглася первозданна природа , і де б так дбайливо населення зберігало свої національні звичаї. У Португалії самобутня культура прекрасно уживається з європейським устроєм життя . Країна пишається і своїми культурними традиціями, і ми себе відчуємо тут як в казці , де живуть добрі чарівні герої. Переїзд в перлину міст Португалії , головний порт Піренейського півострова , саму західну з усіх європейських столиць -Лісабон . Оглядова екскурсія. Розташований на барвистих пагорбах в гирлі річки Тежу , на березі Атлантичного океану , місто з вузькими вуличками , церквами , палацами , музеями. Атмосфера міста проникнута сучасним духом , яскравим , легким , свіжим. Ми назавжди збережемо в пам'яті чудові спогади про дивовижний Лісабоні , який так не схожий ні на одну столицю світу . Лісабон називають містом мореплавців і відомих на весь світ пісень фаду . Вільний час . Можливість відвідати : «По вуличках Лісабону » ( вх квитки) . Нас чекає пішохідна екскурсія по історичній частині міста. Вокзал Россіо , фунікулер Глорія , панорами районів Байру Альту , Байши , Карму , Шиаду . Прогулянка на старовинному трамвайчику по пагорбах огляд виду на Алфами , Фортеця Сан Жорж , Кафедральний собор і неповторна атмосфера. Ночівля на території Португалії.

День 7.
Сніданок . Виселення з готелю.
«Перлина Португалії - Сінтра » ( вх квитки) . Місто і його пагорби усіяні казковими палацами і фантастичними віллами , чарівні відвідувачі впродовж століть. Римляни зробили це місце культом поклоніння місяцю і назвали його "Сінтія " на честь богині Місяця. За ними були маври , які побудували замок на пагорбі , палац , і кілька фонтанів по всьому місту. Відомий британський поет і мандрівник лорд Байрон писав , що місто "можливо, в усіх відношеннях є самим чудовим в Європі" , називав його " славний Едем" . Відвідування романтичної , повної загадок садиби Кінта Де Регалейра XVII століття. Потемнілий від часу і вологи палац , особливо романтично виглядає на тлі яскравої тропічної зелені. На різних рівнях парку розкидані балкони , бельведери , альтанки , гроти , скульптури і крихітні озерця . Багато екзотичних рослин були спеціально доставлені з заморської Бразилії . Вільний час . Можливість відвідати Національний Палац Так Віла ( вх квиток). Або з екскурсоводом відвідати Палац Пена ( вх квиток опл додатково. ) . Найвідоміший палацово -парковий ансамбль Португалії. З яскравими різнокольоровими стінами , що поєднує в собі відразу декілька несумісних архітектурних стилів , палац, побудований королем Фердинандом II , напевно , є єдиним подібним спорудженням у всьому світі. Далі нас чекає Мис Рока - найзахідніша точка Європи. Серпантин гірської дороги виводить на вершину мису Рока , звідки відкриваються запаморочливі види на океан. Далі - Лісабонська Рів'єра . Кашкайш і Ешторіл - чудові курорти . Розкішні вілли , евкаліптові гаї , кращі пляжі в центральній частині країни , одне з найвідоміших казино. Нічний переїзд до Барселони.

 

День 8.
Прибуття в Барселону. По дорозі зупинка на сніданок (* дод. харчування).
Екскурсія "Барселона - місто, що змушує посміхатися " . Барселона - дивовижне за красою місто , багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. У тому , що в міст є душа , після відвідування Барселони вже не сумніваєшся ... Вільний час можливість відвідати екскурсії: Легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії (вхідні квитки) . Одним із символів Барселони і Каталонії , без перебільшення, є Футбольний Клуб " Барселона". Барса , як її ласкаво називають , - гордість місцевих жителів. На радість уболівальників всього світу , на стадіоні Камп Ноу працює музей , присвячений легендарному футбольному клубу . Музей був відкритий в 1989 році, і з тих пір його відвідали близько 15 мільйонів чоловік. Будь-який поважаючий себе футбольний уболівальник вважає своїм обов'язком доторкнутися до історії легендарної команди.
Акваріум Барселони (вх. квиток) , розташований в районі Старого порту ( Port Vell ) , є одним з найпопулярніших розважальних місць міста . Всього тут розташовано 35 окремих акваріумів , вони тематичні : в одному водяться тропічні риби , в іншому - мешканці північних вод , в третьому - глибоководні риби .... Головне видовище - гігантський океанаріум , через який веде довгий 80 -метровий скляний тунель . Створюється відчуття , ніби йдеш по морському дну , а зверху пропливають справжні акули , різні види риб , скати і інша океанська живність. Поселення в готель. Ночівля на території Іспанії

 

День 9.
Сніданок . Переїзд до Франції.
Ах , цей Лазурний Берег - синонім блиску , краси і незкінечного задоволення ... Красуня Ніцца млосно вигнулась вздовж бухти Ангелів. Це місто кличе до себе художників і поетів , туристів і знаменитостей , персон королівської крові . Побувавши в Ніцці , ми ніколи не забудемо ласкаве море , тихі вулички і чарівний дух романтики , що витає в повітрі цього незвичайного міста . Нас запрошує Князівство Монако . Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю , старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах , а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. Нічний переїзд до Відня.

День 10.
По дорозі зупинка на сніданок (* дод. харчування).
Оглядова екскурсія по Відню з можливістю побачити історичні пам'ятки: Парламент , Ратушу , Віденський Будинок Опери. Нас чекає найкраще місце для знайомств з сучасною архітектурою і краще місце для придбання сувенірів - Будиночок Хундертвасер . Казкові і незвичайні споруди , які зацікавлять дитячу уяву . Ми прогуляємося по " обручці Відня" під віковими деревами Рингу . Вільний час . Є можливість спробувати австрійську кухню. Оплачується самостійно по меню. А тепер - час для розваг. Запрошуємо в парк "Пратер" . Нас чекає величезна кількість атракціонів , територія Віденської міжнародного ярмарку , спортивні майданчики , 60 метрове колесо огляд , де , з висоти пташиного польоту відкривається прекрасна панорама Відня .... ( Вхідні квитки на атракціони оплачуються самостійно). Переїзд до Польщі. Поселення в готель. Вечеря * ( "Дод. Харчування- Напівпансіон" ) . Ночівля .

День 11.
Сніданок. Виїзд до України.
Час прибуття у Львів орієнтовно 17:00 (залежить від проходження кордону)
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Керівника групи від компанії по маршруту
• Оформлення візи
• Групова медична страховка
• Проживання по маршруту:
Готель 2 * 3 * туристичного класу з сніданками. Сніданок - порційний: чай, кава, мюслі, хліб, масло, джем. Обов'язкове гаряче блюдо: (яєчня з сосисками і овочами або рівноцінна заміна).
• Екскурсії вказані у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти:
• Кораблик по Сені 13€, діти до 16 років 8 €,
• Эйфелева вежа – 14 €
• Лувр – 10 €, діти до 16 років 6 €,
• Діснейленд вхідний квиток для дорослих - 48 евро
для дітей до 12 років - 44 евро
• Камп Ноу 23 € / 17 €
• Іспанське селище 16/8 €.
• Аквариум Барселони 23 € / 20 €
• Парк Пратер – Атракциони від 2€.
Дод. Харчування-Напівпансіон :
2 сніданки (після нічних переїздів) -32 євро

10 обідо - вечерь =160 евро.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри )
Послуги Візового центру 230 гривень (оплачують всі)
Консульський збірр 35€.
Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років за договором про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи приймаються по домовленості
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Загальні правила бронювання груп:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/711

Важливо:
Доплата за одномісне розміщення +1 880 грн за весь період
• Туристи , які подорожують одні , можуть бути розміщені в тримісних номерах , де третє ліжко
додаткове ліжко або диван!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх
на рівноцінні.
• Гарячі напої (чай , кава) в автобусі готуватися НЕ будуть . Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки , де буде можливість придбати гарячі напої в кафе , автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобусу.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 чоловік.
• Автобусне обслуговування у вільний час не надається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638