UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

В Европе нет, Мы скажем прямо
Команды лучше,Чем ДИНАМО!

Ліга Європи
«Тільки Динамо і тільки перемога!»

Днів: 6, 2 нічних переїзди
Львів - Берлін - Ольборг - Гамбург - Краків - Львів
Данія
Німеччина
Польща
 

День 1.
21.10
08.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». ВПереїзд по території Польщі. Ночівля.

День 2.
22.10
Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Екскурсія "Велич могутнього Берліна". Берлін - величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він зараз: могутній Рейхстаг, палац Шарлоттенбург, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і - візитна картка Берліна - Бранденбурзькі ворота. Вільний час.
"Пивними дорогами Берліна ..." (Дорослі 26€). Можливість відвідати одну з найстаріших пивних Берліна і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація «метра» пива і «ледачого» пива.
«Зачарований Берлін» (дорослі-18 €, діти до 12 років-10 €). Ми будемо насолоджуватися красою самої сучасної площі Берліна-Потсдамер Плац, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях ....
Є можливість відвідати "Олімпійський стадіон", де тренується футбольний клуб «Hertha». Клуб заснувала група молодих хлопців з Берліна 25 липня 1892 року. Зараз це Володар Кубку Ліги: 2001, 2002. У Німеччині команда отримала прізвисько, аналогічне туринському «Ювентусу», - «Стара синьйора». Стадіон може вмістити до 74500 глядачів (вхідний квиток).
Нічний переїзд до Данії.

День 3.
23.10
Прибуття до Данії. По дорозі зупинка на сніданок(оплачується самостійно).
Ольборг - чарівне містечко з ренесансними будівлями, готичним собором і фахверковим замком. Це місто з тисячолітньою історією, засноване ще вікінгами, є четвертим за величиною в Данії.
Ліга Європи УЄФА — щорічний європейський футбольний кубковий турнір, що проводиться під егідою УЄФА, другий за престижністю європейський клубний турнір. Матч Ліги Европи: Ольборг (Данія) - Динамо Київ о 20:00 Група J. Стадіон: Енерджі Норд Арена (вх. квитки за доп. оплату). Ночівля на території Данії.

 

День 4.
24.10
Сніданок. Переїзд в Гамбург.
Екскурсія «Гамбург - вільне місто»: оперний театр, символ міста - Гамбурзький "Michel" - 132-метрова вежа церкви святого Міхаеля, старовинний тунель через Ельбу, торгівельні палаци і пишний променад Юнгфернштіг, найстаріша в Німеччині Біржа і ратуша, де засідають Сенат і парламент ганзейского міста. Ексклюзивний коктейль гомінких пивних, каналів, старовинних будівель і музеїв - площа Рибного ринку! Особливої поетичної чарівності місту надають парки і канали, сквери і заповідники ... Кількість мостів і містків насправді вражає (понад 2400) - це більше, ніж в Венеції, Лондоні і Амстердамі разом взятих ...
Вільний час. Можливість прогулянки на кораблику по гавані Ельби (дорослі-30 €, діти до 12 років-18 €).
«Пікантний Гамбург»: 600 метрів вогнів, розкутості, розваг, задоволення і музики ... Це він - Ріпербанн - відомий квартал червоних ліхтарів !!! А далі нас чекає вечеря в пивоварні Гренінгер, де пиво ллється рікою під лавку з копченостями і овочами !!!! (дорослі-38 €, діти до 12 років-18 €).
Можливість відвідати стадіон німецький футбольний клуб із міста Гамбурга (вх квиток). «Гамбург» входить до когорти найвідоміших і найсильніших клубів Німеччини. Єдиний клуб, який грав у всіх сезонах Бундесліги з часу її створення у 1963 році. Гамбург - 6-разовий чемпіон Німеччини. Золота ера клубу – початок 80-их років, коли «динозаври» двічі поспіль ставали чемпіонами Німеччини та здобули Кубок європейських чемпіонів 1983 року. Ще у скарбничці «Гамбурга» є Кубок кубків зразка 1977 року. Крім того, «Гамбург» спеціалізується на програванні фіналів – клуб «динозаврів» поступався по разу у фіналі Кубка чемпіонів, Кубка кубків та Кубка УЄФА. У Гамбурзі мріють про повернення футбольних успіхів 1970-80-их. Останніми роками футболісти із клубу «динозаврів» закріпилися у когорті лідерів чемпіонату Німеччини. Ночівля в Німеччині.

 

День 5.
25.10
Сніданок. Прибуття до Польщі.
Екскурсія по місту «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїзджали польські королі: місце сплетіння легенд... Вільний час.
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» ( 23 €). Під час екскурсії ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення і спробуємо його на смак! А закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачна вечеря в кращих польських традиціях! Нічний переїзд до України.

День 6.
26.10
Час прибуття до Львова орієнтовно 10:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А».». Переїзд на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Страхівка (групова)
• Проживання по маршруту
готель 3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• вхідний квиток на футбольний матч
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір + Візовий Центр =35€ +22€. Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі. СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Документи:
Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом.
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть.
Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.

ВАЖЛИВО:
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638