UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1339
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Країна така непередбачувана, емоційна, музична, експресивна, весела і легка.
Ця країна подарувала нам Мікеланджело, Рафаеля і Боттічеллі, Піцу, гондоли і червоний "Феррарі»...

Італійське еспресо

Днів: 7, 2 нічних переїзди
Львів - Мішкольц - Братислава - Відень - Флоренція - Венеція - Львів
Італія
Австрія
Словаччина
Угорщина

Програма діє з 06.07.14

Львів - Мішкольц-Тапольце - Братислава - Відень - Флоренція - Венеція - Львів

В вартості туру: Чарівна Братислава, Квітуча Флоренція, Заручена з морем - Венеція, Величний Відень, Затишний Будапешт...

День 1.
09.30 Збір на екскурсію на Львівському ж.д. вокзалі .
10:00 Автобусна екскурсія по Львову "Тільки у Львові ...". Ми побачимо і зупинимося на фото паузу біля Церкви Святого Юра , проїдемо по вуличках Старого Львова , зробимо невелику пішохідну прогулянку по центру стародавнього граду , під'їдемо до Високому замку і по вулиці Личаківській закінчимо нашу екскурсію на вокзалі.
14.00 Для туристів , НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі . Трансфер на Термінал «А».
14:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Є можливість приєднатися до групи в Стрию і в Ужгороді.
Перетин кордону. Ночівля на території Словаччини.

День 2.
Сніданок. Наш шлях лежить туди, де термальні води виходять на поверхню просто в печерах посеред скель, де кришталево чисте повітря, де царство підземних річок і озер. .. Ми відвідаємо підземний грот гори Верхедь - печерні купальні в Мішкольц- Тапольце. Ще римляни давним - давно оцінили переваги купання в термально - мінеральній воді. Світлові ефекти, таємничість і загадковість принесуть незабутні відчуття. Купання в термальних водах і водні атракціони ( Вартість 2000 фт / діти до 12 років 1600, 1 € приблизно 280 фт ). Переїзд до Братислави. Екскурсія "Прекрасна Братислава". Оглядова екскурсія по центральних районах Братислави ( Президентський палац, Будинок Уряду, площа Шафарікова, набережні Дунаю і мости через Дунай ) і огляд « Славіна » - меморіалу радянським воїнам, полеглим при визволенні Братислави. Вільний час в Братиславі. "Малокарпатскій винний маршрут " ( дорослі - 30 €, діти до 12 років - 18 €), який об'єднує кілька явищ - вино, країну, історію і гастрономію області розташованому між Братиславою і Трнава, великими центрами південно-західної Словаччини. Ночівля на території Словаччини.

День 3.
Сніданок. Виселення з готелю.
Для бажаючих виїзд на екскурсію «Імперський Відень». Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити головні історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденську Оперу і Хофбург, а також прогулятися під віковими деревами Рингу - "обручки Відня". "Палаци Імперії-Шенбрунн і Бельведер" (38 € / 30 €). Палац Бельведер-це поєднання парадної величі і невимушеної простоти, широкого розмаху і доступності людині!
«Музика живе по всюди» (Дорослі 23 € / діти до 12 років 18 €) Відень - по праву вважається музичною столицею Європи. Тут жили і творили Моцарт, Бетховен, Штраус, Гайдн, Шуберт, Брамс і багато інших геніальних композиторів .. Ніде більше ви не побачите стільки концертних та оперних залів як у Відні. Тут досі дотримуються традиції проведення балів ...
Нічний переїзд у Флоренцію.

День 4.
Прибуття до Італії. По дорозі зупинка на сніданок. Оплачується самостійно.
Оглядова екскурсія «Квітуче місто» - прекрасна Флоренція. Сьогодні ми перемістимося в епоху Відродження. Тут жили і творили такі генії, як Мікеланджело, Челліні, Джотто. Здалеку доносяться ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових художники малюють свої картини, в ресторанчиках господарі пригощають гостей вином, а на галасливих ринках очі розбігаються від достатку сувенірів. .. Ось вона - Флоренція, древня і сучасна. ..
Запрошуємо Вас у розкішну Пізу - "На допомогу до падаючої вежі" (дорослі - 38 € / діти до 12 років - 18 €). Піза - родзинка країни. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні - улюблене місце туристів, які приїжджають подивитися на «Таємниче місто з білого мармуру». Повернення у Флоренцію. Ночівля.

День 5.
Сніданок. Вільний час у Флоренції. УВАГА! ПЕРЕСУВАННЯ ПО РИМУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ! Пропонуємо поїздку в Вічне місто - Рим (дорослі - 68 € / діти до 12 років - 30 €). Пересування по Риму громадським транспортом (оплачується самостійно). Сьогодні ми побачимо велике місто на семи пагорбах. Екскурсія «Всі дороги ведуть до Риму». Рим - столиця світу, яка дихає вічністю. .. Тут кожен камінчик - історія. Імперії підносилися і переживали занепад, старі боги змінювались новими, і тільки Рим залишався Римом. Пропонуємо екскурсію в Державу Ватикан - «Дотик до вічності» (дорослі - 43 € / діти до 12 років - 36 €). Священний світ мистецтва та релігії. .. Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Повернення у Флоренцію. Ночівля.

День 6.
Сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує «красуня на воді», "заручена з морем", як кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Для всіх бажаючих екскурсія до Венеції (квитки на катер для дорослих - 18 € / дітей до 12 років - 16 €). Це місто - прекрасна казка, застигла в камені. Ми зможемо побачити " Таємниці венеціанських каналів " ( 26 € / 16 €), здійснити прогулянку на гондолі. Також ми зможемо відвідати "Палац Дожів " ( 33 € / 30 €) - воістину загадкова споруда, яка береже середньовічні секрети і легенди міста. "Секрети Венеції та її кулінарні шедеври " (Дорослі 33 € / Діти до 12 років 23 €) Знайомство з секретною історією Венеції, вигаданої - і не тільки. Для тих, хто любить історії про привидів, дивні випадки, куртизанок, Казанові і вечерю. Нічний переїзд в Україну.

День 7.
Можливість закінчити подорож в Ужгороді, Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 17:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страхівка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський 35€
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульского збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонара до 21р.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
Екскурсія до Венеції (квитки на катер для дорослих - 18 € / дітей до 12 років - 16 €).
"Секрети Венеції та її кулінарні шедеври " (Дорослі 33 € / Діти до 12 років 23 €)
- " На допомогу падаючій вежі" ( дорослі - 38 € / діти до 12 років - 18 €).
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати + 195 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята + 236 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638