UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 09.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7005
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Вперед назустріч новим пригодам!

Повний вперед, піднявши вітрила Италія + Корсика

Днів: 3, 2 нічних переїзди
Львів - Відень - Генуя - Ніцца - Аяччо - Боніфачо - Бастія - Ліворно - Болонья - Венеція - Львів
Італія
Австрія

Італія і Франція в одному турі!!!

День 1.
08:30 Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний вокзал – трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Поселення в транзитному готелі. Ночівля.

День 2.
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Австрії.
Знамените місто австрійських імператорів і талановитих музикантів, місто музики, вальсів, розкішних парків, чудового вина... Нас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам'ятки: Парламент, Ратушу, Віденський Будинок Опери та Хофбург, прогулятися по "обручці Відня". Місто продовжує жити своїм минулим. Вулицями діловито снують коляски, запряжені кіньми. Всюди звучать мелодії великого Моцарта...
• Пропонуємо «Палаци Імперії - Шенбрунн і Бельведер» (дорослі 38 €/діти до 12 років 23 €). Для початку відвідаємо принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок знаменитого полководця - замок Бельведер. Палац Бельведер - це поєднання парадної величі і невимушеної простоти, широкого розмаху і доступності людині! Палац Шенбрунн - літня резиденція династії Габсбургів, подібно Петергофу і Версалю, це - ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу.
"Блиск і занепад Великої Імперії" (дорослі - 23€/діти до 12 років - 13€) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Був час, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і знаходяться саме тут - в Скарбниці! Переїзд і поселення в транзитний готель. Ночівля.
• Пропонуємо "Легенди старого Відня" (дорослі - 18€/діти до 12 років - 10€). Під час цієї екскурсії ми пройдемося незвичним маршрутом та побачимо інший Відень – середньовічний, величний та надихаючий: старий єврейський квартал, найстаріша церква Святого Рупрехта, будинок, у якому маленький Моцарт грав перед вельможами, «танцюючий годинник» Анкерур. Під кінець прогулянки нас чекатиме затишна кав’ярня, яка пригостить усіх віденською кавою.
Нічний переїзд в Італію.

День 3.
Ласкаво просимо в Італію!
Сьогодні нас зустрічає «господиня моря - Генуя». Стародавня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина «портової республіки» не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи у своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати російська аристократія і зараз у його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни. У вільний час рекомендуємо факультативні екскурсії:
«Життя чудових генуезців» (дорослі - 18 €, діти до 12 років - 8 €). Навіть дуже професійно зроблений фільм не зможе передати атмосферу магії та подиву, якщо не пройтися по місцях життя двох видатних особистостей Генуї - першовідкривача Америки - Христофора Колумба і генія скрипкової музики - Ніколо Паганіні.
«Вулиця королів» (дорослі - 23 €, діти до 12 років - 18 €). Цінителі прекрасного не зможуть залишитись без піднесених почуттів і вражень, побачивши шикарні зали і розкішні розписи на стінах Палаців сімей Дорія, Спінола, Грімальді, Паллавічіно, Ломелліно, багатющі колекції живопису місцевих, італійських, фламандських, німецьких та іспанських майстрів.
«Слідами Тамплієрів» (дорослі - 18 €, діти до 12 років - 10 €). Пропонуємо Вам познайомиться з Генуєю через призму подій пов'язаних з хрестовими походами, пошуком Святого Грааля, і ролі легендарного ордена Тамплієрів. Адже не секрет, що в Генуї досі зберігся архітектурний пам'ятник, що свідчить про те, що тут знаходився один з найбільших центрів на шляху паломників в святі землі.
Поселення в готелі. Ночівля.

День 4.
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Ніцци.
Запрошуємо на екскурсію «Ніцца - мистецтво жити». 300 сонячних днів у році і кілометри прекрасних пляжів... Приїхати сюди хоча б ненадовго багато хто вважає за щастя! Перебуваючи тут, отримуєш задоволення від краси міста і його пейзажів, незвичайного клімату, неповторного природного освітлення, численних ароматів і смаків. Місто поєднує в собі чарівність морського курорту з історією та культурою, елегантністю і жвавістю. Ніцца пишається своїм незалежним минулим, вона дивує своєю індивідуальністю, підкорює красою своїх кварталів і пішохідних стежок. Квітковий ринок "Салей", Англійська набережна, римські руїни в престижному районі Сімье, собор Святого Миколая на бульварі Царевича - все це створює неповторний привабливий вигляд міста.
Виїзд в порт. Посадка на пором і відправлення на о. Корсика. (Час у дорозі - 6 годин).
Прибуття в Аяччо. Поселення в готелі. Ночівля.

День 5.
Сніданок.
Оглядова екскурсія «Аяччо - місто Бонапарта». Невелика бухта з круглим дзеркалом води, рожевої від висхідного сонця, лагідний вітерець і незвичайна музика - це перше враження, яке справляє Аяччо, столиця Корсики, місто, де народився Наполеон. Тут все нагадує про імператора Бонапарта - численні статуї, меморіальні дошки, музей Наполеона, будинок, де він народився, церква, в якій його хрестили… Перед нашим поглядом відкриється набережна Тіно Россі, площі Маршала Фоша і Діаман, а також чудовий вид на острови з площі Аустерліц. А в годину пастис нас заколишуть гітаристи, виконуючі балади Аяччо, або заворожать багатоголосі пісні, що розповідають про душу народу і улюблену країну...
У вільний час пропонуємо екскурсії:
Музей Феш (дорослі - 18 €, діти до 12 років - 10 €). Чудова колекція художніх робіт, здобутих легковажним кардиналом Фешем, який під час італійської військової кампанії збирав по церквах, палацах і музеях цінності, приваблює шанувальників з усього світу. Музей Феш займає друге місце у Франції після Лувру за кількістю зібраних італійських полотен.
«Чудо Боніфачо» (дорослі - 38 €, діти до 12 років - 30 €). Півострів, на якому розташоване місто - фортеця Боніфачо, оточений скелястими обривами і крутими спусками до моря, а вхід в місто з боку суші захищає потужна стіна з величезною вежею. Тільки тут можна побачити виступаючі з води білі скелі, а під водою потрапити в справжнє коралове царство. Найбільш примітним місцем міста є знамениті сходи, створені царем Арагоном ще в 1420 році. Вони складається з 187 сходинок, вирубаних у скелі. Згідно з легендою, саме в місцевому порту часто зупинявся Одіссей під час своїх подорожей.
Повернення в готель. Ночівля.

День 6.
Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд в Бастію.
Запрошуємо на екскурсію "Гучна Бастія". Обернена до тосканського берега, Бастія зберігає чарівність старовинних середземноморських міст. Це яскраве, повне життя місце, де можна бродити вузькими вуличками серед високих будівель і насолоджуватися кожною миттю. Ми побачимо Палац губернатора, храм Святої Діви Марії, квартал Терра Веккьо із церквою Сен- Жан-Батист в стилі бароко і каплицю Оратуар-де-Сен-Круа, яка є однією з найстаріших будівель Бастії. Старі квартали, темні провулки, чарівної краси арки і сходи... Бастія - місто справжніх контрастів. Тут панує італійська атмосфера, якою немає більше ніде на Корсиці.
Виїзд в порт. Посадка на пором і відправлення в Італію. (Час в дорозі 4 години).
Переїзд в Болонью. Поселення в готелі. Ночівля.

День 7.
Сніданок. Виселення з готелю.
"Товстунка Болонья" запрошує нас в зовсім інший світ, в якому панує атмосфера комфорту, затишку, гостинності і доброти. Болонья є одним з культурних центрів Італії, тут розташований університет, заснований ще в 11 столітті. Його закінчили такі відомі всьому світу особистості, як Франческа Петрарка, Данте Аліг'єрі, Коперник і багато інших. Місто також по праву вважається кулінарною столицею Італії, гурмани стікаються сюди, щоб покуштувати знамениті місцеві делікатеси... У вільний час пропонуємо екскурсії на вибір:
«Музей Феррарі» (дорослі - 30 €, діти до 12 років - 23 €). У шанувальників Ferrari є своя Мекка, і ім'я їй - Маранелло. Саме сюди, в маленьке містечко північного регіону Емілія-Романья, йдуть історичні корені автомобіля, що став одним з найвідоміших італійських брендів. Про історію іменитої марки та її ексцентричного винахідника вам розповість чи не кожен з 15 тисяч жителів Маранелло. Але найкраще це зробить шикарний місцевий музей - Galleria Ferrari.
«Флоренція - кам'яна квітка» (дорослі - 38 €, діти до 12 років - 30 €). Символ епохи Відродження, - так кажуть про Флоренцію. Її вулиці, площі, палаци та храми прикрашені творіннями великих італійських майстрів. Тут бере свій початок епоха Ренесансу. Це місто Мікеланджело і Макіавеллі, місто-скарбниця, повне пам'ятників мистецтва, культури та історії. Нашому погляду відкриються шедеври великих майстрів: Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіниця Джотто, Баптистерій з прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. Ось вона - нескромна чарівність Флоренції…
Повернення в готель. Ночівля.

День 8.
Сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує красуня на воді, "заручена з морем", - так кажуть про Венецію (квитки на катер для дорослих - 18€/для дітей до 12 років - 16€) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, що застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали і галасливі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоні сідають голуби... Вільний час.
• Є можливість дізнатися "Таємниці венеціанських каналів" (дорослі - 26€/діти до 12 років - 16€). Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Умілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати всю красу цього чудового міста. Далеко від суєти Ви зможете насолодитися куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед у плавання!
• Також можна відвідати з екскурсоводом знаменитий "Палац Дожів" (дорослі - 33 €/діти до 12 років - 18€). За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найбільші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні...
Водний круїз "Вся краса Венеції " (дорослі - 36€ /діти до 12 років - 30€). Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву великих сімей... Нічний переїзд на Україну.

День 9.
Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 15:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Трансфер на потяги на залізничний вокзал орієнтовно 15:30.
До нових зустрічей!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховий поліс (груповий)
У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Переїзд по маршруту автобусом туристичного класу
• Супровід гіда-керівника протягом усього туру
• Проживання по маршруту в готелях 3* зі сніданками
• Екскурсії, що вказані у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки на екскурсійні об’єкти
• Міський/Туристичний податок (Сity/Tourist tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро/ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• Факультативні екскурсії
• Проїзд громадським транспортом
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Консульський збір 35€ + послуги Візового Центру 25 євро
Не оплачують консульський збір наступні категорії громадян України: пенсіонери, діти до 18 років.
КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.У ВИПАДКУ ОТРИМАННЯ ВІДМОВИ - НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/626

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Оплата туру здійснюється в гривнях за фіксованим комерційним курсом (поправочний коефіцієнт включений). При кожному замовленні курс уточняти!
Можливе авіа приєднання до програми!
• Доплата за одномісне розміщення по туру +130 €
• Туристи, що подорожують наодинці, можуть бути розміщені в трьохмісному номері, де третє ліжко це додаткове ліжко або диван.
• Місця у автобусі розподіляються автоматично, по мірі поступлення замовлень, та вказуються у підтвердженні. Посадка у автобус проводиться згідно отриманих місць.
• Для туристів, що бажають мандрувати на місцях у останньому ряді автобусу (спинки сидінь не відкидаються) передбачена знижка у 3%. Кількість цих місць обмежена (від 4 до 5) і їх нумерація може мінятися залежно від моделі автобусу.
• Термін прийому документів вказується в Підтвердженні Замовлення.
• Оператор залишає за собою право змінювати кількість, порядок та час екскурсій або міняти їх на рівноцінні.
Просимо звернути увагу: в автобусі гарячі напої готуватися не будуть. Під час переїзду кожні 3 – 3,5 години робиться санітарна зупинка, під час якої є змога придбати каву та чай у кафе, автоматах та на заправках.
• Туристи несе фінансову відповідальність за пошкодження майна у готелі та автобусі.
• Мінімальна кількість чоловік для здійснення факультативної екскурсії – 30.
У вільний час автобусне обслуговування не передбачене.
Розклад поромів:
Відправлення з Ніцци в 15:00, прибуття в Аяччо в 21:15.
Відправлення з Бастії в 13:30, прибуття в Ліворно в 17:35.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638