UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1341
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

372
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 08.05.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

+1/7006
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

...Блестящий Париж и Свободный Амстердам…

Парки розваг + Швейцарія

Днів: 8, 1 нічний переїзд
Львів - Краків - Нюрнберг - фрайбург - Інсбрук - Відень - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Швейцарія

ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД!
ХОРОШИЙ ТУР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ!

Соляні Копальні «Велічки», Музей іграшок в Нюрнберзі,
Водоспади Швейцарії, Магічний світ Сваровскі, Пратер в Відні!!

День 1.

Краків - Львів

14.30 Збір на Львівському ж.д. вокзалі. Трансфер на Термінал "А".
15.00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал "А". Переїзд по території України . Перетин кордонів. А тепер - Вікторина !!! Переможе найвеселіший і допитливий !
Оглядова екскурсія по місту "Королівський шлях" - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце сплетіння легенд ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один з найстаріших вузів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини. Вільний час.
Поселення в готель. Нічліг.

День 1 - Краків - Львів День 1 - Краків - Львів День 1 - Краків - Львів
День 2.

Величка - Краків

Сніданок.
Соляні Копальні "Велички" (дорослі - 30€ / діти до12 років - 18€). До речі, з їх відкриттям пов'язана одна гарна легенда ... Яка ...? Відповідь ви знайдете тільки тут! Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючі погляд підземні озера, всілякі скульптури, статуетки, фрески- ціле підземне місто!
Рекомендуємо відвідати "Польський Акрополь" - Вавельський замок (дорослі - 18€ / діти до 12 років - 16€) - кращий пам'ятник ренесансної культури, створений відомими європейськими майстрами.
Відвідування Парку Водного - одного з найбільших в Польщі аквапарків. Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, гвинтові гірки, джакузі, сауна, солярій, фітнес-клуб. А ще є Водний бар, де можна відпочити, випити каву або просто скуштувати десерт. (Вхідний квиток).
Переїзд на нічліг в Польщі.
Поселення в пансіонат/готель. Нічліг.

День 2 - Величка - Краків День 2 - Величка - Краків День 2 - Величка - Краків День 2 - Величка - Краків
День 3.

Нюрнберг

Сніданок. Переїзд в Нюрнберг.
Екскурсія "Нюрнберг-середньовічне місто". Історія Нюрнберга сповнена захоплюючмими історіями. Під час прогулянки по місту нас чекають цікаві розповіді про святого Себальде - пустельнику який творив чудеса на рубежі тисячоліть, історія зародження міста, легенди нюрнберзьких ковбасок та медових пряників і багато іншого.
Це місто, в якому водилися чаклуни й відьми, прилітав чорт, щоб забрати брехунеців. Екскурсовод розповість легенди, страшні й смішні історії про місто і городян. Ми побачимо справжній замок, середньовічний колодязь, піднімемося на вежу, прогуляємося по стіні і зійдемо в підземелля середньовічної в'язниці. Проходячи по вуличках старого міста може здатися, що машина часу забрала вас в захоплюючу подорож у середньовіччя! Вільний час.
Музей іграшок (вх.квиток). Знаменитий нюрнберзький музей іграшок - справжній світ ігор: адже "людина розумна" була, є і залишається "людиною яка грається". Ночівля на території Німеччини.

День 3 - Нюрнберг День 3 - Нюрнберг День 3 - Нюрнберг День 3 - Нюрнберг
День 4.

Руст

Сніданок.
Німеччина ... Дорога в'ється між горбистими луками і виноградниками Франконії, вздовж річок і озер і по вкритими лісами підніжжями Альп ... Відвідування Парку розваг Europa Park (Вхідний квиток опл.). Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно в тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми доберемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки потрапимо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас чекають вітряні млини, Пітер Пен і катання в кавових чашках - ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу ... Нас чекає незабутній день ...
Ночівля на території Німеччини.

День 4 - Руст День 4 - Руст День 4 - Руст  
День 5.

Цюрих - Штайн-ам-Райн

Сніданок.
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і ошатні альпійські будиночки. Переїзд в один з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя тече бурхливою рікою, дивуючи всіх відвідувачів своїм розмаїттям.
Для бажаючих екскурсія "Головне - не поспішати!" (Дорослі - 38€ / діти до 12 років - 30€). Головна визначна пам'ятка кантону - величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль -найбільший в Європі. Переїзд в Штайн-ам-Райн. Пішохідна екскурсія по дивно красивому казковому містечку із затишними старими вуличками і будинками з черепичними покрівлями. Ми впевнені, що кожна людина, хоч раз побував тут, запам'ятає цю казку назавжди ... Повернення в Цюріх. Ночівля на території Швейцарії.

День 5 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 5 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 5 - Цюрих - Штайн-ам-Райн День 5 - Цюрих - Штайн-ам-Райн
День 6.

Інсбрук - Музей Сваровскі

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія "Поїздка в Інсбрук - дорога в Тіроль" і музей "Чарівний світ Сваровскі" (вхідний квитки). У містечку Ваттенс, в підземній печері, кожен день розквітають "Кришталеві світи Сваровські". Тут можна знайти найбільший і найменший кристали в світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих дорогоцінних каменів. Побачити танець сонця з місяцем і залишити свій власний слід на кришталевій доріжці ...
Інсбрук - столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Блискучі сонцем засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях.
Ночівля на території Австрії.

День 6 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 6 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 6 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 6 - Інсбрук - Музей Сваровскі
День 7.

Відень

Сніданок.
"Відень - столиця Габсбургів". Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро- Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своїм шармом і теплом ... Це надзвичайне місто! - Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! Вільний час. Є можливість спробувати австрійську кухню. Оплачується самостійно по меню. Відвідування Скарбниці Габсбургів (Вхідні квитки), де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Запрошуємо в парк "Пратер". Нас чекає величезна кількість атракціонів, територія Віденської міжнародної ярмарки, 60 метрове колесо обозрение, де, з висоти пташиного польоту відкривається прекрасна панорама Відня ... (Вхідні квитки).
Виїзд на Україну. Нічний переїзд.

День 7 - Відень День 7 - Відень День 7 - Відень День 7 - Відень
День 8.

Львів

По дорозі зупинка на сніданок. (* -доп. харчування) Можливість закінчити подорож в Ужгороді та Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 10:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал "А". Переїзд на потяги на на ж.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу
• Супровід гіда-організатора по маршруту
• Оформлення візи
• Групова медична страхівка
• Проживання по маршруту:
Готель 2*-3* туристичного класу в межах міста зі сніданком. Сніданок порційний: чай, кава, мюслі, хліб, масло, джем. Обовязково гаряче блюдо: (яєчня з сосисками і осочами, або рівноцінна заміна)
• Екскурсії вказані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Вхідні квитки в екскурсійні обєкти:
• Європа-парк вхідний квиток для дорослих – 39 євро
для дітей до 12 років - 34 євро
Додаткове харчування - напівпансіон
7 обідо-вечерь =130євро.
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Консульський збір 35€+22€ послуги візового центру
Крім категорії громадян, які звільнені від оплати консульського збору: пенсіонери, діти до 18 років по договору про спрощення візового режиму.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо!
Згідно вимог Консульства, і відповідно з візовим кодексом країн ЄС,
Анкета (аплікаційна форма) заповнюється / підписується тільки ОСОБИСТО туристом.
ОБОВ'ЯЗКОВИМ є наявність чіткої ПРОПИСКИ В український паспорт.
Шановні Туристи, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!
Так як документи, які підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконувати порядок покроково з оформлення візової анкети - це значно зменшує ризик отримання відмови у візі.

Важливо:
• Доплата за одномісне розміщення + 338 евро за весь період.
• Туристи подорожуючі одні, можуть бути розміщені в трьохосних номерах, де третє-додаткове ліжко або диван!!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок, і час проведення екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
Гарячі напої (чай, кава) в автобусі готуватись НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години будуть санітарні зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, авто грилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за за пошкодження майна в готелі і автобусі
• Мінімальна кількість для здійснення факультативних програм 30 туристів.
Автобусне обслуговування в вільний час не надається.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638